- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.721
Günaydın kızlar.kizimin doğum günü 25haziran haftaicine denk geliyor haftasonu kutlarız.kizim da 8-10adim atıyor.2tanecik dışi var.konusma olarak bababababa bir de maaaamaaa maaaamaaa diyor.
Ama bizim bir sıkıntımız var.2-3 kere kızımın kakasinda kan gördüm ve doktora götürdük çocuk cerrahisine.krem verdi .onu kullanıyoruz.kakasininhergun yapıyor ama bazen çok fazla ikiniyor sanırım o yüzden oldu.aslinda kayısı suyu yapıp sürekli vermeye çalıştık ama yine de boyle oldu.bu muayene sırasında cerrah kızımın genital yapışıklık olduğunu gördü ve elle açtırdı zaten normalde alt değiştirirken kıyamet kopuyordu .krem verdi 15gun sabah akşam kullanacağız.boyle bir durum yaşayan var mı
İnşallah çok teşekkür ederim canim.ben biraz okumuştum bilgim vardı karsilasikabiliyormus ama annem ve eşim ilk defa duydu şok oldular.Kızların çoğunda oluyor canım o yapışıklık çok duydum. Dr. ne diyorsa yapın onu direk büyüdükçe düzelir inş.
Bizimde pzrtesi dğm günümüz. O gün kutlayacağız evde masa hazırlıcam. Ne hediye alsam oğluma onu düşünüyorum. ayın 10unda aşılar bizimde bende korkuyorum valal ateşten. Bu gece burnu tıkalıydı nezle oldu galiba. Bizimkide 1 haftadır yürümeye başladı bazen 2-3 adım bazen 10 adım atıyor canı istemeyince hiç atmıyordişlerimiz 8 tane ama sıkıntısı var galiba çıkıcak gene geceleri uyanmaya başladı. Bizimkide baba, bay,bu böyle şeyler söylüyor. Buralara kimse uğramıyor artık, doğum günü konusunda fikir almak isterdim aslında. Bizden böylee
Ben dogum gunune her seyini kendim yapmaya karar verdim cakepop, cupcake, şeker hamurlu kurabiye ve yas pastasi.malzemeleri ve süsleri aldim heves ettim bakalım becerebilcem mi
Bende kendim hazırlayacağım doğumgününü daha var 22 haziranda, bizim kızda 4 5 adım atıyor yürümeye başlamadı çok yakın. Ek gıda konusu kanayan yaram hiçbirşey yemiyor muz ve pankek o kadar çorba gibi şeylere kasığa vuruyor. Elle verince biraz yiyor o yüzden mücver sebze köftesi gibi şeyler yapabiliyorum. 14 dişi oldu bizden haberlerde böyle
Bende pasta hazır alıyorum geri kalan herşeyi kendim yapıcam. İnternetten magnet ve afiş sipariş verdim. Çocukla pasta yapmaya cesaret edemedim ya yoksa yapardım. 15 kişilik pastaya 300 TL den başlıyor çok pahalılaşmış.
Benim kızımın doğumgünü de bayramın ilk günü, haftaya Cuma kutlayacağız. İlk yaşı diye organizasyona verdim, tutti furitti konsepti yapıyoruz. Hediyelik boy kilo diş sevdiği söylediği şeyler yazan Magnet ve kumbara olacak. Afişi yine hediyeliğin yere konulan panosu falan her şey olacak. Pasta cupcake kurabiye dışardan yaptırıyorum, diğerlerini annem be kayınvalidem hazırlayacak. Dışarda bir yer ayarladık, orda kutlayacağız.
Benim kız zaten bir aydır yürüyor, 3 diş birden patlattı, el gıda ve uyku berbatttt
Benimde aklımda denizkızı var :)Doğumgünü aile arasında kutlayacagiz kısmetse.yazlikta olacağız orda yaparız diye düşündük.zaten uyku saati vs falan büyük bir yasgunu düşünmüyorum.arkadaslarimin bebeklerinin yasgunlerine de hiç keyifle gitmedim o yüzden kalabalık olmayacak.pastayi vs hiç düşünmedim henüz daha zaman var.konsept Deniz kızı istiyorum ama daha hazırlık yok
İnternetten baktım biraz var birşeyler Deniz kızı ile ilgili.Aslinda AliExpress te çok güzel şeyler var ama onların gelmesi uzun sürebilir.buarada kızımın adı DenizBenimde aklımda denizkızı var :)
Ben kağıt tabaklar aldım denizkızı figürlü, peçete ve bardakta aldım. Deniz yıldızı strafor kestirdim birde istiridye ve inci kestirdim boyayacağım dekor için. Afis yada fotoblok gibi birşey düşünüyorum duvara. Pastası konsepte uygun olacak birde beze kulesi düşünüyorum. Firsatim olursa royal icing kurabiye denemesi yapacağım ama iş çocuk derken dermanim kalmıyorİnternetten baktım biraz var birşeyler Deniz kızı ile ilgili.Aslinda AliExpress te çok güzel şeyler var ama onların gelmesi uzun sürebilir.buarada kızımın adı Deniz
Çok güzel bana da fikir oldu canım.valla benimde çoğu şey hazır olacak işten ve eve gelince Denizden başımı kasiyacak zaman yok.ev zaten fena halde aldı başını gidiyorBen kağıt tabaklar aldım denizkızı figürlü, peçete ve bardakta aldım. Deniz yıldızı strafor kestirdim birde istiridye ve inci kestirdim boyayacağım dekor için. Afis yada fotoblok gibi birşey düşünüyorum duvara. Pastası konsepte uygun olacak birde beze kulesi düşünüyorum. Firsatim olursa royal icing kurabiye denemesi yapacağım ama iş çocuk derken dermanim kalmıyor
Ben de tatlilarla o kadar ugrasicam ki geriye bisi yapacak halim kalmicakbiz de disarida kutlucaz hediyelik olarak magnet siparis verdim.aslinda bide cicek tohumu vericektim ama vazgectm mevsimi uymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?