Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aynen kızlar normaldir bunlar şişkinlik oluyor bende de şişkinlik oldu sanki bir iki kilo almış gibi hissediyorum memelerimde bayağı dolgunlaşma var ağır olmuşlar ve ondan sıkıntı değil de inşallah sağ salim kucağımıza alırız Allah'tan başka hiçbir şey istemiyorum İnşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız hep dua ediyorum hepimize Allah isteyen herkese nasip eder inşallah😇 inşallah😇

Aynen kızlar normaldir bunlar şişkinlik oluyor bende de şişkinlik oldu sanki bir iki kilo almış gibi hissediyorum memelerimde bayağı dolgunlaşma var ağır olmuşlar ve ondan sıkıntı değil de inşallah sağ salim kucağımıza alırız Allah'tan başka hiçbir şey istemiyorum İnşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız hep dua ediyorum hepimize Allah isteyen herkese nasip eder inşallah😇 inşallah😇

Amin Amin inşallah en önemlisi o tabiki herşeyden önce sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲🥰

Oksapar kullanan arkadaşlar bugün tüp bebek merkezinde raporlandirilmasi lazım dediler kadın doğum doktoru raporlandirilabiliyomu yoksa kardiyoloji yemi gitmem lazım bilginiz varmı
selam, biraz geç olcak belki de cevabını buldun ama ben aile hekimine yazdırıyorum, içinde 10 tane var, 10 günde bir yazıyor. Bilmiyorum hangi süreçtesin ama ben 10 taneyi bitirmeden transferimden sonra kesti. ama sen hamilelk boyu kullanacaksan belki raporla rahat edersin dicem ama her türlü aile hekimine gidip yazdırcan her seferinde rapora gerek yok yani ben tüp bebek tedavisindeyim yazar mısınız diyince yazdı bana hep

Merhaba arkadaşlar, transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm karnımda hafif kasılmalar böyle nabız atar gibi hareketler var ve belim ağrıyor sizde de varmı bunlar ? Yani ilaçların etkisi diye düşünüyorum ama

Kızlar bir de bir şey danışmak istiyorum size. Bugün transfer tarihi belirleyince doktorla biraz konuştuk. 2 tane 5. gün embriyom var dondurulmuş. Ama ikisi de orta kalite dedi. Biri bir tık daha iyiymiş onu transfer edelim dedi. Ben 2 tane mi transfer etseniz hocam diyince de sen bilirsin ben öyle de yaparım ama onun da senin için zorlukları riskleri olabilir falan dedi, sen bir iki gün düşün bana haber ver dedi. 2 embriyo transfer edilen arkadaşlarımın kaliteleri nasıldı? Orta kalite olduğu için ikisini de verseler mi diye düşünüyorum açıkçası belki şansı arttırmış olurum. Bu kadar ilaç yükü aldık vücudumuza Rabbim yüzümüzü güldürsün pozitif sonuç aldırıp bebeklerimizi kucağımıza aldırsın inşallah. Bir tane de üçüncü gün embriyom var geride.
selam, benim ilk denememde 5.güne giden 2 embriyom vardı, biri doktora göre iyi kalite 4bb idi diğeri de orta kalite demiştisonradan öğrendim ki 3bb mi 3 bc mi neymiş. Beraber dondurmuşlar, çözerken beraber çözdürdü transfer günü sordu hatta transfer anında verelim mi ikisini ister misin dedi, sonradan geri donar mı dedim tabiki donar ama bence verelim ikisini de eğer tutamzsa biri diğeri tutar bir daha transfer ücreti ödemezsin dedi mantıklı geldi. Embriyolog hatta dedi hocam ikisi de iyi kalite dönüp bana hazır mısın ikizlerin olmasına dedi dedim hazırım. Velhasıl biri tuttu biri tutmadı, tutanın da boş gebelik olduğunu öğrenince kürtaj oldum. Transferi kabul etmeden önce hocam vücüdum uygun mu ikiz gebeliği kaldırabilir miyim dedim (biraz minyonum), sorun yok kaldırırsın demişti. Bence imkanın varsa bakmaya ve bünyen uygunsa iki tane transferi mantıjklı biri iyi biri orta kalite için, çift transferlerde tutunma imkanı artıyormuş internette yazanların yalancısıyım. İkisi de tutarsa senin açından maddi olarak sorun olmaacaksa ben kabul etmeni tavsiye ederim. Allah nasip etsin inşallah, hayırlı sonuçlar alırsın :)

