- Konu Sahibi mayala katar
- #15.641
Bende canım ağlıyoruz 1 saattir. 2 günlük bile olsa hamilelik çöl güzel bir şeymiş ilk defa başıma gelmiştiYaa canım gerçekten mi çok üzüldüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende canım ağlıyoruz 1 saattir. 2 günlük bile olsa hamilelik çöl güzel bir şeymiş ilk defa başıma gelmiştiYaa canım gerçekten mi çok üzüldüm![]()
verdim verdim, 685 çıktı doktorum iyi gidiyoruz cumartesi bir daha ver dedi. Muhtemelen değeri garantiye almadan çağırmak istemiyor. Sen ne yaptın verdin mi tekrar?Canım sende kan verecektin bugün ne çıktı sonucun?
amin inşallah.. Yok belim ağrımadı daha doğrusu öyle uzun vadede ağrımadı. Bi defa biden bi anlık ağrı girmişti ama belki de o an işleniyom diyedir.İnşallah sağ Salim alırsın kucağınaBel ağrısı oldumu ?
Bende canım ağlıyoruz 1 saattir. 2 günlük bile olsa hamilelik çöl güzel bir şeymiş ilk defa başıma gelmişti![]()
verdim verdim, 685 çıktı doktorum iyi gidiyoruz cumartesi bir daha ver dedi. Muhtemelen değeri garantiye almadan çağırmak istemiyor. Sen ne yaptın verdin mi tekrar?
şimdi gördüm çok üzgünüm çok. O kadar iyi anlıyorum ki hislerini, üzüntünü ama gördüğüm kadarıyla çok gençsin, ben de ikincide bu değerleri gördüm ki haala her an her şey olabilir hepimiz için. Doğru zaman bu değilmiş, şimdi eşinle birlikte daha da birleşme destekleşme vakti. Eminim bir sonraki denemende bizi etiketleyip güzel haber verceksin bize P Paradisee
Çok teşekkür ederim canım, maalesef benimde tüp bebekten başka şansım yok genç olsam da tüpleri kaybettim cunku. Hepimizin süreci birbirine zor cidden . Ama anlaşılmak çok kıymetli çok teşekkür ederim. Genç mi bilmiyorum ama 30 yaşındayımşimdi gördüm çok üzgünüm çok. O kadar iyi anlıyorum ki hislerini, üzüntünü ama gördüğüm kadarıyla çok gençsin, ben de ikincide bu değerleri gördüm ki haala her an her şey olabilir hepimiz için. Doğru zaman bu değilmiş, şimdi eşinle birlikte daha da birleşme destekleşme vakti. Eminim bir sonraki denemende bizi etiketleyip güzel haber verceksin bize P Paradisee
Bende 2 günlük kaldı İstanbul’dayım fakat alabilirseniz verebilirimMerhaba yumurta buyutme surecindeyim gonalf son 2 güne yetmiyor 225 vuruyorum elinde olup kalan var mı acaba trakya geneli özellikle Kırklareli elden teslim alabiliriz
tabii ki çok genç 30 yaş.. 1 sene bile önemli.. Bizde tüp var da ne oldu sanki, bol yumurta 2 tüp, bol sperm asla olmadı.. 34 yaşında gircem bu sene keşke senin yaşında başlasaydım boşuna zaman kaybettim, en azından izlemen gereken yol net. Biz sorun yok diye diye kaybettik zamanı. Eminim bir sonraki denemende pozitife ulaşcaksın. Seni hep takipte olcamÇok teşekkür ederim canım, maalesef benimde tüp bebekten başka şansım yok genç olsam da tüpleri kaybettim cunku. Hepimizin süreci birbirine zor cidden . Ama anlaşılmak çok kıymetli çok teşekkür ederim. Genç mi bilmiyorum ama 30 yaşındayım![]()
Canım benim ne diyeyim bilemedmMaalesef arkadaşlar değerim 41 den 20 ye düşmüşçok çok üzgünüm
İstanbulun neresindesiniz acabaBende 2 günlük kaldı İstanbul’dayım fakat alabilirseniz verebilirim![]()
Canım benim ağla içini dök ama güçlü kal kocaman sarılıyorum sana burdan canım arkadaşım olacak pes etmeBende canım ağlıyoruz 1 saattir. 2 günlük bile olsa hamilelik çöl güzel bir şeymiş ilk defa başıma gelmişti![]()
Ahh canım çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Çok haklısınız hepimiz zor yollardan geçiyoruz ki bu benimde zaman kaybetmiş yanlış tedavilerde uğraşmış halim ki hepimizin hikayesi biriciktabii ki çok genç 30 yaş.. 1 sene bile önemli.. Bizde tüp var da ne oldu sanki, bol yumurta 2 tüp, bol sperm asla olmadı.. 34 yaşında gircem bu sene keşke senin yaşında başlasaydım boşuna zaman kaybettim, en azından izlemen gereken yol net. Biz sorun yok diye diye kaybettik zamanı. Eminim bir sonraki denemende pozitife ulaşcaksın. Seni hep takipte olcam
Çok yoruldum yani 2025 i zihnen kapattım ben canım. 3 senedir nerdeyse aralıksız çabalıyorumCanım benim ağla içini dök ama güçlü kal kocaman sarılıyorum sana burdan canım arkadaşım olacak pes etme
Canım inan çok üzüldüm Rabbim kalbine İnşirah ferahlığı versin . Umudunu hiç kaybetme ve İnşallah en kısa vakitte duanı kucağında buldursun Rabbim.Ahh canım çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Çok haklısınız hepimiz zor yollardan geçiyoruz ki bu benimde zaman kaybetmiş yanlış tedavilerde uğraşmış halim ki hepimizin hikayesi biricikBu grubun yeri bende de ayrı gerçekten. İnşallah sizler sağlıkla kavuşursunuz
![]()
Çok teşekkür ederim canım hepimiz insallahCanım inan çok üzüldüm Rabbim kalbine İnşirah ferahlığı versin . Umudunu hiç kaybetme ve İnşallah en kısa vakitte duanı kucağında buldursun Rabbim.
Kendini ne zaman rahat ve hazır hissedersen Ozmn başla canım çok haklısın sana bu konuda asla bişey diyemem yeterki güçlü dur herseyden önce senin canın sağolsun canım bnmÇok yoruldum yani 2025 i zihnen kapattım ben canım. 3 senedir nerdeyse aralıksız çabalıyorum![]()
Kuzum transferden sonra iğne, fitil, hap vs kullanıyo musunYani belki ikisi de tutunmuştur birşey diyemiyorum![]()
Kuzum çok üzüldüm inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahımÇok teşekkür ederim canım hepimiz insallah
Canım okudum mesajları çok üzüldüm gerçekten Rabbım imtihanlarini kolay eylesin inşallah acikcasi böyle olacağını hiç düşünmemiştimÇok yoruldum yani 2025 i zihnen kapattım ben canım. 3 senedir nerdeyse aralıksız çabalıyorum![]()