• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
7+5 ne zamandı canım?
Bence, başka bir doktora gitmeyeceksen, doktorunun dediği tarihte gidebilirsin.. Bol su içip, dinlenip, geç gitmek lazım biraz. Biz erken gidince, sıkılıyoruz canım.. İnşallah yoluna girer..

Cumartesiydi canim, yani baya yakin. Gitsem de gitmesem de sikiliyorum ya :(

ins canim doktor umutlu bakalim hayirlisi rabbim hayirli haber bekleyen herkese yardim etsin kucaklarimizi bos birakmasin ins..
Dr umutlu ise Allahin izniyle skbti olmaz yuzde 1 umut veren dr smdi bnu demezdi bolbok dua edecegiz gerisi Allahtan insallah saglikla kucagmiza almak olmayanlrada hayrlisiyla saglikli nasip olsn insallah (aminnnn)

7+5 sata goreydi ve muayene cumartesi oldu. Ultrasona gore baya geride dedi, hatta haftasini olcme geregi duymadi.eger kalp atimi hizlanirsa, hersey normale donerse dogum tarhi planlariz dedi

canim kalp atimi hizlaniyor benimde ilk olctugunda 95 di sonra 128 bugunde 136 oldu. 95 ciktiginda cok umutsuzdu ama duzeldi ilk haftalarda zaten dusuk baslayip artiyormus

7+5 sata goreydi ve muayene cumartesi oldu. Ultrasona gore baya geride dedi, hatta haftasini olcme geregi duymadi.eger kalp atimi hizlanirsa, hersey normale donerse dogum tarhi planlariz dedi

canim kalp atimi hizlaniyor benimde ilk olctugunda 95 di sonra 128 bugunde 136 oldu. 95 ciktiginda cok umutsuzdu ama duzeldi ilk haftalarda zaten dusuk baslayip artiyormus

Ben de oyle dusunuyorum canim, artik icime oyle dogdu nedense :KK200:
Ama tam hamilelik psikolojisine de giremiyorum.degisik bir sey oldu.
Sen girebildin mi o psikolojiye?
Senin de durumu okudum.%1 lik ihtimal gerceklesmis, masallah:nazar:

Ben de oyle dusunuyorum canim, artik icime oyle dogdu nedense :KK200:
Ama tam hamilelik psikolojisine de giremiyorum.degisik bir sey oldu.
Sen girebildin mi o psikolojiye?
Senin de durumu okudum.%1 lik ihtimal gerceklesmis, masallah:nazar:

benim basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir sevinemedimki psikolojiye gireyim en bastan beri kese kucuk die moral birakmadilar sonra kalp atimi yavas die sonra lekelenmeler simdi hepsi halloluo derken kum dokmeye baslamisim beterin beteri var deyip sukrediyorum sanki her an tevakkuzdayim ins su zor sureci gecirirsek psikolojiye girmek kolay olur diye dusunuyorum bi an once hayirli haberi alirsin ins.

Kızlar kanamam arttı diye doktora gittim.ve bebegimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükür :KK42: o kadar korktum ki ona birşey oldu diye ama o bana gülüyordu sanki :)
Canim cok sewindim hayirli olsun bende bugun gittim yurt disindaym ya ben ebe goruyor ultrasyona bugun giremedim malesef kan testi aldilar bir suru idrar falan iki hafta icerisinde tekrar ultrasyon icin cagiracaklar her sefer ayri bi heyecan dogana kadar bitmeyecek galiba Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin kanaman nasil durmadimi ya

Çin takvimine baktınızmı? Bana erkek diyor bakalım tutacakmı? Bir oğlum var kızım olsun istErim ama kısmet :KK45:

benim basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir sevinemedimki psikolojiye gireyim en bastan beri kese kucuk die moral birakmadilar sonra kalp atimi yavas die sonra lekelenmeler simdi hepsi halloluo derken kum dokmeye baslamisim beterin beteri var deyip sukrediyorum sanki her an tevakkuzdayim ins su zor sureci gecirirsek psikolojiye girmek kolay olur diye dusunuyorum bi an once hayirli haberi alirsin ins.

Kum nasil dokuyorsun anlamadim? Neyle ilgiliymis?

rapunzelesk rapunzelesk cnm smdi okudum kalp atisini duymussun gozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Umarim bukez bn sni takip ederm :* ❤️

Back