Merhaba arkadaşlar, transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm karnımda hafif kasılmalar böyle nabız atar gibi hareketler var ve belim ağrıyor sizde de varmı bunlar ? Yani ilaçların etkisi diye düşünüyorum ama
selamlar, hayırlısı olsun inşallah tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın. Benim de olmuştu her iki denememde de ilki tuttu ama sonradan maalesef gelişmedi, şimdiki transferimde de olmuştu minik kasılmalar, şuan için pozitif görünüyor. Hayırlısı olsun inşallah

selam, biraz geç olcak belki de cevabını buldun ama ben aile hekimine yazdırıyorum, içinde 10 tane var, 10 günde bir yazıyor. Bilmiyorum hangi süreçtesin ama ben 10 taneyi bitirmeden transferimden sonra kesti. ama sen hamilelk boyu kullanacaksan belki raporla rahat edersin dicem ama her türlü aile hekimine gidip yazdırcan her seferinde rapora gerek yok yani ben tüp bebek tedavisindeyim yazar mısınız diyince yazdı bana hep
Canım sende kan verecektin bugün ne çıktı sonucun?

Kızlar selamlar,
Buraya ilk kez yazıyorum.Bu başlığın altında mücadelesinş veren tüm anne adaylarına kocaman sarılıyorum.Umarım hepimiz bir gün mutlu sona ulaşırız.♥️ Benim bu 2.denemem.Transferimin 8.günü ve erken değil normal gebelik testiyle böyle gördüm.Silik de olsa var gibi görüyorum.Çalıştığım için sabah değil de akşam test yapabildim.Siz ne diyorsunuz?
IMG_7798.webp

selamlar, hayırlısı olsun inşallah tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın. Benim de olmuştu her iki denememde de ilki tuttu ama sonradan maalesef gelişmedi, şimdiki transferimde de olmuştu minik kasılmalar, şuan için pozitif görünüyor. Hayırlısı olsun inşallah
İnşallah sağ Salim alırsın kucağına 🙏 Bel ağrısı oldumu ?

Kızlar selamlar,
Buraya ilk kez yazıyorum.Bu başlığın altında mücadelesinş veren tüm anne adaylarına kocaman sarılıyorum.Umarım hepimiz bir gün mutlu sona ulaşırız.♥️ Benim bu 2.denemem.Transferimin 8.günü ve erken değil normal gebelik testiyle böyle gördüm.Silik de olsa var gibi görüyorum.Çalıştığım için sabah değil de akşam test yapabildim.Siz ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 3581077
Hayırlı olsun🍀🍀

Kızlar selamlar,
Buraya ilk kez yazıyorum.Bu başlığın altında mücadelesinş veren tüm anne adaylarına kocaman sarılıyorum.Umarım hepimiz bir gün mutlu sona ulaşırız.♥️ Benim bu 2.denemem.Transferimin 8.günü ve erken değil normal gebelik testiyle böyle gördüm.Silik de olsa var gibi görüyorum.Çalıştığım için sabah değil de akşam test yapabildim.Siz ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 3581077
Bence var inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰 birde sabah ilk idrarla yap

Merhaba yumurta buyutme surecindeyim gonalf son 2 güne yetmiyor 225 vuruyorum elinde olup kalan var mı acaba trakya geneli özellikle Kırklareli elden teslim alabiliriz

Maşallah 🧿 maşallah 🧿 bebişin yola çıkmış geliyor sağlıcakla gelsin minik mucize Amin 🤲🐣
Amin canim Allahim herkese nasip etsin
Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
Hadi gozun aydın canım cokk sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin insallah

Back
X