• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya kizlae böbreklerimden kasiklarima kasiklarimdan da vajinama dogru akan bi agri sanci var Sizce bu normal mi Bicak saplanir gibi oluyor Cok şükür simdi birz iyiyim ama Endişeleniyorm :KK43: Sizde de oluyor mu böyle
Canım kabızlık sorunu falan varsa ondan kaynaklı olabilir benimde dediğin gibi agrı oluyor ama afedersiniz tuvalet ihtiyacımdan kaynaklı oluyor

Bol bol meyve tuket ozellikle liflilerden. Mandalina. Ceviz balik gibi omega 3 iceren şeyler cok tuket. Ayrica bol bol su ic umarim faydasini goreceksindir
Su zaten gece gunduz elimden dusmuyor suyu cok sewerim balik haftada bir yiyorum cevizle mandalinaya agirlik wermem gerek o zaman insallah canm cok saol

İçimi rahatlattın canım sağolasın, peki sonradan olan bişey mi bu bende yoktu çünkü, daha doğrusu hiç bir doktor söylememişti.
bu sonradan olacak bir şey değil yapısal olarak öyle oluyormuş. Hatta düzletme ameliyatlarının olduğunu ve onda bile düzelmeyip eski haline aldığını falan okudum. olağan bir durum bence çünkü ben ilk öğrendiğimde bunun kötü bir tarafı yok göz rengi gibi bir şey demişti doktor. Sizin de bir çocuğunuz var sanırım düşük ile ilgili olacağını da sanmıyorum olsa söylerlerdi bence

Back