2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kızların çoğunda oluyor canım o yapışıklık çok duydum. Dr. ne diyorsa yapın onu direk büyüdükçe düzelir inş.

Ben dogum gunune her seyini kendim yapmaya karar verdim cakepop, cupcake, şeker hamurlu kurabiye ve yas pastasi.malzemeleri ve süsleri aldim heves ettim bakalım becerebilcem mi

Bende kendim hazırlayacağım doğumgününü daha var 22 haziranda, bizim kızda 4 5 adım atıyor yürümeye başlamadı çok yakın. Ek gıda konusu kanayan yaram hiçbirşey yemiyor muz ve pankek o kadar çorba gibi şeylere kasığa vuruyor. Elle verince biraz yiyor o yüzden mücver sebze köftesi gibi şeyler yapabiliyorum. 14 dişi oldu bizden haberlerde böyle

Ben dogum gunune her seyini kendim yapmaya karar verdim cakepop, cupcake, şeker hamurlu kurabiye ve yas pastasi.malzemeleri ve süsleri aldim heves ettim bakalım becerebilcem mi

Bende pasta hazır alıyorum geri kalan herşeyi kendim yapıcam. İnternetten magnet ve afiş sipariş verdim. Çocukla pasta yapmaya cesaret edemedim ya yoksa yapardım. 15 kişilik pastaya 300 TL den başlıyor çok pahalılaşmış.

Bizimde şuan kaşık reddi var. Herşeyi kendi yemek istiyor bende kuru şeyleri önüne koyuyorum. Çorbayıda bardağa koyuyorum, biberon kapağı bile olur. Kendi içmeye çalışıyor bendde destek yapıorum alttan öyle içiyor.

Benim kızımın doğumgünü de bayramın ilk günü, haftaya Cuma kutlayacağız. İlk yaşı diye organizasyona verdim, tutti furitti konsepti yapıyoruz. Hediyelik boy kilo diş sevdiği söylediği şeyler yazan Magnet ve kumbara olacak. Afişi yine hediyeliğin yere konulan panosu falan her şey olacak. Pasta cupcake kurabiye dışardan yaptırıyorum, diğerlerini annem be kayınvalidem hazırlayacak. Dışarda bir yer ayarladık, orda kutlayacağız.

Benim kız zaten bir aydır yürüyor, 3 diş birden patlattı, el gıda ve uyku berbatttt

Doğumgünü aile arasında kutlayacagiz kısmetse.yazlikta olacağız orda yaparız diye düşündük.zaten uyku saati vs falan büyük bir yasgunu düşünmüyorum.arkadaslarimin bebeklerinin yasgunlerine de hiç keyifle gitmedim o yüzden kalabalık olmayacak.pastayi vs hiç düşünmedim henüz daha zaman var.konsept Deniz kızı istiyorum ama daha hazırlık yok

Aynen yaparsin izledim yapilmicak bisi yok 375 lira dedi bi yer.ben seker hamuru aldim kaliplar vs parasindan da degil resmen kaziklanmis hissedicem.bide kendim gonlume gore yapmak istiyorum guzel bi ani olucak benim icin insaallah yapabilirm.kurabiye uzun sure dayaniyor diye bugun yaptm ama daha suslemesni cocuk gece uykusuna yattiktan sonra yapabilirim.benm kiz da hic musade etmiyor uyanik kaldigi zamanlarda baska is yapmama ki gunduz bi saat uyuyor aksam da sekiz gbi uyutuyorum o kadar.bikac haftadir duzenimiz bu.ramazanin ilk hafta on birden once uyumuyordu iki uyku yaptigi donem o yüzden tek uykuya dusurdum.
Afis konusma balonu magnet fln yaptirdim.diger susleme ve pasta malzemelerini internetten eminonu pastacisindan aldim besan adı.en uygun dedigim yerden daha uygundu kaliplar hamur vs.bide elit parti den aldim o da bazi seyleri besandan daha uygundu.her sey tamam zamanin gelmesini bekliyorum ins.kiz da musade eder

Ben de tatlilarla o kadar ugrasicam ki geriye bisi yapacak halim kalmicakbiz de disarida kutlucaz hediyelik olarak magnet siparis verdim.aslinda bide cicek tohumu vericektim ama vazgectm mevsimi uymuyor

Benimde aklımda denizkızı var :)

Arya konsept aynıysa aklımızdakileri paylaşalım bence :) hediyelik olarak jelmum yapıyorum ben içinde denizkabukları ve inci var mantar kapaklı kavanozlarda. Masa eteği hazırlıyorum renkleri lila pembe mint ve krem olacak. Makaron balon aldım birde balon zincir becerebilirsem zincir yapacağım

İnternetten baktım biraz var birşeyler Deniz kızı ile ilgili.Aslinda AliExpress te çok güzel şeyler var ama onların gelmesi uzun sürebilir.buarada kızımın adı Deniz
Ben kağıt tabaklar aldım denizkızı figürlü, peçete ve bardakta aldım. Deniz yıldızı strafor kestirdim birde istiridye ve inci kestirdim boyayacağım dekor için. Afis yada fotoblok gibi birşey düşünüyorum duvara. Pastası konsepte uygun olacak birde beze kulesi düşünüyorum. Firsatim olursa royal icing kurabiye denemesi yapacağım ama iş çocuk derken dermanim kalmıyor

