2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Suyla mi yapiosun canim sen muhallebiyi sutlemi?meyve sulandirmazmi muhallebiyi?
Ben sütle yapıyorum canım 1 çay bardağı sütle.sonra bisküvileri ufaliyorum.muz ya da armut onu da eziyorum.kucuk kavanoza biraz muhallebi sonra bisküvi ve muz sonra yine muhallebi bu şekilde koyuyorum.yani bildiğin magnolia tatlısı oluyor 😆😆bir tek bunu seviyor.en çok muzlu seviyor.seftali falan da denemiştim yazın ama çok sevmedi.
Ben gün içinde veriyorum yatarken muhallebi vermiyorum.

Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar :KK68: bebişler nasıl? Umarım herkes iyidir. Ben bişey soracağım sizde durumları merak ediyorum,benim oğluş 1aydır falan gündüz uykusunu teke düşürdü,birkez uyuyor sadece ve bu uyku bazen yarım saat, bazen 2 saat şeklinde oluyor.bu bana çok az geliyor,bu kadar az uyku için çok erken değil mi daha?

Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar :KK68: bebişler nasıl? Umarım herkes iyidir. Ben bişey soracağım sizde durumları merak ediyorum,benim oğluş 1aydır falan gündüz uykusunu teke düşürdü,birkez uyuyor sadece ve bu uyku bazen yarım saat, bazen 2 saat şeklinde oluyor.bu bana çok az geliyor,bu kadar az uyku için çok erken değil mi daha?
Merhaba canım bizde aynı durumdayiz benim kızımda yaklaşık 4 aydır tek gündüz uykusu yapıyor 2.5_3 saat kadar uyuyor ama sabah çok erken uyanmiyor 10 buçuk gibi uyanıyor 2 tane gündüz uykusu yapsa bu sefer gece çok geç uyur

Merhaba canım bizde aynı durumdayiz benim kızımda yaklaşık 4 aydır tek gündüz uykusu yapıyor 2.5_3 saat kadar uyuyor ama sabah çok erken uyanmiyor 10 buçuk gibi uyanıyor 2 tane gündüz uykusu yapsa bu sefer gece çok geç uyur
Evet sizin zaman pek kalmıyormuş geç uyandığı için,artık gündüzler de kısalıyor aslında ama benim endişem şu ki bizimki 8-8.30 gibi kalkıyor,öğlen yarım saat uyuduğu da oluyor o zamanlarda çok üzülüyorum,çok hareketli zaten dinlenemior bu çocuk büyüyemeyecek evhamları basıyor beni

Kizlar herkese iyi gunler.benim oglum su cok az iciyor gun icinde.hep reddediyor suyu.bu sekilde olan warmi?hep ortaya koyarim suyunu icsin diye ama hicccc..awent natural biberonda iciyor suyu 3 delikli az mi?

Kizlar herkese iyi gunler.benim oglum su cok az iciyor gun icinde.hep reddediyor suyu.bu sekilde olan warmi?hep ortaya koyarim suyunu icsin diye ama hicccc..awent natural biberonda iciyor suyu 3 delikli az mi?
Canım havalar serinlemeye başladığımdan beri bizimki de çok az su içiyor.bazen hiç içmiyor bile,emdiği için sorun etmedim ben de.umarım o şekilde yetiyodur.ortada bırakıyormuşsun suluğunu, susadığı zaman ister bence artık istediklerini bişekilde belli ediyolar

Canım havalar serinlemeye başladığımdan beri bizimki de çok az su içiyor.bazen hiç içmiyor bile,emdiği için sorun etmedim ben de.umarım o şekilde yetiyodur.ortada bırakıyormuşsun suluğunu, susadığı zaman ister bence artık istediklerini bişekilde belli ediyolar

Aynen belli ediolar cnmda ne bilim:)iste.buyusede anne ben aciktim doydum yemic3m yada su istiom dese :)))

Su içme isteği biraz azaldı.bardaktan ya da pipetli avent suluktan içiyor.biberondan sadece anne sütü ve mama içiyor.meyve suyu falan verirsem onu da bardaktan pipetle içiyor

