2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım haklısın çok sohbet var önemli değil:KK66:

:KK48:hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğum.Bi taraftan güzel tam 2 yaş olacak araları ama
Sağol canım.Bakalım beni neler beklllliyor midem çok kötü ya :kusmuk:

Kizlar hayirli geceler.kimler ayakta???kuzularimiz buyuyorlar cok skur..ne war ne yok sizlerde konusalim

Istahsiz bebek anneleri ben de sizdenim artık çıldırıcam het yemekzamanı aynı çile, birazdan öğle yemeği yedirmeye calısıcam şimdiden gerildim,iştahsız bebek ne kadar zormus, bir formülü de yok sanırım, of:(

Istahsiz bebek anneleri ben de sizdenim artık çıldırıcam het yemekzamanı aynı çile, birazdan öğle yemeği yedirmeye calısıcam şimdiden gerildim,iştahsız bebek ne kadar zormus, bir formülü de yok sanırım, of:KK43:
Merhaba ben 1 tatlı kaşığı kan surubuna başladım kanı düşük çıktı şükür şimdi daha iyi bizim oğlanın kilosu 9.5 boyu 78 cm biraz küçük kaldı doktora danışın kan ilacı için sağlıkla kalin

Merhaba ben 1 tatlı kaşığı kan surubuna başladım kanı düşük çıktı şükür şimdi daha iyi bizim oğlanın kilosu 9.5 boyu 78 cm biraz küçük kaldı doktora danışın kan ilacı için sağlıkla kalin
Iki hafta önce görürdüm değerleri normal çıktı, 9.7 kg tek dediği gelişiminde sıkıntı yok ,zorlama ,hicbir çocuk ac kalmaz ac olunca yer ama hiç deöyle olmuyor 8 saat ac kaldığı oldu

Kizlar selamlar iyi gunler.oglum surekli corba yogirt tarzi sivi seyler yemek istiyor.balik aliyoriz cikariyor tavuk desen oyle kifte et desen oyle.nasil yediriyorsunuz baligi felan cocuklara.bana fikirler sunun lutfen.bugun kahvaltida mis gibi kasarli omlet yaptim yemedi:( yedigi tam bugday ekmegine tereyag surdum parca parca verdim yaninda bi dilim kasar peyniriyle.salataligi ince dogruyorum hadi zorlamasin diye onuda cikariyor.bende rendeledim bugun oyle yedi.omlet kaldi.mis gibi ihlamur aldim sabahlari icsin die oda yok ://// sagliksiz besleniyo bence bu cocuk uzuluyorim :(

Back