Çok güzel bana da fikir oldu canım.valla benimde çoğu şey hazır olacak işten ve eve gelince Denizden başımı kasiyacak zaman yok.ev zaten fena halde aldı başını gidiyor

Ben de tatlilarla o kadar ugrasicam ki geriye bisi yapacak halim kalmicakbiz de disarida kutlucaz hediyelik olarak magnet siparis verdim.aslinda bide cicek tohumu vericektim ama vazgectm mevsimi uymuyor

Magnet daha kalıcı oluyor bence şaklamak isteyen için valla neyse ki bana bi şey hazırlama konusunda iş kalmıyor, kızımı eşimi ve kendimi hazırlamalıyım sadece

Ben de 8 inde kutlayacağım oğlumun doğum günü, bir mekan ayarladık kahvaltı vercez masayı ben süslemeye çalışıcam, aslında çok ayrıntılı organizasyon şirketine verip güzel bişi yapmak istiyordum, fotoğrafçı çağırıp dört dörtlük olsun istiyordum ama gel gelelim 5000 e yakın para çıkınca bir de yeni ev alınca malesef kaldı, şimdi netten sevimli hayvanlar konseptini seçtim afişi, magneti, foto baskılı flaması, konuşma baloncukları balonları geldi, balon süsleme işini de parti malzemeleri satan bir mekana konuştum o hazırlayacak ben götürüp afişin çevresine yerleştiricem, bir kaç tane helyum balon aldım strafordan 1 rakamını kardeşim süsleyecek masa kenarına yerleştiricem 50 cmm yüksekliğinde, dekor amaçlı oğlumun fotosunun olduğu bir pano aldım asıcam üzerine mandalladekoratif su sürahisine limonata yapıcam, cup cake i de kendim yapıcam pastayı 250 tlye yaptırıcam anlaştım bakalım heyecanlıyım, çok yazdım kızlar kusura bakmayın, oğlum 3 4 adım atıyor ama elimden tutup yürümek daha kolayına geliyor sürekli yürümek için kaldırıyor beni, çok tatlı oldular maşallah umaıem güzel olur herşey, herkese iyi bayramlar şimdiden

Kizlar selamlar dün biz yaşımıza girdik. Artık 1 yaşımız var burarada doğumdan sonra adet olmamıştım. Dün yaşımıza girdik bu sabah bı kalktım adet oldum ben şok okadar unutmuşum ki tuhaf geldi :))) henüz yurume olayimiz gerçekleşmedi ayakta saniyelerce duruyor ama ayakta olduğunu farkedince pat oturuyor cesaret edemiyor etse yürüyecek gibi. Yürüyenler var mı aranızda doğum gününü kutlamaddık Ramazan'ı atlatincaı kutlma yapcagiz. İnşallah

Selam kizlar nasilsiniz?bebisler nasil?hayirli geceleer.bayadir yoktum yazamadim telim bozuldu gunlerdir telsizdim dogum gunu konusulmus son sayfalarda.biz yasimiza girdik bile 18mayista.normalde hazirandi dogumum erken geldi 1 ay kuzum o yuzden 18 mayista evimizde kutladik ufak bi masa ve balonlarla.ilk yas gunu oldugu icin ramazan sonrasi organizasyona vermek istiyorum.hatta bugun biyerle gorustuk baya fiyatlar iyiymis hani :) biz 1 yas asimizi olduk bu arada cok skur ates filan olmadi.daha desteksiz yurume yok bizde ellerinden tutunca baya hizli gdio.koktuklarda siraliyor.tutunup kendi kalkiyor artik.gecen sene bu zamanlari dusunuomda nasil zordu yok gaziydi yok ac mi yok tokmu derken sicak bi taraftan..bu arada gunde kac ogun ek gida veriyorsunuz bebislere?birde sabah kahvaltida yada aksam yemekte mutlaka ekmek veriyomusunuz???

Ahh ahhh...bi kac sayfa once yazmistim.annemin kocami hice sayarak ogluma asiri duskun oluşunu.bir ay konusmadim.bayrama kadar bizi arar arayi duzeltir diyordum ama annede olsa hic hata yapmadigini dusunup hareket ediyor olmasi iyice bitirdi bizi.aramizi duzeltseydi oglumun dogum gunu icin aylar onceden susler almis cupcake kaplarindan tutunda pasta malzemelerine kadar alip kendim yapcaktim.olmadi.babasiyla birlikte kutladik bide babaannesiyle.pastayi kendimiz yaptik evide susledik.oglum uyaninca iyiki dogdun deyince coook mutlu oldu.anladi sanki.kizlar benim oglum yuruyor.15 gun once bikac adimla basladi simdi emeklemiyor bile koridor boyu tutunmadan paytak ordek gibi yuruyor.dizlik takiyorum cunku emekleyince dizleri kararriyor.yeme duzeni soyle herseyi veriyorum artik ama gunduz.gece gaz olayi hala var diye riske atamiyorum.ama günduz mercimek yogurt kavun karpuz veriyorum.ama henuz 6 disi olunca hala pure yiyor.kaynana sopasi yada cubuk krakeri tikir tikir yiyor.salataliga bayiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…