2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar selamlar, bez olarak hangi marka ve kaç numara kullanıyorsunuz acaba?

Selamlar, biz sleepy külot bez. 6 numara kullanıyoruz. 13 kilo civarı oğlum 5+ da olur aslında ama onu bulmakta zorlanıyorum.5 numarada bacakalrında çok iz yapıyordu ondan 6 ya geçtik son 15 gündür felan

Selam kızlar bizdeki durum güncellemesi oğlum 16.5 aylık oldu 16 diş var ağzında iştahı azaldı eskiden içtiği çorbaları yarım kaseye düşürdü çok güzel yerdi yemiyor bu aralar sevdiği şeyleri yapıyorum konuşması sanki bana geri gibi geliyor sadece anne baba dede annanne bir bir gel gel bunları net söylüyor basen kelimeleri çıkarıyor ama iki kelime konuşmuyor ne dersem anlıyor oyun konusunda kendi başına hiç oyun oynamayı sevmiyor bazen parka gidiyoruz orda bile ne kayar ne sallanır çocukların peşimden gidiyor onlarla oynamak istiyor park boşsa hemen geri gelir kitap okuyorum bazen seviyor genelde kitapları ısırıp yırttı aldığım çoğu kitap yırtıldı attım hayvan seslerini yapıyor kedi köpek inek goril horoz eşek gibi gece uykularımız emmediği galde halen kesintisiz değil niye anlamıyorum sürekli uyanıp bişeyler içme derdinde bizde artık gündüz tek uyku yapıyoruz akşam 8 gibi uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor genelde bizden bu kadar. Bu arada ben balık yağı kullanmaya başladım kullanan var mı aranızda inşlah iştahına fayda eder keçiboynuzu özü de aldım bazen yiyor bazen yemiyor onu ama balık yağını severek içiyor
Ocean marka balık yağı aldım önce kızıma verdim sonra bi kendim içtim o gün fena oldum midebulantısı kusma yaşadım ama kızım normaldi bu nedenle ara ara veriyorum verirken kokusu bile mahvediyor beni,sizin balik yagi hangi marka

Selamlar, biz sleepy külot bez. 6 numara kullanıyoruz. 13 kilo civarı oğlum 5+ da olur aslında ama onu bulmakta zorlanıyorum.5 numarada bacakalrında çok iz yapıyordu ondan 6 ya geçtik son 15 gündür felan
evet + numaraları bulmak hep zor oluyor ben gündüz minies kullnaıyorum gece molfix ama boydan küçük geliyor gibi geldi bana sanki 6 alsam daha iyi olacak gbi..

Ocean marka balık yağı aldım önce kızıma verdim sonra bi kendim içtim o gün fena oldum midebulantısı kusma yaşadım ama kızım normaldi bu nedenle ara ara veriyorum verirken kokusu bile mahvediyor beni,sizin balik yagi hangi marka
Ocean aldım bende kendim tadına bakmadım kokusu güzel oğlum resmen bir kaşık daha istiyor kaşığı sonuna kadar yalıyor tadını çok sevdi ama ben hiç bakmadım

Kızlar merhaba, ben yemek konusunda çok harap oluyorum😔 26 aralıkta 19 aylık olucaz sabah kahvaltımız yok meyvemiz yok doğru düzgün yemeğimiz yok. Köfte ve tarhana çorbasıyla yaşıyoruz resmen. Ne bi peynir ne bi yumurta süt meyve sebze asla yemiyo kızım benim gibi olan varmı aranızda?

Kızlar merhaba, ben yemek konusunda çok harap oluyorum😔 26 aralıkta 19 aylık olucaz sabah kahvaltımız yok meyvemiz yok doğru düzgün yemeğimiz yok. Köfte ve tarhana çorbasıyla yaşıyoruz resmen. Ne bi peynir ne bi yumurta süt meyve sebze asla yemiyo kızım benim gibi olan varmı aranızda?
Yine seninki onubyiyor bizimki hicbirsey yemiyor emiyo sadece gün icinde toplasan 2 3 yudum zorla yemek yediriyorum baska birsey yok.. cok üzüluyorum

Selam kizlar benim oglumda 18 aylik oldu.hala emziriyorum.bu ay sutten kesmeyi dusunuyorum çünkü sürekli memede.3 gundur gündüz emzirmeyi kestim.Cok sukur bineronla sutte içiyor. Siz kestinz mi sutten bebeğinizi...

Kizlar iyi aksamlar.bebisler nasillar ins herkes iyidir.sabah kahvaltida neler yapiyorsunuz kuzulara?gun icinde ve aksam neler yediriyorsunuz?degisik tarifleri burada paylassak guzel olmazmi?

Selam kizlar benim oglumda 18 aylik oldu.hala emziriyorum.bu ay sutten kesmeyi dusunuyorum çünkü sürekli memede.3 gundur gündüz emzirmeyi kestim.Cok sukur bineronla sutte içiyor. Siz kestinz mi sutten bebeğinizi...

Bende kesmedim hala cnim.19 aylik benim oglumda.siz yine sut iciyormussunuz bizde oda yok:( isttemiyor sut icmeyi.ama muhallebi yiyor.

Kızlar merhaba. Grup iyice sessizleşti. Bizim dişler iyice çıktı 19 aylığız. 11 diş var 2 tanesi de dün çıkmış 13 oldu. Ama hala net konuşma yok. Anne dediği bile belli değil. Çok konuşuyor ama anlamsız kelimeler kuruyor. Uzun uzun konuşuyor. Bu durumda olan var mı? Kaygılanıyorum bu duruma. Çevremdekiler konuşur sabırlı ol diyorlar bilemiyorum

Kızlar merhaba. Grup iyice sessizleşti. Bizim dişler iyice çıktı 19 aylığız. 11 diş var 2 tanesi de dün çıkmış 13 oldu. Ama hala net konuşma yok. Anne dediği bile belli değil. Çok konuşuyor ama anlamsız kelimeler kuruyor. Uzun uzun konuşuyor. Bu durumda olan var mı? Kaygılanıyorum bu duruma. Çevremdekiler konuşur sabırlı ol diyorlar bilemiyorum
Bizde oyleydik canm birden konusmaya basliyorlar.Sende surekli konus onunla ve sarki dinlet:)

Meraba cnm.kaygilanacak bisey yok rahat ol.vakti geldimi konusur ins.aynen bizde 19aylik olduk.evet grup pasiflesti baya kimse girmiyor.bizim hala altta 4 ustte 4 dis war;)oburlerini bekliyoruz bakalim nzaman.aynen benim oglusta kendi kendine biseyler anlatiyor surekli ama belli bisey demiyor henuz.baba net cikiyor artik hala anne yok;)

Bizim de 5 diş birden çıkardı geçen ay. Ama çok zorlandı. Arkadaki dişleri zorladı. O dişler tama eti yarıp çıkmıyor tek seferde. Aralar boş. Şimdi alttan 4.çıkmış. İçimi rahatlattınız saol. Bekliyoruz tüm aile konuşsun diy

Back