- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.421
bendede mtfhr677 homozigot 4000 lik kullaniyorum ve coraspin bu defa igneye keseyi gorunce basladik ve su an sorunlu gebelik yasiyorum siz igneye nezaman basladiniz
sizdeki pıhtılaşma sorunu hangisinde çıktı ? mtfhr677 homozigot ben de, doktor sadece hibor verdi ama benim içim hiç rahat değil gün aşırı coraspin kullanıyorum. Riskli gebelik uzmanı arayışındayım ona danışıp devam edeceğim.biz de tam 5. hafta bitiminde keseyi gördüğümüzde başladık canım.. Coraspini sürekli olarak alıyodum pıhtılaşmayı öğrendikten sonra.. bizim türümüz pıhtılaşmada yüksek dozaj iğneye gerek olmuyo 3500-4000 yeterli oluyo canım ben artık bunların doktoru oldum desem yeridir 1 yıldır bi pratisyen kadar bilgiye sahip oldum heralde kendi problemlerimle ilgili :)
Canım kalp atışı görüldü tabloda beni guncelleyebilursin :)Merhabalar ve hoş geldin .... Hayırlı olsun
Perşembe günüde güzel haberlerle gelirsin inşallah .
İk sayfada bir tablomuz var Haziran anneleri olarak , katılmak istersen bilgilerini bana iletirsin
transfer günü başladım ben onun öncesinde bir yıl boyunca kullandım bundan önceki doktorum kan 3 ayda ancak sıvılaşır bir yıl da sürse bu iğne vurulacak demişti ama olmadı tabiki tüp bebek yaptırdık
düzeltme yapıyorum yazmışsınız aynı sıkıntı varmış sizde de.
Kizlae merhaba bende keseyi gordum kalp atisini duymayi bekliyorum her sabah jel den sonra kahve rengi akinti tortular cikiyor cuma dan beni az az devam ediyor bende cok korkuyorumAynen canım 5 gündür bende de akıntı oluyo.bi gün duruyor bi daha başlıyor.simdi de hafif kırmızı oldu.off çok korkuyorum
@gibigibiyim yazınca aklıma geldi ya su içemeyen varmı su çok öenmli napıcamı bilmiyorum midemi bulandırıyor zorla 1lt anca içiyorumdur
Kızlar bebim durumumu biliyorsunuz.dr kalp atisi yok çarsamba alacaz dedi.
Bende simdi evde yatiyorum.daha doğrusu yataktan hic çıkmadim bugün.bir ruya gördüm.rüyamda babam hasta annem benim yanima gelmisler.arabaya bindirip beni çarsida hastaneye götürmüsler.sonra beni dohuma almislar.sezeryan yapmışlar.kucaklarinda bi bebekle arabaya bindiler.esimde vardı.bi de baktım ki çok güzel bembeyaz bi erkek bebek.saçları kahverengi sarı karısimı ağzi burnu cok tatlı iyi gelismis bi bebek.alıp eve getirdik.sanki yeni doğmus gibi degildi.büyüktü.masanjn altina kaciyordu.anne baba diyirdu bize.bende anneme diyordum ki anne doktorlar bu bebek gelismemis dediler.biz çarsamba günü kürtaja gidecektik ama ben Rabbime cok dua ettim bu bebeği bize bagısla dedim.Rabbim dualarimı kabul etti.bak simdi burda dedim.o kadar cok seviniyordum ki öyle güzel bi cocuktu ki anlatamam.
Kızlar rüyam ne anlama geliyor sizce?
Canım, benimde inanılmaz ağrılarım oluyor.. Adet olacakmışım gibi, bıçak saplanır gibi ağrılarım var.. Kesin kanamam oldu diyerek gidiyorum lavaboya, her seferinde.. Bu durum bende, yorulduğumda, ağır kaldırdığımda ya da yürüdüğümde oluyor canım.. Sende de mi öyle oluyor acaba?Kizlarr bi cevap verin lutfen agrim devam ediyor
Aminnn inşallahhh çok tşk ederimİkisini de sağlıcakla kucaklarsınız inşallah :)
bir yil boyunca igne kullanmak cok yipratici olmadimi ayrica mutasyon ayni gende bile olsa insandan insana farklilik gosteriyo kimilerinde kesenin olusumuna bile izin vermeden kimyasal gebelik gibi dustugunu okumustum sendeki surec nasil canim bebisin nekadarlik?
