2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Iki hafta önce görürdüm değerleri normal çıktı, 9.7 kg tek dediği gelişiminde sıkıntı yok ,zorlama ,hicbir çocuk ac kalmaz ac olunca yer ama hiç deöyle olmuyor 8 saat ac kaldığı oldu
Birebir aynı şeyler sanırım benim oğlan anne sütüne güveniyor onu da ben bırakmak istiyorum doktoru ve eşim izin vermiyor sürekli yapışık dolanıyorum onunla bazen tüm gün aç kalıyor yinede yemiyor

Birebir aynı şeyler sanırım benim oğlan anne sütüne güveniyor onu da ben bırakmak istiyorum doktoru ve eşim izin vermiyor sürekli yapışık dolanıyorum onunla bazen tüm gün aç kalıyor yinede yemiyor
Sizin doktor yeme durumu ile ilgili ne diyor

Sizin doktor yeme durumu ile ilgili ne diyor
Çocuk gayet sağlıklı acikirsa yer ben 7 yaşına kadar elma ve yumurta ile büyüdüm bak sağlıklıyim diyor doktorumuz Kayseri tıp fakültesi dönem 2. Si akışına bıraktık biz ,doktor anne sütü alıyorsa sıkıntı yok diyen tuhaf bir adam 3 çocuğumuda aynı Dr ile büyüdü😊

Kizlar iyi pazrlar.1bucuk yasinda olacak oglusum kasimin 18inde.bazen ara ogunde yada ana ogunde yemiyor.kasik mamasi kullanan warmi suan hala?bi denesem kasik mamasini bende acaba olurmu ki??

Kizlar iyi pazrlar.1bucuk yasinda olacak oglusum kasimin 18inde.bazen ara ogunde yada ana ogunde yemiyor.kasik mamasi kullanan warmi suan hala?bi denesem kasik mamasini bende acaba olurmu ki??
BEn gece yatmadan önce veriyorum kaşık maması biz de kasımın 25 inde 18 aylık olacağız. 6 dişi vardı uzuuuuunn zamandır dişi çıkmıyordu. Arkadaki kök dişlerinin dördü de patlamış. Hzursuzdu bayadır. Onlar çıkıyor. Aradakiler yok sıra onlarda mı bilmiyorum. Üstte 4 altta 2 vardı

1-2 kere hariç hiç vermedim diyebilirim.pirinc unundan sütle kendim.muhallebi yapıyorum bazen ama aklıma esince düzenli değil.yememesine çok takilmiyorum alıştım artık bence sen de rahatla canım.

1-2 kere hariç hiç vermedim diyebilirim.pirinc unundan sütle kendim.muhallebi yapıyorum bazen ama aklıma esince düzenli değil.yememesine çok takilmiyorum alıştım artık bence sen de rahatla canım.

Aynen bende sutle pirinc unu yapiyorum cnm.bu tatli kasigida pekmezle tatlandriyorum.ama kasik mamasida yese olurmu acaba?onunda icinde vitamini cok

BEn gece yatmadan önce veriyorum kaşık maması biz de kasımın 25 inde 18 aylık olacağız. 6 dişi vardı uzuuuuunn zamandır dişi çıkmıyordu. Arkadaki kök dişlerinin dördü de patlamış. Hzursuzdu bayadır. Onlar çıkıyor. Aradakiler yok sıra onlarda mı bilmiyorum. Üstte 4 altta 2 vardı

Ne marka kullaniyosun cnim neyli mama?

Uzun bir aradan sonra merhaba. Oğlum 16.5 aylık oldu. Çok hareketli. Oyuncaklarla hiç ilgilenmiyor desem yeridir. Topla 3-4 dk oynuyor. Bazen 2 dk araba oynuyor . Bunun dışında oyuncaklarla hiç ilgilenmiyor. Varsa yoksa çekmece dağıtmak, sepetten kıyafetleri alıp etrafa saçmak 😆Bu halleri bazen hoşuma gidiyor bazen de ele avuca gelmeyecek diye endişeleniyorum. Kızım böyle değildi. Sizde durumlar nedir? Erkek bebekler böyle mi oluyor? 😁

Uzun bir aradan sonra merhaba. Oğlum 16.5 aylık oldu. Çok hareketli. Oyuncaklarla hiç ilgilenmiyor desem yeridir. Topla 3-4 dk oynuyor. Bazen 2 dk araba oynuyor . Bunun dışında oyuncaklarla hiç ilgilenmiyor. Varsa yoksa çekmece dağıtmak, sepetten kıyafetleri alıp etrafa saçmak 😆Bu halleri bazen hoşuma gidiyor bazen de ele avuca gelmeyecek diye endişeleniyorum. Kızım böyle değildi. Sizde durumlar nedir? Erkek bebekler böyle mi oluyor? 😁
Maşallah benim de kızım böyle aynen dediğin gibi.tanimayanlar soruyor hep böyle haraketli değildir herhalde diye hayir hep böyle diyorum yatınca totomuz yer görüyor onun haricinde harala gurele

Beni kisaca ozet gecmissin cnm:)evet aynen erkek bebekler kizdan biraz daha farkli bncede.ama korkma kizlardada yok deil.

Sute pirinc unu koymama mi diosun cnm?bal yada pekmezle tatlandiriyorum cok az.ama ne bilim kasik mamalarida faydali diyolar cogu anne
Bence ne seviyorsa onu yedir. Ben de kolay oluyor diye alıyorum. Hafta sonu muhallebi yapıyorum ama diğer günler akşam bunlardan yediriyorum. Ama dene içinde kalmasın. Hem belki daha tok tutar uyku saatini uzatır.

Back