2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen kizlar oglumda alisti yazin bisey ortmedik ya.hos gecen kista hep tepiyordu uzerini aciyordu.battaniye ortuyorum onuda tepiyor suan.ve dolaniyor ona uyaniyor.halbuki cok cekmiyorum yarisinda brakiyorum.bende tulum alayim diom ama evimde kaloriferli.ama genede uzeri acik yatilmiyor yani kisinda.nasil bi tulum almali acaba ??birde sabah kahvaltilari nolcak bizim boyle bilmem.bugun caya ekmek bandirdim onu yedi 1 dilim kadar.1bucuk dilim kasar peyniri.salatalik domates bal.ardindan yarim mandalina.çaya bandirmam ekmegi zararlimi ya?birde 1bucuk yas beslenme menulerine baktim simdi 3 ana ogun 3 ara ogun yapin diyor.sabah ogle kusluk ikindi aksam gece ve dahasida war.okadar cok yaziyorlar menulere.hepsinde pirzola kiyma en pahali balik tavuk vs.5gunluk vermis 5inde de bunlar var.vala benim oglan yemez asla okadar.sabah kahvaltisi oydu.smdi uyiyo kalktimi corbasini iciriyorum.buvara farkli corba tariflerine acigim kizlar.corbadan sora yourt yer yada meyve.sora bizle aksam yemegi yer ne yaptiysam.gecede 125ml inek sutu balli.bazen icmez onuda sadece emer.bu yani.hergun balik et kiyma veren varmi ya cocuguna ne bilim sasiriyorum bu menulere.dun mesela burda carsi kurulur balik almis gelmis esim levrek.bembeyaz eti kilciksiz yediremedim cocuga.onden corba yapmistim onu yedi :KK43:bazen sanki cocugu yetersiz besliyormusum gibi geliyo.eksikleniyorum sanki kndi kndime.ne bileyim.eti yemiyo henuz baligi yemiyo.tavuk geveliyo cikariyo.kiyma yiyo sadece oda corbada.koftede cikarir
Bizim de 6 dişimiz var. Çıksınlar diye bekliyoruz. Çıkmadı bir sıkıntı da yok ama dediğin gibi tükürüyor. Bazen köfte ısırıyor çiğniyor tükürüyor. Bugün akşam bizimle 2 kaşık pilav yedi. Tam yiyor dedik sonra tükürdü :))) çay işini de bence pekmezli su yap. Büyüyünce de kandırırsın çay diye. Çay rengi oluyor zaten. BEN kahvaltıda pekmezli su veriyorum. Ekmeği ona banabilirsin belki sever
Bir de oğlum küçük ısırıyor çiğnedikten sonra tükürmeden yoğurt veriyorum onunla yutuyor. Ama ağzında küçük parça oluyor ona dikkat et allah korusun

Öyle tabağına koyduğum birşeyi tam yemiyor hicbirzaman zaten dış 7tane var ama başından beri kendi yemek istiyor.simdi çatal kaşık kullanma hevesinde.catali iyi kullanıyor kasıkta artık ortalık batıyor.mesela pilav diyelim 1-2 yk kaşığı koyuyorum ya da yoğurt öyle oyalaniyor.zaten çalışıyorum eve geldiğim gibi anne meme .aklına geldikçe meme gece zaten hep meme.hayatimiz bu şekilde .buna da şükür.uykusuzluga falan alıştım sanırım.onceden hiç yanımda yatirmazdim şimdi sabah 5-6 gibi uyanınca alıyorum yanıma.boyle böyle büyüyecek .aç tok düşe kalka .alistirdin.kendimi sanirim

Aksam sutu dedigin senimi emiyor yani cnim anlayamadim:KK66:nereye hala emiyor gece gunduz farketmez.gece hala kalkiyor cokkez..sanirim birakmicak memeyi benimki :) evetvya belli olmuuo bazi aksam guzel yiyo bazi aksam cikariyo ne versem.acaba diom bende verdigimi mi begenmedi yoksa.yada yeni biseymi yapsam diom.kafalari yedim:)))buyusede anne ben doydum aciktim dese bari icime sinse
ay bende öyle olsun istiyorum doydum açıktım dese ne güzel olur bende aynı durumdan mustaribim.Canım yok benimki emmeyi 14 aylıkken bıraktı hani bıraktırmıştım hatta.Bir önceki msjda da "ütopik" derken hayal ürünü gibi demek istedim

ay bende öyle olsun istiyorum doydum açıktım dese ne güzel olur bende aynı durumdan mustaribim.Canım yok benimki emmeyi 14 aylıkken bıraktı hani bıraktırmıştım hatta.Bir önceki msjda da "ütopik" derken hayal ürünü gibi demek istedim

Aynen ya.bncede hayal urunu yani;)olemi birakmismiydi k bakma burda okadar cok konusma warki unutuyorum hep

Kızım sadece meme emiyor hicbirsey yemiyor 9 kilo anca var mama corba vs yapiyorum geri tukurüyor istemiyor. Bazen pilav makarna tavuk yedigi oluyor ama cogu zman butün günü sadece memeyle geciriyor. Sebebi ne olabilir doktora gotürsemmi yoksa normalmidir..

merabalar.bende yeni katildim aama.suan kizim 16 aylik oldu.2018 haziran dogumluyuz.sizlerde durum nedir acaba

Bilmem ben evdeyim calismiyorum.elinede veriyorum ama sonuc ayni gene.acaba benmi alistirdim boyle istemeyerek ya:/ sanki cignemek istemiyo hemen yutsun istiyo
meraba benimde kizim.puturlu taneli yemiyor.ne yapacagimi sasirmis durumdayim.sizde durumlar nasil suanda.6 disimiz var bizim ama bence onunla ilgili degil

Kızım sadece meme emiyor hicbirsey yemiyor 9 kilo anca var mama corba vs yapiyorum geri tukurüyor istemiyor. Bazen pilav makarna tavuk yedigi oluyor ama cogu zman butün günü sadece memeyle geciriyor. Sebebi ne olabilir doktora gotürsemmi yoksa normalmidir..
Canım meme bağımlısı olmuş gibi geldi bana anne sütünü azaltıp ek gıdayı biraz artırmak gerekiyor.bence çocuk doktorundan da fikir alabilirsin

meraba benimde kizim.puturlu taneli yemiyor.ne yapacagimi sasirmis durumdayim.sizde durumlar nasil suanda.6 disimiz var bizim ama bence onunla ilgili degil
Eline bir şey vermeyi denediniz mi .yemeklere sizinle beraber otursun sizi izlesin eline yiyebileceği bir şey verin biz öyle alistirdik pütürlü yemeye

Eline bir şey vermeyi denediniz mi .yemeklere sizinle beraber otursun sizi izlesin eline yiyebileceği bir şey verin biz öyle alistirdik pütürlü yemeye

Disle ilgili degilmi diosun ??bizim 8vdisimiz var digerleride yolda cokti cikick;)drumlar ayni gbi .ama bi arkadas vakti war dedi.yani puturlu istemicek zamani gelince dedi ins ole olur

Aynen ya.bncede hayal urunu yani:KK66:olemi birakmismiydi k bakma burda okadar cok konusma warki unutuyorum hep
canım haklısın çok sohbet var önemli değil:KK66:
Yok ya hiç dusunmuyorduk ... hatta sizi görünce ne erken olmuş demiştim başıma geldi :KK14: sağlıkla devam ederse yine ikizler burcu olacak :olamaz:
:KK48:hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğum.Bi taraftan güzel tam 2 yaş olacak araları ama

Back