2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benim de rahmim ters ama bundan düşük olduğunu hiçbir doktor demedi. ilerleyen zaanlarda büyüdükçe normale dönüyor doğumdan sonra eski halini alıyormuş.

benim de rahmim ters ama bundan düşük olduğunu hiçbir doktor demedi. ilerleyen zaanlarda büyüdükçe normale dönüyor doğumdan sonra eski halini alıyormuş.
İçimi rahatlattın canım sağolasın, peki sonradan olan bişey mi bu bende yoktu çünkü, daha doğrusu hiç bir doktor söylememişti.

Normalde boyle bir durum yok, iliski acisindan bir sikinti olmuyor, ve riskli bir durum yoksa hic bir doktor yasaklamiyor. bence yanlis bilgi vermeyelim :)
Ve sadece iliski yasandigi icin kanama olmaz, kanama olursa iliski yasaklanir.
Evet yasak değil herkese ama benim doktorum yine de ilk oniki hafta çok onermiyoruz olsa da çok yumuşak olmalı tahriş ve kanamalara sebep oluyor diğer şekilde dedi.tabi bu herkeste kanama yapacak diye bi anlama gelmez çoğu rahat geçiren de var .dikkatli olmak gerekiyor.

Böyle bir örnek okumuştum canım kesesi sonradan normale dönmüştü bi arkadaşın. İnşallah senin de döner bol bol dinlen başka bir şeyi önemseme. Haftan ne kadar kesen ne kadar?

@gibigibiyim yazınca aklıma geldi ya su içemeyen varmı su çok öenmli napıcamı bilmiyorum midemi bulandırıyor zorla 1lt anca içiyorumdur
Bende az su içiyorum içim almıyo. Tahlillerdeki degerlerden de dr anladı. Suyu az mı içiyorsun dedi evet dedim. Su alımını arttırman gerekiyo dedi. Bulantı hapı yazdı bulantın geçince bol bol su iç dedi. İlk gebelikte de az içmiştim ama bir sorun olmamıştı çok şükür.

Canim risk oldugunu sanmiyorum ne guzel yapmissin normal dogumunu ben igneyi 5 gun onceden kesmeme ragmen olmaz demisti seni bilseydim zorlardim belki de normal olsun diye

Böyle bir örnek okumuştum canım kesesi sonradan normale dönmüştü bi arkadaşın. İnşallah senin de döner bol bol dinlen başka bir şeyi önemseme. Haftan ne kadar kesen ne kadar?
sata gore 8+1 olmam lazm keseyi her doktor farkli olcuyo 15 mm olcende var 11 mm olcende bebege gore 6+5 falan kendi doktorum gelismeye baslamis kalp atimlari normale donmus dedi ama bu doktor umutlu degil anomalili gebelik gozuyle bakio hatta bi iki haftaya kalmadan kalp atimi durur bile dedi

Hayirlisi boyleymis demekki canim. Tez vakitte saglikli evlat sahibi olursun insallah

Amin canım.kendini üzme.elbet düzelir sonucta kalp atışı var.Rabbim bebeğini sana bağışlasın. sürekli yat ki kesede bebekte büyüsün.dinlenmek bebeğin hızlı büyümesini sağlıyormus.doktorlar ondan dinlen diyor

bende sureklı elımı yıkıyorum mıdem yanıyor karnım 4 aylık sankı sıs gören sasırıyor her wc gttıgımde kan gelır dıye korkuyorum
Bende oyle canim, karnim surekli sis ve agriyor folikasitten mi acaba diye dusunurken dun icmeyi unutmustum yine degisen bisey olmadi

Neede oturdugunu hatirlayamiyorum canim ama ben 2 dusukten sobra butun testlerimi yaptirip bahceci tup bebek merkezine mustafa bahceciye gittim teyzem de onun sayesinde sagkli bir dogum yapti. Adam testlerime bakti ve ben sana tup bebek yapmayacagim hamile kalabikiyorsun sorun yok dedi sadece histeraskopi yapti ve ondan 1 ay sonra hamile kalip oglumu dogurdum. Istersen bir kontrolune git ovulen bir doktor. Klinigi istanbul da bu arada

Ben varım canım doktor kesede sıkıntı yok dese de içim hiç rahat etmiyor.pembe kahve leke geliyo silince.

Herkese merhaba bugun bende devlet hastanesine gidicektim kan tahlillerini özelde yaptirmiyim dedim ama sabah vazgectm 2 kasim özele randevum var zaten devlet hastanesindeki doktor dedim moralimi bozucak hiç gerek yok çünkü çok iyi biliyorlar sadece kan testi yaptirmak için onları tercih ettiğimizi:) 2 kasimi beklicez artik bakalim bende bu arada 3 kilo aldim kilo verir herkes hamileligin ilk dönemleri biz tam tersi:))

Yoktu canım kalp atışı hiç alamadım malesef.. Valla hiç bilmiyorum ne yorum yapacağımızı şaşırdık artık

Canım Allah kolaylık versin inşallah bu durumu atlatma da ben de. Perşembe günü kürtaj olacağım durumum seninkiyle aynı. Bebek büyümedi ve kalp atışını göremedik @gibigibiyim

geçmiş olsun allahım en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin ben de keseyi boş görünce alıştırmıştım kendimi sağlıklı olması en önemlisi sağlıksız bir gebeliği vücut sonlandırıyor hakkınızda hayırlısı olsun

Benim gene kahverengi lekelenmem oldu. 2. Bu sabahtan beri .

Cuma günü gittiğim doktoru pek beğenmemiştim zaten . Bugün de yokmuş. Doruk hastanesinden aldım randevu oda 4 te

benimde öyle olduydu ama karpuzu çok tüketmiştim doktor karpuz yapıo demekki suyu diyodu sorun yaşamadım ama nasıl içicem bilmiyorum içim almıyor midemi bulandırıyor çok...

En az 3 lt şu içmek lazımmış.bende pek sevmesemde iciyorum

ne güzel zorla da olsa 3lt içebiliyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…