- Konu Sahibi Blackbluee1
- #5.541
Benim de önce yolk gözüktü. Vaninal baktığında ise bebegi gördük e kalbini dinledik şükürler olsun... Allah tamamina erdirsin inşallah
Ausencia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankm bende kalp atisini dinlemeye gityigimde sata göre 7+6.usgye göre 6+1 çiktim.crl 3.9 du.o zaman bende gec döllenmis olabilirim.sen ne zaman hcg yaptirdin kaç çiktı.ben 27.gün ysptirdim123 çikmisti.Dün usg de bebek 6+1 çıktı..
Sata göre 7+5tim dün..
Hatta ilk kese göründüğünde 6+5 olmama rağmen 4+5tim, o hesaba göre de dün 5+5 im diye beklerken 6+1 çıktım..
Bir garip, ne sata uyuyor ne bir önceki ölçüme
Off yaa ben göremedim.. Zaten doktor da birkaç kez dinletti bebeğin sesini, sinir oldum zarar gelecek diye.. Kalp atışı rakamı ne olarak yazıyor ultrason çıktısında, biliyor musun?Evet canım doktor önce yolku sonra bebeği gösterdi.kalp atışını da gösterdi dinleyemesemde gördüm atışı:)
selam kızlar,
doktorunuz kalp atışından sonraki muayene için tarih verdi mi? bana 6 kasımda gel demişti 9+2 olmuş olacağız o tarihte.
Off yaa ben göremedim.. Zaten doktor da birkaç kez dinletti bebeğin sesini, sinir oldum zarar gelecek diye.. Kalp atışı rakamı ne olarak yazıyor ultrason çıktısında, biliyor musun?
Ben sana diyorum ya hep, geç döllenme olabilir,sıkma canını diye.. Sen 11. Gün oldu filan deyince birşey diyemedim.. Değerler değişkenlik gösterebilir bence.. Benim adetten sonra 41. Gün 280diAnkm bende kalp atisini dinlemeye gityigimde sata göre 7+6.usgye göre 6+1 çiktim.crl 3.9 du.o zaman bende gec döllenmis olabilirim.sen ne zaman hcg yaptirdin kaç çiktı.ben 27.gün ysptirdim123 çikmisti.
Off yaa ben göremedim.. Zaten doktor da birkaç kez dinletti bebeğin sesini, sinir oldum zarar gelecek diye.. Kalp atışı rakamı ne olarak yazıyor ultrason çıktısında, biliyor musun?
Böyle bir mesajı doktorlar sitesinde görmüştüm.. Doktor kanama yoksa sorun yok demişti.. Bu dönemde kabızlık olabildiğinden herkese ıkınma oluyordur.. Bence kanama yoksa kafana takma canım..merhaba kızlar benım durumu anlayan yada yasayan oldumu 6+6 haftalık gebeyım dun tuvalette bıraz ıkınarak tuvalaetı yaptım ama cok ıkınmadım sonra anı bır hareketle tuvaletten kalkınca kasıgımdan sankı bır damar pıt ettı damar yada nasıl bırsey oladugunu anlatamıyorum kasıgımdan sankı bırsey koptu sızce korkulacak bırsey varmıdır bırde rahımınde anomalı var dedıler kalp seklındeymıs rahımın progestan ıcıyorum gunde 3 kere 100 mg agrılarım hala var rahımde yer yer bıde belımde hep agrı var hamile kaldıgm gunden beri normalmıdır kanama yok
sagol canım kanama yok ama progestan kullandıgım ıcınmı dıye ıcımı yedım gece hıc uyumadımBöyle bir mesajı doktorlar sitesinde görmüştüm.. Doktor kanama yoksa sorun yok demişti.. Bu dönemde kabızlık olabildiğinden herkese ıkınma oluyordur.. Bence kanama yoksa kafana takma canım..
Teşekkür ederim canım.. Var öyle kese ve dalganın olduğu birşey ama fhr yok.. O değeri vermedi o zaman.. Wmf 190 Hz diye birşey var, hertz biriminden dolayı belki o olabilir diye düşündüm ama değil gibi duruyor.. 10 tane ultrason çıktısı var, doğru düzgün bir görüntü yok..Bide dinletmediyse fhr ölçümü yapilmis midir bilmiyorum onun ultrasyon goruntusu ve çıktısı farkli oluyor kalp ses dalga sekillerinin oldugu kagitta yazıyor
Ama senin 41.günmüş.kafam karisti biraz.yarin icin randevu aldim.bebek gelismemis olursa kalp atisi duyulmazsa alacaklar.Ben sana diyorum ya hep, geç döllenme olabilir,sıkma canını diye.. Sen 11. Gün oldu filan deyince birşey diyemedim.. Değerler değişkenlik gösterebilir bence.. Benim adetten sonra 41. Gün 280di
Bana ses dinletmedi canım zaten zararliymis çok dinlemek galiba.bjlmiyorum canım kalp atış rakamı da mı yazıyo:) takılma bu kadar ayrıntıya bence doktor problem olsa söylerdi bence.bize bi 15 20 dakika izletti saolsunOff yaa ben göremedim.. Zaten doktor da birkaç kez dinletti bebeğin sesini, sinir oldum zarar gelecek diye.. Kalp atışı rakamı ne olarak yazıyor ultrason çıktısında, biliyor musun?
Benim kese 5+0 da gördüm doktor çok küçük dedi bir hafta sonra tekrar çağırdı içi boş dediBen dün gördüm canım tam 6. haftada.keseyi geçen perşembe gormustum