- 31 Ekim 2017
- 199
- 292
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.981
ben gttım ıkıncı muayenede ılac verdı düşük ilaçı bence gıt cnm sonra uzulme kırıtık donemler bunlar ılk 3 ay boyle tasıncaz dr
Rica ederim canım, hepimizin kafasına takılıyor, ayrıntılı anlatmayı severim zaten..cok net ve guzel anlatmıssın cnm tesekkurler öncelkıkle ben korunmatı mayısta bıraktıgımda ıkı ay folıkasıt kullandım sonrada esımde sperm sorunu cıkınca tup bbebk dedı drlar bıraktım içmedım cnm umudum yoktu ekım ayındada hamıle oldugumu ögrendım dr gttım sadece ferrum fort verdı bana bırde progestron ıgne ılac verdı düşük tehlıken yok dedı sadece bebek daha ıyı gelişssın dıye verdı gecen hafta kese göründü net bırsey demedıde kaygılardayım bu aksam gtcez bakalım ne olcak korkularım avar gecen yıl gebelık oldu ama ters bır yerdeydı alındı bu senede esımdekı orunlar canımızı sıktı ugrastık 0 degelerle gönderdı dr lar bitkılerle caylarla esım için cok ugrastım suan hamıllelıgıme ınanamıyorum mucıze gıbı cunkı o yuzdnde dıkkat edıyorum kafama cok takılıyor
Sürekli tartışıyoruz ilgisiz kesti sanki herşey üstüme geliyor oyuzdende huzursuzum ne güzel bukadar olmazdan sonra rabbim verdi bebek erkekler sukursüz buda beni kızdırıyor çok mutlu ama bana ilgisiz gibiRica ederim canım, hepimizin kafasına takılıyor, ayrıntılı anlatmayı severim zaten..Hamilelikte moral çok önemli, hiç sıkma canını.. Bir devletten bir özelden doktorun olabilir.. Devlet insanın canını sıkıyor aslında, davranışları da hoş olmuyor, hoş Suriyelilerden sırada kaynıyor ama oradada takip edilmek lazım.. Herşey güzel olacak inşallah, umutvar olmak lazım.. Senin sağlığın bebeğinin de sağlığını etkiliyor.. Psikolojinde eşin başta olmak üzere, yanındaki herkesi etkiler.. Ne güzel eşin yanında.. Biz ayrı yaşıyoruz.. Bir gün gece-gündüz yalnız olduğunu düşünürsen, eşine de sıkı sarılırsın.. Allah ayırmasın.. Evladını da bağışlasın inşallah size..
Git ihmal etme düşük demedi bana ama kafam karıştı ihmal etme ilaç kullanıyorum suan benÇok üzüldüm canım ya Bi sıkıntımı vardı ne kadarlıkmış ay şimdi kötü oldum bende gideyim bugün saol ya inşallah sagsalim alırsın bebişini kucagına
Gecmis olsun canim. Umidini yitirme. Dogru zamanda saglikli evladin olur insallahBeni listeden silebilirsiniz.bugün kürtaj oldum.8+6 da hala sesi yoktu.bebeek de küçülmüstü.kese de iyice bozulmustu.etrafinda kanama vardı kesenin.
Allah razı olsun.inş.Gecmis olsun canim. Umidini yitirme. Dogru zamanda saglikli evladin olur insallah
.Kizlar günaydın size bir sey sorucam... Herkes sabah bulantilarindn sikayetci benimse öğlen gibi başlıyor aksama sogru geçiyor bende mi anornallik var bi de bugün hicbir bulanti mide yanmasi hicbisey yok sizin de böyle hic bulanti yasamadiginiz günler oluyor mu??
Git ihmal etme düşük demedi bana ama kafam karıştı ihmal etme ilaç kullanıyorum suan ben
ınş canım yaz banadaTamam cnm birazdan gidecegim bende hazırlanıyorum içime kurt düştü gelince yazarım hbr veririm inşallah yoktur bişey
Valla en güzel zamanlar, zehir etmemek lazım.. Sizde mutlu olun eşinizle birlikte.. Biz tedirgin oluyoruz, erkeklerin bizler gibi hissetmesini bekliyoruz ama bizim hormonlarımız değişiyor, onlarda değişen birşey yok ki.. Hep derler ya, annelik ilk anda, babalık ise kucağına aldığında başlar diye.. Hayat hep erkeklere doğru müşterek, maalesef.. Hayatı, bebeğimize ve kendimize zehir etmeye gerek yok.. Onların ruhu duymuyor çünkü.. Herşeye rağmen Allah onları da eksik etmesin başımızdan..Sürekli tartışıyoruz ilgisiz kesti sanki herşey üstüme geliyor oyuzdende huzursuzum ne güzel bukadar olmazdan sonra rabbim verdi bebek erkekler sukursüz buda beni kızdırıyor çok mutlu ama bana ilgisiz gibi
benım ücüncü fakat ıkısındede hıc olmadıkı sağlıklı ıkı cocugum var bırı 18 bırı 14 yaasında.
Herkeste baskaymis o canım..Benim bulantilarim ikindi gibi başlıyor yatana kadar devam ediyor..ama bulantili hamilelik bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelirmiş dr dedi
aynen canım ne zman kımıldar bebvek hısseder karnım buyur ozman anlar umarımValla en güzel zamanlar, zehir etmemek lazım.. Sizde mutlu olun eşinizle birlikte.. Biz tedirgin oluyoruz, erkeklerin bizler gibi hissetmesini bekliyoruz ama bizim hormonlarımız değişiyor, onlarda değişen birşey yok ki.. Hep derler ya, annelik ilk anda, babalık ise kucağına aldığında başlar diye.. Hayat hep erkeklere doğru müşterek, maalesef.. Hayatı, bebeğimize ve kendimize zehir etmeye gerek yok.. Onların ruhu duymuyor çünkü.. Herşeye rağmen Allah onları da eksik etmesin başımızdan..
gecmıs olsun cnm hıc uzulme ılllar once benımde ılkı düşüktu sonra ıkı evladım oldu rabbım verrır saglıkla ınsGecmis olsun canim. Umidini yitirme. Dogru zamanda saglikli evladin olur insallah
bende bulantısı olupta tek yiyebilen benim sanıyordumTünaydınlar Haziranın güzel anneleri
güzel bir gün daha olsun inşallah ...
ben mi ??? geceli gündüzlü bulantı devam
yok bu kadar bulantıya az iştah kesilsin bi şey olsun ..o da yok :))
.benım ücüncü fakat ıkısındede hıc olmadıkı sağlıklı ıkı cocugum var bırı 18 bırı 14 yaasında
amın hepımızın dr lar herseyı ya cok abartıyor yada rahatlaar.
Tabiki midesi bulanmayan sağlıksız bebeğe hamiledir diye bişey yok canım..Allah tamamına erdirsin
.
Tabiki midesi bulanmayan sağlıksız bebeğe hamiledir diye bişey yok canım..Allah tamamına erdirsin
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine uzan devamlı pek iş yapma hareket etme fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?