• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dün usg de bebek 6+1 çıktı..
Sata göre 7+5tim dün..
Hatta ilk kese göründüğünde 6+5 olmama rağmen 4+5tim, o hesaba göre de dün 5+5 im diye beklerken 6+1 çıktım..
Bir garip, ne sata uyuyor ne bir önceki ölçüme
Ankm bende kalp atisini dinlemeye gityigimde sata göre 7+6.usgye göre 6+1 çiktim.crl 3.9 du.o zaman bende gec döllenmis olabilirim.sen ne zaman hcg yaptirdin kaç çiktı.ben 27.gün ysptirdim123 çikmisti.

selam kızlar,
doktorunuz kalp atışından sonraki muayene için tarih verdi mi? bana 6 kasımda gel demişti 9+2 olmuş olacağız o tarihte.

Evet canım doktor önce yolku sonra bebeği gösterdi.kalp atışını da gösterdi dinleyemesemde gördüm atışı:)
Off yaa ben göremedim.. Zaten doktor da birkaç kez dinletti bebeğin sesini, sinir oldum zarar gelecek diye.. Kalp atışı rakamı ne olarak yazıyor ultrason çıktısında, biliyor musun?

merhaba kızlar benım durumu anlayan yada yasayan oldumu 6+6 haftalık gebeyım dun tuvalette bıraz ıkınarak tuvalaetı yaptım ama cok ıkınmadım sonra anı bır hareketle tuvaletten kalkınca kasıgımdan sankı bır damar pıt ettı damar yada nasıl bırsey oladugunu anlatamıyorum kasıgımdan sankı bırsey koptu sızce korkulacak bırsey varmıdır bırde rahımınde anomalı var dedıler kalp seklındeymıs rahımın progestan ıcıyorum gunde 3 kere 100 mg agrılarım hala var rahımde yer yer bıde belımde hep agrı var hamile kaldıgm gunden beri normalmıdır kanama yok

selam kızlar,
doktorunuz kalp atışından sonraki muayene için tarih verdi mi? bana 6 kasımda gel demişti 9+2 olmuş olacağız o tarihte.

Ben 21 ekim de gittim en son kalp atışı duyuldu. 3 hafta sonra gel dedi, yani 11 Kasım da gidicem tekrar Bende o zaman 10 haftalık olacağım.

Off yaa ben göremedim.. Zaten doktor da birkaç kez dinletti bebeğin sesini, sinir oldum zarar gelecek diye.. Kalp atışı rakamı ne olarak yazıyor ultrason çıktısında, biliyor musun?

Fhr diye geciyor.kisa sureli dinlemeden bisi olmaz ben gumbur gumbur duyuyorum her gittigimde cok sukur.zarari kanitlanmamis diye biliyorum uzun süre kalmiyoruz zaten.cogu doktor dinletiyor kimiside tedbir amacli dinletmiyor

Ankm bende kalp atisini dinlemeye gityigimde sata göre 7+6.usgye göre 6+1 çiktim.crl 3.9 du.o zaman bende gec döllenmis olabilirim.sen ne zaman hcg yaptirdin kaç çiktı.ben 27.gün ysptirdim123 çikmisti.
Ben sana diyorum ya hep, geç döllenme olabilir,sıkma canını diye.. Sen 11. Gün oldu filan deyince birşey diyemedim.. Değerler değişkenlik gösterebilir bence.. Benim adetten sonra 41. Gün 280di

Bide dinletmediyse fhr ölçümü yapilmis midir bilmiyorum onun ultrasyon goruntusu ve çıktısı farkli oluyor kalp ses dalga sekillerinin oldugu kagitta yazıyor

merhaba kızlar benım durumu anlayan yada yasayan oldumu 6+6 haftalık gebeyım dun tuvalette bıraz ıkınarak tuvalaetı yaptım ama cok ıkınmadım sonra anı bır hareketle tuvaletten kalkınca kasıgımdan sankı bır damar pıt ettı damar yada nasıl bırsey oladugunu anlatamıyorum kasıgımdan sankı bırsey koptu sızce korkulacak bırsey varmıdır bırde rahımınde anomalı var dedıler kalp seklındeymıs rahımın progestan ıcıyorum gunde 3 kere 100 mg agrılarım hala var rahımde yer yer bıde belımde hep agrı var hamile kaldıgm gunden beri normalmıdır kanama yok
Böyle bir mesajı doktorlar sitesinde görmüştüm.. Doktor kanama yoksa sorun yok demişti.. Bu dönemde kabızlık olabildiğinden herkese ıkınma oluyordur.. Bence kanama yoksa kafana takma canım..

