2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de bir oğlum var 6 yaşında, normal doğumla doğdu onda böyle birşey söylemediler, kadın doğuma gitmiştim bir sen önce ultrasonla bakıldı yine böyle birşey demedi, şaştım kaldım duyunca.
Yeni mi dönmüş yani bence başka bir dr. Daha görünün

Canım Allah kolaylık versin inşallah bu durumu atlatma da ben de. Perşembe günü kürtaj olacağım durumum seninkiyle aynı. Bebek büyümedi ve kalp atışını göremedik gibigibiyim

Canım allah yardımcınız olsun vücut sağlıksız bebeği atar diyorlar belki böylesi daha hayırlı olacak sizin için ne desem boş gelecek size biliyorumrabbim tez vakitte sağlıkla hamile kalmayı kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah

canım merhaba benim kalp atışı duyuldu. başka bişi yok sanırım...

Ausencia canim endokrin dr tum batum ultrason istedi şükürler olsun kalp atışını duydum güncelleyebilirsin bilgilerimi çarşamba günüde kendi dr ma kontrolüm var inşaallah sağlıklı hayırlı haberler alırız

çok üzüldüm çok geçmiş olsun. ben de yeni yaptırdım tüm bunları korkudan hatta protein s ve c normal sonuç vermez kan sulandırıcı kullanıyorsun dedi. daha sonucum cıkmadı tabi. biraz da kısmet sanırım benim de 3 hamilelik geçti başımdan hepsi de ikinci ay sonunda düştü yada kürtaj olmak zorunda kaldım. Bazen kaderim anneme benzedi sanırım diyorum onunda olmamış sonra beni evlatlık almışlar. Umarım bundan sonraki hamileliğinizde her şey iyi gider de mutlu olursunuz

canım merhaba bende uzun zamandır giremedim. seni merak ettim ne yaptın nasılsın diye. yazmışsındır ama bulamadım maşallah msjlar çok. doktora gittin bi gelişme yok mu?

şimdi gördüm canım ya çok üzüldüm cidden tuhaf oldum. Allahım sana eşine sağlık sıhhat versin canım tez vakitte tekrar nasip etsin inşallaaaaah

Cok uzuldum hakkinda hayirlisi olsun.insallah tekrar saglikli bir hamilelik yasarsin

canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda hayırlısı ile tekrrdan nasip etsin inşallah

İnşallah canım inşallah Allah sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin O sonuçları omega-3 takviyesi bile etkiliyo canım ben hiçbişey kullanmadığım bi dönemde yaptırmıştım öyle yapılması gerekiyo..

gibigibiyim @muallimiahir naz2018 rabbimi dualarinizi ve kucaklarinizi bos birakmasin ins.. Bende bugun baska doktora gittim doktor kese kucuk buyumemis kalp atimi normal anomalili bi gebelige benziyor bekleyeceksin diyor kendi doktorum kalp atisi zayif duser diodu kalp atisi normale dondu ama bebek neredeyse kese kadar lutfen bizede dua edin kesemiz bi an once normale donsun..

Teşekkür ederim canım amin inşallah Sen bolca su iç lütfen günde 3 lt den az içme inşallah bebeğin seninle kalacak

Merhaba kızlar nasipse bende haziran annesi olacağım ama bi haftadır kahverengi akıntı Geliyor doktor iğne ve Protestan verdi iki gün durdu tekrar ediyor bugün doktora gözüktü bi sıkıntı gözükmüyor dedi ama ben hala korkuyorum wc gitmeye korkar oldum benim gibi olan var mi,acaba aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…