2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Beni listeden silebilirsiniz.bugün kürtaj oldum.8+6 da hala sesi yoktu.bebeek de küçülmüstü.kese de iyice bozulmustu.etrafinda kanama vardı kesenin.
Bende senden bir haber bekliyordum canım, çok geçmiş olsun.. Demek ki sağlıklı bir gebelik değilmiş, nasip değilmiş.. Rabbim inşallah güzel bir zamanda nasip eder, tekrar.. Doktorunu dinle bence, bana da doktorum iki adet dönemi bekleyip, kalabilirsin demişti.. Sağlık Bakanlığı için bu süre 6ay.. Vücudunun sağlıklı bir gebelik için toparlanması lazım, tekrar başka sıkıntılar yaşamamak için.. Dediğinde haklısın kürtajdan sonra, bir ayda hamile kalanlar var.. Annem de beni arayıp, aman ha kürtajdan sonra çok kolay hamile kalınır, vücudun toparlansın demişti.. 2-3ay daha geç ama sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.. Tekrar çok geçmiş olsun canım, unutma senin sağlığın daha önemli..

Ausencia canım merhaba
Mydestinyy ben :)
il : bursa
sat : 06.09.2017
tahmini doğum : 13.06.2018
ilk mucizeem
kap atışı duyuldu
Merhaba, hayırlı olsun.. Bende bursadayım.. Satımız da aynı ama benimki geriden geliyor.. Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben jimere gidiyorum ama doktor arıyorum..

Arkadaslar ben ayın 9 hastaneye gidecegim kese görünürmü kalp atışı duyulurmu acabaaa

bende cok streslıyım içim daralıyor esımle tartısıp duruyorum ben abartıyorum bıraz ama oda anlayıssız
Eşim sessiz kalıyor Allahtan karşılık verse tartışırız kesin şu dönem hormonların en çok yükseldiği dönemmiş gerçekten doğru boğuluyorum sanki

Eşim sessiz kalıyor Allahtan karşılık verse tartışırız kesin şu dönem hormonların en çok yükseldiği dönemmiş gerçekten doğru boğuluyorum sanki
kendımı kılo almıs tuhaf hıssedıyorum ne yapsa sankı benden uzaklasmıs gıbı gelıyor ilgisizssin dıye sarıyorum elımde degıl bana bırseyler oldu oda anlayıs bazen göstermıyor ama bende hattalıyım güvensızlık hıssettırdım ona karsı

Kizlar kan tahlilimde üre düşük çıktı benim..hamilelerde normalmis.sizin kaç çıktı acaba söyler misiniz lütfen?

merhaba canım senin de hayırlı olsun ben medikalde volkan beye gidiyorum

Arkadaslar ben ayın 9 hastaneye gidecegim kese görünürmü kalp atışı duyulurmu acabaaa
6. Hafta içerisinde kalp atışını duyabilirsin canım.. Tabi geç döllenme yoksa.. Bende sat ile gebelik arasında iki haftalık fark var mesela.. 6+3 de doktora gittiğimde 4+3 tü.. İnşallah uyumludur ve tek seferde bebeğini görür, kalbini duyarsın inşallah.. Hayırlı olsun..

merhaba canım senin de hayırlı olsun ben medikalde volkan beye gidiyorum
Teşekkür ederim.. Bende bir kere Özlem hanıma iki kerede Müzeyyen hanıma gittim.. Garip iletişimleri vardı.. Erkek kadın doğum doktoru, nedense bana daha iyi geliyor.. Memnun musunuz Volkan beyden? Normal doğuma teşvik ediyormuymuş?

ben memnunum daha önce de çatlatma yapmıştım onda güler yüzlü biri tane tane anlatıyor daha hiç konuşmadık onları açıkçası volkan aksakallı ismi araştır istersen hiç kötü yorum okumadım hakkında 120 tl ücreti

Ben gittim iki kez bu cumada gidicem kese vardı bakalim cuma nediycek dr
Ya aslında bende gidecektim durayım dedim enazından kese ve kalp atışını duyayım biraz büyüsün dedim ama işte acaba haftaya duyulurmu sen gidersen bana haberver seninki kaç haftalık oluyo

Amin cnm ya bende öyle olmasını istiyorum git gel yapıp aklımı bulandırmak istemiyorum

Doğru, medikalin sayfasına bakarken görmüştüm adını.. Detaylı bakayım bi canım.. Sağolasın.. Bazı doktorlar son anda sebep uydurup sezeryana alıyorlar.. Normal doğuma eğimli bir doktor arıyorum bende, tabi herşey yolunda giderse ve son an da korkmazsam..

canım sen bilirsin tabii ki ... benim de 4 haziran ama mayıs sonu da olabilir ... burdayım .. bence sende kalmalısın .

İkili tarama sonucunda alacağım olumsuz bir haber olsa da gebeliği sürdürmeye devam edeceğim için Allahın izni ile .. bu sefer gerek duymuyorum .

Selamün aleyküm canlar bugün elhamdulillah keseyi gördük şükürler olsun herşey yolunda... Ausencia

Ve aleykümmm selam ne güzel hayırlı haberler hamdolsun ... güncelledim listede canım .

Ausencia merhaba kızlar bizim miniğin de kalp atislari goruldu çok şükür

Hamdolsun bir güzel haber daha ....

Kizlar cok sukur kalp atimini duydum 7 haftaliqim suan ve dunden beri surekli tukuruk artisi var tukurmekten bi hal oldum nedeni ne acaba bilgisi olan varmi

Kalp atışı için hayırlı olsun annesi gebelikte 6-14 haftalarda normal görülen seyirlerden biri imiş tükürük artışı .. hormonlarla ilgili deniyor

Ausencia canım merhaba
Mydestinyy ben :)
il : bursa
sat : 06.09.2017
tahmini doğum : 13.06.2018
ilk mucizeem
kap atışı duyuldu

Merhabalar , hoş geldin ve hayırlı olsun . bilgilerini ekledim .

Ausencia Merhaba kızlar..Kalbini duyduk bebisimizin bugün..Tam uyumluymus satla..Kalp atışı 140-160 arası dediiii..ve kendimi cok şiş hissetmeme rağmen kg vermişim

Hamdolsun güzel bir haber daha

Kilo içinde ayrıca

Ausencia bugün kontrole gittik bi sıkıntı yok gelişiminde çok şükür benide listeye dahil edebilirsiniz

Tabii ki de ... ilk sayfada tabloda yer alan bilgilerini bana iletirsen eklerim hemen

Amin cnm ya bende öyle olmasını istiyorum git gel yapıp aklımı bulandırmak istemiyorum
Sakın bu süreçte ağır kaldırma, kendini yorma.. Bende erken gitmek istemiyordum ama ilkinde kanama alanı olduğu için, korktum gittim doktora.. Cidden bu sefer de kanama alanı görüldü.. İyi ki gitmişim dedim.. Bu da ağır kaldırmaktan oluyormuş.. Geç gideceksen, kendine dikkat et lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…