Hayırlı olsun :) benimde kontrolüm var kalp atışı için hiç ultrasonla bakılmadı ilk bakılcak son adet tarihim 23 eylül 26 ekimde ama beta hcg 1540 cıktı sizin ne kadar cıktı acaba bende ikiz gebelikden suphelniyirun merak da ediyorum k. BAkmayin uzun oldu :)[/QUOTE]]İkisini de sağlıcakla kucaklarsınız inşallah :)
Bendr surekli olarak bel ve kasik agrisi cekiyorum benim de rahmim kalp seklinde 2 dusuk 1 saglikli dogumum var bana da doktorum 300 lik verdi ama beb bu aralar 200 luk aliyorumKızlar benim.sat tarihin 13 Eylül'de bende 6+5 günlük hamileyim dün kalp atışı duyuldu çok şükür ama ilk öğrendiğim günden beri bel ağrım ara arada kasık ağrım var belim sanki tutulmuş gibi çok ağrıyor birde doktor bana dediki senin rahiminde anomali var kalp seklindeymis bu düşüğe yada erken doğum riski olurmuş tedbir amaçlı progestan verdi günde 3 tane 100 mg dan aranızda benim gibi bel ağrısı çeken varmı
Allah razi olsun canım.benim icin üzülmüssün.Rabbim yüreğini evlat atesiyle yakmasin.bu arada ben çok korkuyorum.ya bende bi kan pıhtilasmasi varsa bi daha hamile kaldiğımda yine böyle olursa diye uzülmekten kendimi yedim bitirdim.bu düşunce bi daha cocuk sahibi olacağim düsuncesine sevinmeme engel oluyor.ne olacak diye bittim.Benim normalde de aklıma hiç su gelmez ama bir haftadır 2 lt su içiyordum.. Ama iki gündür aşırı derecede bulantım var, bir yudum bile içemiyorum, susamama rağmen hem de.. Doktor Vinalac diye bir ilaç yazdı, içinde birçok vitamin varmış, bulantına da iyi gelir, ekstra folik asitte içmezsin dedi..
Çok etkilendim arkadaşım, gözlerim doldu, zor yutkundum.. Allah yardımcın olsun.. 10. Haftaya kadar yolu var canım, bekle bence.. Herşeyin hayırlısını istiyoruz her zaman.. İnşallah yine hayırlı olan olacaktır.. Üzülmeyesin.. İnan bana çocuğunun oluyor olması bile çok güzel bir durum.. En fazla 3-4ay ertelenir bebeğinin doğumu.. Sen sağlıklı ol da..
Canım, benimde inanılmaz ağrılarım oluyor.. Adet olacakmışım gibi, bıçak saplanır gibi ağrılarım var.. Kesin kanamam oldu diyerek gidiyorum lavaboya, her seferinde.. Bu durum bende, yorulduğumda, ağır kaldırdığımda ya da yürüdüğümde oluyor canım.. Sende de mi öyle oluyor acaba?
canım kalp atışı duyuldu bizimde san zahmet eklersen sevinirim
[tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fpamuk[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sewils88[/td][td]28[/td][td]Ankara[/td][td]30 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]tb_fb[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]AHU42[/td][td].[/td][td]Konya[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]triplemom[/td][td]32[/td][td]İsviçre[/td][td]11 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Defnelfin[/td][td]29[/td][td]Antalya[/td][td]13 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]cennetyuvam[/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]?[/td][td]24 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]oflumete[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]20 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kizilcik26[/td][td]25[/td][td]Eskişehir[/td][td]27 Eylül[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkiz ..keseler görüldü.[/td][/tr]
[tr][td]meltem151515515 [/td][td]?[/td][td]Bursa[/td][td]24 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]yasminfth[/td][td]33[/td][td]Amasya[/td][td]23Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]renklisemsiye[/td][td]31[/td][td]Konya[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rapunzelesk[/td][td]27[/td][td]Ağrı[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Deriko arya[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]20 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]Soydanayse[/td][td]22[/td][td]Ankara[/td][td]17 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]mosmorum[/td][td]29[/td][td]Ankara[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Limon agacim[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]2 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
@Kubra3037
@herkesgibiyim
@loves all of you
@dusunceli kizz
@mystory-06
@esrakdnz
@Berilll123
@kahvekokulu
@parolamyokask
@Flower3516
@fpamuk
@sewils88
ecaterina
@erem2009
@Yazmira35
@fnd_50
@kedikedi84
U Umudumbitmedi_
@Bigaripyolcu
@Amazing_GNC
@Pamuksekermavis
@duygukaanfatih
@Edaaa93
@Paradise82
@beniim
@Myhsa
sta
@Blackcat95
@newsletter
@gmzckr
@tatlilavinya
@ilsas
@rune
@vlkpnr
J jelibons
@gibigibiyim
@meralg
A aeengineer
E Ebrulim5809
@Chun lee
@BALIMSIN
@asivemai
@Adige_
@Mrvgnc
@melaike06
@YILDIS
@lavinza
@tb_fb
@AHU42
@Citlembik89
@triplemom
@Beybisi123
@Defnelfin
@arbe-deli
@denizyildizi00
@BoO_
@mengur
@Kadriyekivanc
@Leylacigdem
@cennetyuvam
@Lunanueva01
@gokse_4141
@mi-nick
@oflumete
@white_rose23
@vefa84
@kizilcik26
@meltem151515515
@yasminfth
@renklisemsiye
rapunzelesk
@deriko arya
@Soydanayse
@mosmorum
@Limon agacim
ARKADAŞLAR LİSTE OLANLAR BİLGİLERİNİ KONTROL EDEBİLİRLER Mİ ?
