2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen ya sorma cnm bende olmadim dahaaa.ama surekli lekelenmem oluyor.kirmiziya doneyim diyor sora kayboluyor bilemedim.bi doktora mi gitmeli acaba?sokulemiyor sanki?yada prolaktin bastiriyor :KK66:

Bende en ufak bile lekelenme olmuyor iste lohusaliktan sonra hic olmadi.emzirme sıklığım da baya azaldi tek gogsumden emziriyorum sadece ama gelen giden yok

Ben 6.ay regl oldum
Her ay oluyorum en çok 15 gün gecikti bu ay da 4 gün geçti olmadım .aktif emzirdigim ve çalışırken sagdigim halde regl oldum sanırım bünye ile alakalı

Merhabalar benim bebegim gibi sik sik hasta olan var mi her salgina yakalandik neredeyse su an da hem 6.hastalik hem de belirtilere gore rotadan muzdarib asi olmasina ragmen.b12 ve demiri dusuk ilac tedavisi verdi sut ve sut urunlerine alerji basladi yumurta ve sut urunlerini kestik

Merhabalar benim bebegim gibi sik sik hasta olan var mi her salgina yakalandik neredeyse su an da hem 6.hastalik hem de belirtilere gore rotadan muzdarib asi olmasina ragmen.b12 ve demiri dusuk ilac tedavisi verdi sut ve sut urunlerine alerji basladi yumurta ve sut urunlerini kestik
hepsi üst üste gelmiş. Acil şifalar. 6. Hastalık ateş yaptığı için vücut su kaybediyormuş. Bir de rota olmuş bol su ver. Bana doktor yemese de sık sık su ver demişti. Aç olsa bile. Çünkü 5-6 gün ateş çok hırpalıyor çocukları

Ben tutmayacagim, tutanların oruçlarını ve dualarını Allah kabul etsin
Aynen bende kızım ilginç bir şekilde mamayı bıraktı. Biberon almıyor muhallebi pankek herşeyi deniyorum ama çoğu çöpte yaka iğnesi gibi sürekli emmek istiyor. Bu hafta rapor haftaya izin alacağım toparlasın diye tutmayı düşünmüyorum bende. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor yetmiyor gibi azı dişi ve 4.köpek disi patladı mahvediyor bizi

Ben bugün tuttum, sütümü sağıyorum bilenler bilir, bugünlük bir azalma olmadı ama annemin yanındayım bir süredir, o yüzden teşebbüs ettim bakalım bir kaç gün daha denicem sütte bir azalma olmazsa burda olduğum sürece tutmaya çalışıcam, benim oğlan çok hareketli yalnızken tutabilir miyim bilmiyorum. Herkese hayırlı ramazanlar güzel anneler

Bizde dünden beri ateş ve ishal var. Dr.a hemen götürmek istemedim belki diştendir geçer diye ama bugünde sürerse götürürm heralde :(

Aynen bende kızım ilginç bir şekilde mamayı bıraktı. Biberon almıyor muhallebi pankek herşeyi deniyorum ama çoğu çöpte yaka iğnesi gibi sürekli emmek istiyor. Bu hafta rapor haftaya izin alacağım toparlasın diye tutmayı düşünmüyorum bende. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor yetmiyor gibi azı dişi ve 4.köpek disi patladı mahvediyor bizi

Gecmis olsun kronik unutkan.sen disle ilgili yazdikca ben korkar oldum inan;) bizim suan sadece alt 2 disimiz ckti.onlarda daha yarim tamami cikmadi.masallah senin kiz hepsini cikardi galiba :) demek mamayi birakti kizin bikac kisiden daha duydum mama istemiyo artik diye.tadini sevmiyo sanirim damak tadi olustukca..yada disle mi ilgili acaba

Kizlar yaa kendi kndime vicdan azabi duyuyorum sanki :( oruc tutuyorum diye.zaten sutum azaldi eskiye gore.surda zaten bikac ay sora birakir.cocumun icice son sutleride oruc tutarak benmi azaltiyorum yani ☹oyle hissettim suan

Kizlar yaa kendi kndime vicdan azabi duyuyorum sanki :KK43: oruc tutuyorum diye.zaten sutum azaldi eskiye gore.surda zaten bikac ay sora birakir.cocumun icice son sutleride oruc tutarak benmi azaltiyorum yani ☹oyle hissettim suan

Canım bence tutmamalısın. Yani zaten muafsın. Bebeğin bir daha bu yaşlarda olmayacak, ihtiyacı olan anne sütünden alı koyma çocuğu.

Back