• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok sağol bordo bereli 😂😂 birde bu artış miktarı her gebe için önemli mi bizim ki tüp diye mi 🙈 ben hala hamile gibi hissetmiyorum endişe doldum annelik böyle bir duygumu yoksa 😓 sen bilirsin

Her hamilelikte kese görünene kadar bakılır kese göründükten sonra beta değerinin önemi kalmaz artık ❤️ canımsın şu an çok normal henüz çok küçükler dur sen şimdi keseye gittin mi bebişi gördün mü nasıl o duygu yüklenecek Allah’ın izniyle 🤲🥹

Çok şükür hamdolsun iyiyim 🙂 iyi gidiyor yarın kan test günüm heyecanla bekliyorum inşallah dilerim hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar almak nasip olsun 🤲😘
Ayyy heycanla bekliyorum seni güzelim haberlerini bekliyorum yarın inşallah ikisi de tutmuştur betan 554 lerde yükselmiştir

Her hamilelikte kese görünene kadar bakılır kese göründükten sonra beta değerinin önemi kalmaz artık ❤️ canımsın şu an çok normal henüz çok küçükler dur sen şimdi keseye gittin mi bebişi gördün mü nasıl o duygu yüklenecek Allah’ın izniyle 🤲🥹
Inşallah o günleri de birlikte görürüz 🥰🥰 sen yarın kaçta kan vereceksin ilk kan daha heyecanlı 💜

Yok bakmazlar önce 2. Kan testine bakarlar duruma göre bir hafta 10 gün sonra kese tarihi verilir 💕
Ay canım benim Yarın senin için çok güzel bir gün olur inşallah Ben de 2 hafta sonra bebişlerimin kalp atışlarını göreceğim keseleri gördük ama bebekleri görmedik daha

Eklentiler

• IMG_20250427_202729.webp
    IMG_20250427_202729.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 23
Ay canım benim Yarın senin için çok güzel bir gün olur inşallah Ben de 2 hafta sonra bebişlerimin kalp atışlarını göreceğim keseleri gördük ama bebekleri görmedik daha

Maşallah 🧿 sübhanallah çok güzel ikisi Yanyana dilerim sağlıcakla büyüsünler vaktinde zamanında gelsinler inşallah 🤲

Back
X