Kuzu iğne kullanılırken normal doğum önwrmiyorlar uterusun geri kasılmzsa kanamadan dolayı rahmin alınır diye ama iğneyi zaten kesiyorlar 36 yada 38.haftada o yüzden kesip istediğin şekilde doğur bence
Geçmiş olsun canım..
Yes buyrun o kadersiz benim
Kız deme ağzından yel alsın töbeeeeee
Canım bende 2013 tüp bebek topiğindeydim ben tüp bebek topiğindeki herkesi o kadar sevmiş o kadar kız kardeş kaderdaş bilmiştimki sandımki hamile kalınca gene beraber kalıp dertleşeceğiz ama ne mümkün hakarete varan şeyler yazıldı neden hala yazıyorum diye bu kk nın tüp bebek topic klasiği hamile oldun mu topicten kaçacaksın maalesef
Assolist gibiydim orada mis ne bozdun kızım yaaaaa
Hoşgeldin canım..allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla
Bak onun rekoru bende
38 kilo aldım ikizlerde 32 haftada 2330 er doğurdum.doğumdan sonra fil gibi tank gibi gezmeye devam ettim 8 ay emzirdim memelerim 105 beden oldu sonra buzluk süt dolunca emzirmeyi bıraktım buzluktakiler 6 ay yeterdi anında eski kilomdan daha zayıf hale geldim..dertlenme doğum kilolarını emzirmeyi kesince balon gibi sönüyorsun ..
Çok kilo almak bebege zaralı tabi ideali yakalamak lazım ama demek istediğim kilolarınla kalmazsın ..
Zorla canım kendini mecbur de odaklan o zaman yeniyor..bebek zaten senden besleniyor aldıklarından değil ama olsun sen kendine iyi bakacaksın
Ben de aynı duygudayım hemde kardeşi olur diye bahanem yok doğuştan kardeşli doğdular zaten allah hayır etsin sonumuzu ne diyim
Geçmişş olsun canım çok haberdar et sık sık..
Kızlar benşm öksürük krizlerim çok aşırı fena içim dışa-ıma çıktı öksürmekten..balsız kekiksiz bir karışım bileniniz var mı bacınızın bulanan midesini düşünüp insaflı tarifler yazın allah rızası için