Böyle bir mesajı doktorlar sitesinde görmüştüm.. Doktor kanama yoksa sorun yok demişti.. Bu dönemde kabızlık olabildiğinden herkese ıkınma oluyordur.. Bence kanama yoksa kafana takma canım..
sagol canım kanama yok ama progestan kullandıgım ıcınmı dıye ıcımı yedım gece hıc uyumadım

Bide dinletmediyse fhr ölçümü yapilmis midir bilmiyorum onun ultrasyon goruntusu ve çıktısı farkli oluyor kalp ses dalga sekillerinin oldugu kagitta yazıyor
Teşekkür ederim canım.. Var öyle kese ve dalganın olduğu birşey ama fhr yok.. O değeri vermedi o zaman.. Wmf 190 Hz diye birşey var, hertz biriminden dolayı belki o olabilir diye düşündüm ama değil gibi duruyor.. 10 tane ultrason çıktısı var, doğru düzgün bir görüntü yok..

Ben sana diyorum ya hep, geç döllenme olabilir,sıkma canını diye.. Sen 11. Gün oldu filan deyince birşey diyemedim.. Değerler değişkenlik gösterebilir bence.. Benim adetten sonra 41. Gün 280di
Ama senin 41.günmüş.kafam karisti biraz.yarin icin randevu aldim.bebek gelismemis olursa kalp atisi duyulmazsa alacaklar.

Bana ses dinletmedi canım zaten zararliymis çok dinlemek galiba.bjlmiyorum canım kalp atış rakamı da mı yazıyo:) takılma bu kadar ayrıntıya bence doktor problem olsa söylerdi bence.bize bi 15 20 dakika izletti saolsun

Sevgili hamişler benim kasıklarım çok ağrıyor. Batma oluyor. 2. Gebelik ama sanki ilk defa gebe kalmışım bir heyecan var herhalde ❤️❤️

Selamlar Haziran anneleri :KK3:

maalesef tam performanslı devam edemediğim bir gün daha ... bulantı vs ... devam .

Birde hani benim folik asit olayım vardı ...maceralı .

O gün detaylı yazmıştım. sabah gidip folad tahlili verdim de bana istanbula yollayacaklarını sonucu pzt alacağımı söylediler diye gidip başka bir hastanede yaptırdım diye .
Heh işte orda 16 çıkmıştı , normal sınırda .
Bugün diğerini almış eşim geçerken , elimde dursun diye .. 23 . fazla yani . zaten bıraktım tamamen ve folik ve başka vitamin almıyorum ... uygun haftası gelince sadece omega3 takviyesi alacağım . ama canım sıkıldı biraz .

bir de çok bilmişlik yapmayı seven insanlarla uğraşıyorum ... hiç görünmüyorsun , sesin soluğun çıkmıyor ...hastalık psikolojisine girdin .. gebelik hastalık mı yahuuu :ukala::ukala::ukala::ukala: diyen densizlere .... adiyos amigos diyorum ... uğraşamam .
Yahu bende zaten nasıl meraklıyım ..... sabaha kadar bulantım olsun , kusayım ... başım dönsün ... evden çıkıp 2 iş halledince yorulayım .... zaten miyomum var ..kanama riski progestan kullanıyorum ...dr yat diyor ... ama ben deliyim hastalık pskolojine giriyorum :KK62:

sonra gebeler alıngan diyorlar ... sakın siz hamilelere çok bilmişlik yapıyor olmayın !

ayyy ne dolmuşum yine :KK70:

geçmişe bakayım biraz :KK15:

Kızlar merhaba. Çay, kahve tüketiyormusunuz? Ben sabah bir bardak ,akşam tv izlerken bir bardak cay içiyorum. 3 4 günde birde kahve içiyorum. Kola da cok severim ama bulantı sayesinde içmiyorum. Bulantı da bazen işe yarıyor :KK48:

Back