2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba hanımlar, bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti. Geçen pzt sadece keseyi görmüştük bugün hem bebeği hem kalp atışını gördük şükürler olsun. Sat a göre nerdeyse 1 hafta geride ama başından beri böyle gidiyor hcg değerimde geç yükselmişti. Dr um hiç bir sorun yok dedi hatta 5hfta sonraya gel dedi ben dayanamam deyince 20 günde anlaştık. Sizler ne zaman kontrole gideceksiniz tekrar?

Kızlar kanamam arttı diye doktora gittim.ve bebegimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükür o kadar korktum ki ona birşey oldu diye ama o bana gülüyordu sanki :)
CANIM kalp atışını dinletti mi dr ? Bizde ultrasonda gözüktü.küçük ses dalgaları zarar verir diye dinlemedi

Benim de 1 hafta geriden geliyor hep. Bana da 15 günde 1 gel artık bebek geriden geliyor ama büyümesi normal dedi.

desene rekor bizde ve ikimizde de sebep aynı bende fena içici idim ...aman bıraktım ya varsın sırf o yüzden 5 kilo fazla alayım

sende ilk üçtesin galiba :)))
Ben daha öğrendiğim an bıraktım yani önemli olan bebişlerimiz kilo gider sonuçta

Düşükler ne zamanlikken oldu benimde bir dusugum vardı 5 haftalık kese bile görünmeden gitti agrilarim beni korkutuyor umarım sağ salim yavrularimiza kavusuruZ

Evet sen de bastırdın mi beta hcg 'ye benim doktor 5 haftadan fazla demişti geçen hafta acaba üstüne mi adet gördüm yoksa çoğul gebelik mi
Kaça katlanarak artıyor değerin? Çok yüksek gibi görünmüyor ama 4 kat falan artıyorsa ikiz olabilir. Benim adet gunumde değerim 3000 di. Öncesinde de hep 4 e katlayarak arttı.

Ben canim yatak sanki batıyor gün içind e yokta korkutuyor bazen

Ben acilden akşam yaptirmistim onu görürdüm dr 'ye yine yaptırdı çarşamba günü alcam sonucları ozman kaç haftalık belli olur herhald3
Benim dr yaptır demedi ilk kendim yaptırdım gttik bidahada yaptırmadı test takip etmedi ultrasonda baktı kese var dedi cima bida gitcez korkuyorum

Canim benimde kese büyümüs.bozulmuş şekli.bebek de gelismemis.senin neyin varmıs.neden boyle olmus arastirdin mi
İlk gebeliklerde oluyor genelde dediler.. Cidden günümüzde yaygın, özellikle evlendikten sonra birkaç yıl bekleyenlerde.. Bizde beklemiştik.. Eskiler bile rahim küser derler.. Doktorum da, gebelikten önce hamilelik düşünüyorum deseydin, sana şuan yaptığım testleri yapacaktım ve bir sorun yok, hamilelik düşünebilirsin, diyecektim dedi.. Yani herşey normal dedi.. Bizde araştırmadık, doktorumuza güvendik..

Kızlar benimde aşırı kasık agrım var dr a soyledim progestan yazdi
kanama vs yok ilk gebeligimde bu kadar agrım olmuyordu . Benim gibi çok ağrı çeken var mı? regl ağrısı gibi

Ay canim snein adina ćok sevindim.ins benim de biseyim yoktur.ne kadar stres yapoyorum bir bilsen.bide hangi testleri yapacağımi bilmiyorum.acaba bana bilgi verebilirmisin

Kızlar benimde aşırı kasık agrım var dr a soyledim progestan yazdi
kanama vs yok ilk gebeligimde bu kadar agrım olmuyordu . Benim gibi çok ağrı çeken var mı? regl ağrısı gibi
Benim kasık ağrım oluyor ama bıçak saplanır tarzda değil daha hafif. Bazen nabız atar tarzda tek tarafli. Haosirinca oksurunce tümden rahmim sokulecek gibi oluyor. Dr çok üstünde durmadı olur olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…