Su içme isteği biraz azaldı.bardaktan ya da pipetli avent suluktan içiyor.biberondan sadece anne sütü ve mama içiyor.meyve suyu falan verirsem onu da bardaktan pipetle içiyor

Pipetli avent suluga nasil alistirdin ?bizimkine daha suluklardan cok geliyo su boguluyo.o yuzden biberonla iciyor

Merhaba anneler ben siteye yeni katildim
2yil3aylik evliyim ilk gunden istememize ragmen hic hamile kalmadim😔lutfen bana dua edermisiniz

Biz pipetli suluğa geçince rahatladık. Ben yemeğini yediriken de su alıyorum yanına. Bardakla ya da kaseyle. Kaşıkla veriyorum çünkü suya ağzını açıyor

Kizlar selamlar hayirli kandiller. oglum neredeyse sadece corba yogurt ve meyve yiyor.sabah kahvalti hala karisim seklinde yiyor.tek tek asla veremiyorum tukuruyo.sebze yemegi kofte balik tavuk haslanmis patates vs vs vs bicok seyi yemek istemiyo.napmaliyim cidden bu durumu takiyorum artik ben ciddi anlamda. Suyu bile gun icinde cok az iciyo:(((

Kizlar selamlar hayirli kandiller. oglum neredeyse sadece corba yogurt ve meyve yiyor.sabah kahvalti hala karisim seklinde yiyor.tek tek asla veremiyorum tukuruyo.sebze yemegi kofte balik tavuk haslanmis patates vs vs vs bicok seyi yemek istemiyo.napmaliyim cidden bu durumu takiyorum artik ben ciddi anlamda. Suyu bile gun icinde cok az iciyo:KK43:((
Biz de aynı gibiyiz. Şimdi dişleri çıkıyor çiğniyor biraz. Ben veriyorum çiğnesin diye bazen çiğniyor ama vermeye devam elbet alışacaktır. Kahvaltıda hafta sonu hep ayrı ayrı veriyorum. Yemese de karıştırmıyorum. Zamana ihtiyacı var bence sende yine de ver tükürse de. Sabah güzel bir öğün aç kalkıyor. Yumurtasını rafadan yapabilirsin kaymak gibi besleyici şeyleri az da yese olur. Ara öğünü yakın verirsin kahvaltı durumuna göre

Kizlar selamlar hayirli kandiller. oglum neredeyse sadece corba yogurt ve meyve yiyor.sabah kahvalti hala karisim seklinde yiyor.tek tek asla veremiyorum tukuruyo.sebze yemegi kofte balik tavuk haslanmis patates vs vs vs bicok seyi yemek istemiyo.napmaliyim cidden bu durumu takiyorum artik ben ciddi anlamda. Suyu bile gun icinde cok az iciyo:KK43:((
Ben de aynı tek tek yemiyor, altı aylik gibi:(

Selam kızlar bizdeki durum güncellemesi oğlum 16.5 aylık oldu 16 diş var ağzında iştahı azaldı eskiden içtiği çorbaları yarım kaseye düşürdü çok güzel yerdi yemiyor bu aralar sevdiği şeyleri yapıyorum konuşması sanki bana geri gibi geliyor sadece anne baba dede annanne bir bir gel gel bunları net söylüyor basen kelimeleri çıkarıyor ama iki kelime konuşmuyor ne dersem anlıyor oyun konusunda kendi başına hiç oyun oynamayı sevmiyor bazen parka gidiyoruz orda bile ne kayar ne sallanır çocukların peşimden gidiyor onlarla oynamak istiyor park boşsa hemen geri gelir kitap okuyorum bazen seviyor genelde kitapları ısırıp yırttı aldığım çoğu kitap yırtıldı attım hayvan seslerini yapıyor kedi köpek inek goril horoz eşek gibi gece uykularımız emmediği galde halen kesintisiz değil niye anlamıyorum sürekli uyanıp bişeyler içme derdinde bizde artık gündüz tek uyku yapıyoruz akşam 8 gibi uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor genelde bizden bu kadar. Bu arada ben balık yağı kullanmaya başladım kullanan var mı aranızda inşlah iştahına fayda eder keçiboynuzu özü de aldım bazen yiyor bazen yemiyor onu ama balık yağını severek içiyor

Back