Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar selamlar,
Buraya ilk kez yazıyorum.Bu başlığın altında mücadelesinş veren tüm anne adaylarına kocaman sarılıyorum.Umarım hepimiz bir gün mutlu sona ulaşırız.♥️ Benim bu 2.denemem.Transferimin 8.günü ve erken değil normal gebelik testiyle böyle gördüm.Silik de olsa var gibi görüyorum.Çalıştığım için sabah değil de akşam test yapabildim.Siz ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 3581077

Aleyküm selam 👋 canım hoşgeldin 🤗
Amin Rabbim cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲
Bence tutunmuş minikin 👼gözün aydın olsun inşallah canım sağlıcakla değerlerin katlansın Amin 🤲💕

Merhaba yumurta buyutme surecindeyim gonalf son 2 güne yetmiyor 225 vuruyorum elinde olup kalan var mı acaba trakya geneli özellikle Kırklareli elden teslim alabiliriz

Merhaba canım hayırlı olsun sürecin Allahım yüzüne baksın sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin 🤲🥰 keşke yardımcı olabilseydim inşallah bulursun Amin ❤️

Sandalyede kilabilirsin canım bence hiç eğilmiyoruz orada
Ben transferden sonra dr sormuştum bana normal kılabilirsin dedi ben hep normal kıldım farzlarını ama sünnetleri yere oturup kıldım. Başta bende çekindim ilk gün özellikle ama çok şükür bir durum olmadı belirtmek istedim konuya hitaben Rabbim bir ömür daim etsin kıblesine yönelmeyi 🤲

Bana dr sağolsun hastalardan kalan ilaçlar varmış onlardan hemşiresine tamamlatıp vermişti miktarı tamamlamıştık belki onunda dr aynısını yapar
Çok teşekkür ederim inşallah bulabilirim siz bruksel de mi tedavi oldunuz 🙂

Bak canım arkadaş yazmış doktor diğer hastalardan kalan ilaçları vermiş inşallah senin de öyle olur Amin 🤲💕

Back
X