- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.741
bende söylemiyorum bu ay sonu anca söylerim sanırsamGünaydın kızlar, çalışan arkadaşlar patrona söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben söylemedim henüz hiç de söyleyesim yokbizim iş yeri küçük daha da küçüldü patrondan sonra bi ben varım bir de uzun zamandır birlikte çalışıyoruz adamın düzeni alt üst olacak korkudan bişey diyemiyorum
çıkaramazlar canım cezası var ben öğrendiğim gün söyledimbende söylemiyorum bu ay sonu anca söylerim sanırsam
ben işten çıkartılırım muhtemelen yerimde birinin olması şart
en azından doğuma kadar tutsalar iş görmezlik ödeneğinden faydalanabilsem
ben soylemedım bırtane kız arkadasım bılıyor dedım ne olur ne olmaz 6 yıldır aynı yerdeyım fakat oldukı adam cık dedı uzuntu etkılerdı benı oldukı dusuk yaptım allah bılır dedım bıraz gecsın zaten bırını bulur yetıstırız dıye dusunuyorum hem kızlar maddıyatta bırıkım gerek bıraz cocuk ısı madıyat dr hastane dogum benım sorunum olmazsa 7 ay calısırım ofıs zaten masa bası bakalım kısmetGünaydınlar,
Ben geçen hafta söyledim, çünkü işyerinde benden başka hamileler de var hepsi söylemişler. Benim saklamam olmaz dı. Bence sizde söyleyin ki adam da ona göre önlemini alsın. Tam da yaza denk geliyor doğumlarımız izine çıkıcak olanları felan etkileyecek bizim iş yerin de. Ondan dolayı erkenden söyledim önlemlerini alsınlar.
çık diyemeze derse şikayet edersin tazminatın iki katını alırsın yemez oda çıkarmayaben soylemedım bırtane kız arkadasım bılıyor dedım ne olur ne olmaz 6 yıldır aynı yerdeyım fakat oldukı adam cık dedı uzuntu etkılerdı benı oldukı dusuk yaptım allah bılır dedım bıraz gecsın zaten bırını bulur yetıstırız dıye dusunuyorum hem kızlar maddıyatta bırıkım gerek bıraz cocuk ısı madıyat dr hastane dogum benım sorunum olmazsa 7 ay calısırım ofıs zaten masa bası bakalım kısmet
aynen benımde adam sok olcak bıraz gecsın dıycem ne olur bılmemde artık suan erken dıye düşündümGünaydın kızlar, çalışan arkadaşlar patrona söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben söylemedim henüz hiç de söyleyesim yokbizim iş yeri küçük daha da küçüldü patrondan sonra bi ben varım bir de uzun zamandır birlikte çalışıyoruz adamın düzeni alt üst olacak korkudan bişey diyemiyorum
inşallah öyle olur ama onunda bir ton prosedürü var sanırım mahkeme ile uğraşacaksınçıkaramazlar canım cezası var ben öğrendiğim gün söyledim
Hahaha valla genel olarak aseriyorum ama onu baska aseriyorumBen de edirneliyimm. İstanbul da oturuyorum ama yakın olduğu için ve ailem orda olduğu için sık sık giderim. Güzeldir memleketm. Aşerdiğin bir şeyi tahmin ediyorum ama burda söylemek istemiyorum arkadaslarında canı çeker
hersekılde hakkımı alırım tabıkı o iş verense bızde emekcıyız öküz öldü ortaklık bıttı oluyor saygı yokkı özel sektördeçık diyemeze derse şikayet edersin tazminatın iki katını alırsın yemez oda çıkarmaya
Hadi inşallah duyarsın bu sefer benceYok girmedm ultrsona duyamdm cnm pazartesiye kaldii
aynı durum işyerinde bir arkadaşımın başına geldi canım markette çalışıyor eşi hamile devamlı ayakta öğrendiler kıza çık gibi laflar ettiler kızda gitti sordu neler yapabilirim diye 2-3 bin liralık tazminata 15 bin lira dediler adam da bir anda iyi oldu :) düşün sadece işyerinin kurallarına uy hani tutanak tutmasınlar olmayan tutanaklar olur yainşallah öyle olur ama onunda bir ton prosedürü var sanırım mahkeme ile uğraşacaksın
gerçi bebeğime bakacak kimse yok çalışırsam bakıcı olacak çalışmazsam kendim bakacağım
en azından haklarımı alıp doğum sonrası çıkarmalarını isterim
sagol canımBak benim takvimimin altında
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
yazıyor. Ona tıkla yap.
çok şükür iş yerimiz az çok kurumsal bi firma hatta şuan kayyumla yönetiliyoraynı durum işyerinde bir arkadaşımın başına geldi canım markette çalışıyor eşi hamile devamlı ayakta öğrendiler kıza çık gibi laflar ettiler kızda gitti sordu neler yapabilirim diye 2-3 bin liralık tazminata 15 bin lira dediler adam da bir anda iyi oldu :) düşün sadece işyerinin kurallarına uy hani tutanak tutmasınlar olmayan tutanaklar olur ya
Günaydın kızlar, çalışan arkadaşlar patrona söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben söylemedim henüz hiç de söyleyesim yokbizim iş yeri küçük daha da küçüldü patrondan sonra bi ben varım bir de uzun zamandır birlikte çalışıyoruz adamın düzeni alt üst olacak korkudan bişey diyemiyorum
Ben öğrendiğim zaman söylediminşallah öyle olur ama onunda bir ton prosedürü var sanırım mahkeme ile uğraşacaksın
gerçi bebeğime bakacak kimse yok çalışırsam bakıcı olacak çalışmazsam kendim bakacağım
en azından haklarımı alıp doğum sonrası çıkarmalarını isterim
canım sen progestanını al .... çok dolanma ..uzanma ...
böyle yat uzat ayaklarını ..kitap oku ..dizi izle:))
bende de olmuştu .... kalkmadım valla yerimden ..kısa sürede geçti
Bu arada birkaç gündür bende de leke oldu kan değerini olcturduk artış devam ediyor banada doktor yerleşme kanaması dedi çok korktum ama
Canim sen kalp atislarini dinlemeye kaçinci haftada gittin.kac hafta kac gün yani.bide usgye göre kacyı sata gore kaçtı.Ultrasona gore canim doktorum gec dollenme olmus normalde dokuz olmasi gerekiyodu ama hicbi sikinti yok gayet saglikli gebelik yasysnz ayni sekilde devam dedi tahlil yapma geregi bile duymadi
Ne yapacağımı şaşırdım
Yani ne den mutsuzum neden böyleyim bilmiyorm
Ağzım in tadı yok belki ondan hiçbirşeyi tat almıyorum bulantıları var dışarı çıkamıyorum
Arabaya binemiyom evden baka biryre cikamiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?