Canım hiç üzülme.. Bende Nisan ayında kürtaj oldum.. Kese kendi kendine büyüyordu.. Baya büyüdükten sonra şekli bozuldu, transvajinal ultrason ile 'Missed Abortus' teşhisi kondu.. Ama şuan tekrar hamileyim.. Üstelik sattan itibaren 41.gün doktora gittim ve doktor bana adet söktürücü verdi, kese filan yok, hamile değilsin dedi.. Ama Allah isteyince, ol deyince oluveriyor.. İnsan bunları bilmesine rağmen üzülüyor ama zaman geçtikçe de neden üzülmüşüm diyor.. Öyle diyeceğin günler gelecek inşallah canım.Allah razi olsun canım.benim icin üzülmüssün.Rabbim yüreğini evlat atesiyle yakmasin.bu arada ben çok korkuyorum.ya bende bi kan pıhtilasmasi varsa bi daha hamile kaldiğımda yine böyle olursa diye uzülmekten kendimi yedim bitirdim.bu düşunce bi daha cocuk sahibi olacağim düsuncesine sevinmeme engel oluyor.ne olacak diye bittim.
Canim benimde kese büyümüs.bozulmuş şekli.bebek de gelismemis.senin neyin varmıs.neden boyle olmus arastirdin miCanım hiç üzülme.. Bende Nisan ayında kürtaj oldum.. Kese kendi kendine büyüyordu.. Baya büyüdükten sonra şekli bozuldu, transvajinal ultrason ile 'Missed Abortus' teşhisi kondu.. Ama şuan tekrar hamileyim.. Üstelik sattan itibaren 41.gün doktora gittim ve doktor bana adet söktürücü verdi, kese filan yok, hamile değilsin dedi.. Ama Allah isteyince, ol deyince oluveriyor.. İnsan bunları bilmesine rağmen üzülüyor ama zaman geçtikçe de neden üzülmüşüm diyor.. Öyle diyeceğin günler gelecek inşallah canım.
gebelik olmadığı için o zamanlar acıtmadı oksapar 4000 kullanmıştım, şu an hibor kullanıyorum en azından onun kadar yakmıyordu. genler farklılık göstermesi yanında doktorlarda da bir fikir birliği yok geçen hafta pozitif görünce doktora asprin mevzusunu sordum iğneye bile gerek yok sende dedi. Yapmayım iki düşük bir kimyasal var deyince iğne kullan o zaman dedi. Bir önceki doktorum ise bir yıl kullandırdı. Sorunum gerçekten kan pıhtılaşması mı bilmiyorum yaptırdığım diğer genetik testleri temiz çıktı bi protein s ve c testi kaldı.
7 ekimde transfer oldum ve 4 yıl sonra kese gördük inanılmaz endişeliyim. Bebek vardır inşallah içinde hiç 9. haftayı göremedik bu zamana kadar nasıl geçireceğim şu iki haftayı bilmiyorum. bebeğim 6 haftalık.
Benim normalde de aklıma hiç su gelmez ama bir haftadır 2 lt su içiyordum.. Ama iki gündür aşırı derecede bulantım var, bir yudum bile içemiyorum, susamama rağmen hem de.. Doktor Vinalac diye bir ilaç yazdı, içinde birçok vitamin varmış, bulantına da iyi gelir, ekstra folik asitte içmezsin dedi..
Çok etkilendim arkadaşım, gözlerim doldu, zor yutkundum.. Allah yardımcın olsun.. 10. Haftaya kadar yolu var canım, bekle bence.. Herşeyin hayırlısını istiyoruz her zaman.. İnşallah yine hayırlı olan olacaktır.. Üzülmeyesin.. İnan bana çocuğunun oluyor olması bile çok güzel bir durum.. En fazla 3-4ay ertelenir bebeğinin doğumu.. Sen sağlıklı ol da..
Canım, benimde inanılmaz ağrılarım oluyor.. Adet olacakmışım gibi, bıçak saplanır gibi ağrılarım var.. Kesin kanamam oldu diyerek gidiyorum lavaboya, her seferinde.. Bu durum bende, yorulduğumda, ağır kaldırdığımda ya da yürüdüğümde oluyor canım.. Sende de mi öyle oluyor acaba?
Hadi bakalım canım , kafandaki soruları sorunları not al bir deftere , gidince insanın aklı gidiyor sanki :) unutuyor soracaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?