- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.681
Canım bence tutmamalısın. Yani zaten muafsın. Bebeğin bir daha bu yaşlarda olmayacak, ihtiyacı olan anne sütünden alı koyma çocuğu.
Oylemi dersin canim sende.bnde tutuyorum ama bi yandan da ne bileyim istecocugu bahane edion diyenler war eskisi gibi emmiyo seni tutabilirsin diyen war.sinir oluyom insanlara
Damak tadıyla ilgisi yok ya ölüm orucuna girmiş gibi davranıyor bu ara Allahtan muz diye birşey varGecmis olsun kronik unutkan.sen disle ilgili yazdikca ben korkar oldum inanbizim suan sadece alt 2 disimiz ckti.onlarda daha yarim tamami cikmadi.masallah senin kiz hepsini cikardi galiba :) demek mamayi birakti kizin bikac kisiden daha duydum mama istemiyo artik diye.tadini sevmiyo sanirim damak tadi olustukca..yada disle mi ilgili acaba
Sizin ibadetiniz de anneliğiniz de kimseyi ilgilendirmez, kul ile Allah ana ile evlat arasına girilmeyeceğini hatırlatın onlara. Ne densiz insanlar ya.
Kizlar bebeklerinizin ilk aylara gore gun icinde emmesi azaldimi?yada sadece uykuya gecerkenmi istiyor?gun icinde kackere toplam emziriyorsunuz
Oylemi dersin canim sende.bnde tutuyorum ama bi yandan da ne bileyim istecocugu bahane edion diyenler war eskisi gibi emmiyo seni tutabilirsin diyen war.sinir oluyom insanlara
Gece aklımız çıktı ağzında kanla uyandı ağlayarak meğerse azı dişin altından sızmış acıyınca üstten bastırdı demekki anlayıncaya kadar ağladım. 13 gitti kaldı 7 ahreyyan87 heykeli dikilesi hatunsun tek çocuk beni tüketti
Capel, nurse harvey diş jeli var işe yaramıyor. Dün gece pedifen verdim bence oda etkisiz, soğan karanfili köpek dişlerinde denemiştim bir fark yarattı diyemem. Tetagil diş granüllü sakinleştiriyor oda az. Azı dişin halini gördükten sonra bu çocuklar bize ne yapsa az diyorumGeçmiş olsun canım. Ağrı kesici veriyor musun? Ya da soğan karanfil kürü vs. Gibi tarifler var diş için? Ama seninki alerjik yarar mı yaramaz mı bilemem.
Capel, nurse harvey diş jeli var işe yaramıyor. Dün gece pedifen verdim bence oda etkisiz, soğan karanfili köpek dişlerinde denemiştim bir fark yarattı diyemem. Tetagil diş granüllü sakinleştiriyor oda az. Azı dişin halini gördükten sonra bu çocuklar bize ne yapsa az diyorum
Selam kızlar nasılsınız?, bebisler nasıllar? Yürümeye başlayan bebekler var mı ya da artık bilinçli şekilde kelime söyleyenbenim kız da hala 2 diş var, ayağa kalkıp tutunarak sıralama hariç yürüme çabası da yok söylediklerimiz bazı kelimeleri taklit etmeye çalışıyor ama daha bilinçli olarak ne anne ne baba bisey yok Biz de. Abisi çıtayı hep yükseklerde tutmuştu, şimdi kız kendini herseyde naza çekiyor anacim
Merhaba hamile misinMerhaba benimde çok kusmalarm oluyor bulantı bilekligni takmaya bugün başladm umarım geçer
Maşallah canım ne güzel baya dişler varmışBizim yedi dis var.yurume konusunda ilerledi koltuktan tutunurken birakip yurumeye calisiyor.veya biz dengede birakinca bes alti adim karsidaki kisiye yuruyor.kelime yok sadece topa doh diyor onda bazen.anne baba vs hic bisi demiyor sipa hevesle bekliyoruz yasini doldurcak ayin sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?