2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlae merhaba bende keseyi gordum kalp atisini duymayi bekliyorum her sabah jel den sonra kahve rengi akinti tortular cikiyor cuma dan beni az az devam ediyor bende cok korkuyorum
Jel yapabiliyormus canım kahverengi leke.bu lekeler insanın canını sıkıyor.insallah tez zamanda sende duyarsin kalp atışını canim

Canım vinalac 'tan memnun musun.benimde çok bulantim var doktor bi hap yazdı ama pek fayda etmedi

İlsas kalp atışı duyuldu

Canım biliuormusun ben hamile olduğum ay tahlil yaptirmistim.demirim 20 idi.acaba ondan mi oldu
Benimde gebelik zamanımda demirim düşüktü, bir tek o sınırların içinde değildi.. Ama doktorum üzerinde durmadı onun.. Unutma canım herşey düzelecek, şuan bizim için hayırlısı ne ise onu yaşıyoruz

Canım gözün aydın.. Progestan hapını bende kullanıyorum ama vajinal alıyorum, sabah akşam.. Ağız yolu ile aşırı derecede baş dönmesi yapıyor, doktorlar zaten verirken vajinal al derler aslında.. Çok sıkıntı yaparsa vajinale dönebilirsin.. Ben bir kez içtim ağız yolu ile daha da içmedim..
Aynen, benimde aklıma su hiç gelmez hele kışın.. 5gün zorlayarak içtim ama artık bulantıdan içemiyorum.. Dünden beri bir bardak bile içemedim, midemde bir hareket var,sürekli bulantı hali.. İnşallah düzeliriz..
Canım vinalac 'tan memnun musun.benimde çok bulantim var doktor bi hap yazdı ama pek fayda etmedi
Canım, alamadım daha.. Eşim başka şehirde benim.. Dünde çok yoruldum, kramplar girince eczaneye gidemedim..

yat ayaklarını kaldır beslenmekte önemli iğnesını vermedımı dr yada ne dıyor dr
Yok vermedı ılk kanamam baslaynca dusuk ıgnesı bıde kan uyusmazlıgı ıgnesı vuruldum 3 haftaymss etkısı dusuk ıgnesının daha yenı basladm progstanada dun doktora kontrole gıttım kese normlde dusuk rıskı olanlardan yamuk yada damla seklınde olurmus banada senın kesen cok duzgun dedı ama kanmam var dusuk teklıken devam edıyo dedı dınlen bol su ıc dedı bıde bebe daşr kucuk cıkıntıyı gordum

Dikkat et kendine bende düşük yok dedi ama ilaç iğne verdi yinede dikkat ediyorum

Bitkisel bulantı ilacı istiyosan premesis alabilirsin Drum önermişti içinde 400 mcg folik asit kalsiyum bi de bişey daha vardı unuttum. Bana bı kaç gün iyi geldi ama bulantim katlanarak artıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…