- Konu Sahibi Blackbluee1
- #49.061
Bizim de 6 dişimiz var. Çıksınlar diye bekliyoruz. Çıkmadı bir sıkıntı da yok ama dediğin gibi tükürüyor. Bazen köfte ısırıyor çiğniyor tükürüyor. Bugün akşam bizimle 2 kaşık pilav yedi. Tam yiyor dedik sonra tükürdü :))) çay işini de bence pekmezli su yap. Büyüyünce de kandırırsın çay diye. Çay rengi oluyor zaten. BEN kahvaltıda pekmezli su veriyorum. Ekmeği ona banabilirsin belki severAynen kizlar oglumda alisti yazin bisey ortmedik ya.hos gecen kista hep tepiyordu uzerini aciyordu.battaniye ortuyorum onuda tepiyor suan.ve dolaniyor ona uyaniyor.halbuki cok cekmiyorum yarisinda brakiyorum.bende tulum alayim diom ama evimde kaloriferli.ama genede uzeri acik yatilmiyor yani kisinda.nasil bi tulum almali acaba ??birde sabah kahvaltilari nolcak bizim boyle bilmem.bugun caya ekmek bandirdim onu yedi 1 dilim kadar.1bucuk dilim kasar peyniri.salatalik domates bal.ardindan yarim mandalina.çaya bandirmam ekmegi zararlimi ya?birde 1bucuk yas beslenme menulerine baktim simdi 3 ana ogun 3 ara ogun yapin diyor.sabah ogle kusluk ikindi aksam gece ve dahasida war.okadar cok yaziyorlar menulere.hepsinde pirzola kiyma en pahali balik tavuk vs.5gunluk vermis 5inde de bunlar var.vala benim oglan yemez asla okadar.sabah kahvaltisi oydu.smdi uyiyo kalktimi corbasini iciriyorum.buvara farkli corba tariflerine acigim kizlar.corbadan sora yourt yer yada meyve.sora bizle aksam yemegi yer ne yaptiysam.gecede 125ml inek sutu balli.bazen icmez onuda sadece emer.bu yani.hergun balik et kiyma veren varmi ya cocuguna ne bilim sasiriyorum bu menulere.dun mesela burda carsi kurulur balik almis gelmis esim levrek.bembeyaz eti kilciksiz yediremedim cocuga.onden corba yapmistim onu yedi bazen sanki cocugu yetersiz besliyormusum gibi geliyo.eksikleniyorum sanki kndi kndime.ne bileyim.eti yemiyo henuz baligi yemiyo.tavuk geveliyo cikariyo.kiyma yiyo sadece oda corbada.koftede cikarir
Bir de oğlum küçük ısırıyor çiğnedikten sonra tükürmeden yoğurt veriyorum onunla yutuyor. Ama ağzında küçük parça oluyor ona dikkat et allah korusun