- 19 Mayıs 2019
- 20
- 32
- 3
- 39
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #48.701
Kizlar merhaba.annemle başim dertte.ben esimin 2 inci esiyim.1 oglumuz oldu bende gecen sene 5 haziranda dogum yaptim.hamileyken zehirlendik.o sira annemle kendine ait bir kart aidati yuzunden tartistigimizdan ne beni ne bebegimi merak edip aramadi.bende onu dogumuma cagirmadim.bebegimi esimle tek basima dogurdum.3 gun sonra onlari ziyarete gidince kucagimda bebegimi gorup ogrendiler.ben annemle babamin hatta kucuk erkek kardesimin herisini yaptigimdan, hicbisey yapmayan kardesim hep daha degerli oldu.cebimdeki son kurusa kadar ben verirken hicbiseye yardim etmeyen kardesimin dedigi olur hep.ve neden bisey soylemiyorsun dedigimde soylersem bidaha eve gelmez kardesin diye cvp aldim.esimide akademisyen ayni dili konusmadiklari icin hic benimseyemediler.esim agziyla kus tutsa yaranamaz yani.oglumu dogurup geldigimde nasil emzirecegimi bile soylemeyen annem inanilmaz derecede cocugumun ustune düstu.simdi diyceksiniz ki ne var bunda.tek takintisi oglum gibi davraniyor.sen git ben bakarim falan yapiyor.bende ilk cocuguma kendim bakip herseyiyle kendim ilgilenmek istiyorum.baslarda emzirme lohusalik falan diyordum kendime ama oglum suan 11 aylik.annem gozunu ayirmiyor cocugumu gordugunde beni bebegimi uyutmama bile dönup cocuguma diyorki ne var annendede uyuyacagin zaman ona gidiyorsun diyor.en sonuncusu esimle oglumu asla paylasmiyor.adami yok sayiyor.oglumu okadar gurultulu seviyorki haftanin 7 gununun 6 gunu babasiyla oynayan oglum 7 gun annemle vakit gecirince babasina hatta bana gitmek istemiyor agliyor bize gelince.esim bu duruma cok bozuluyor.annem esimin bozuldugunu gormesine ragmen siritiyor.en son esim lutfen ben oglumu ve esimi size birakiyorum.10 dk gelip gordugumde cocuk kucagimdayken sevmeyin.baska biseyle ilgilenin.cocugumu benimleyken uyarmayin dedi.o gunden beri annemin surati bes karis.esim bunu kaldiramadi.cunku 9 yillik beraberligimizde ailemden sirf onceden evli diye cok laf eziyet isitti.ben annene gelmiyorum dedi.annem onceleri bisey yapmiyor sandim ama baktim ki annemin isine geliyor bu durum cunku esimin istekleri onemli degil bende nasilsa geliyorum esimi gormesede olur..hatta esim baslarda cocuk yapmayalim dedigi icin bana, annemden acaba baslarda cocuk istemedigi icin cocuk hissedip o yuzden babasinin kucagina gitmiyor olabilir mi deyince bende ipler koptu.anladimki bunu simdi dile getiriyorsa oglum buyuyuncede baban seni istemedi diyebilir diye tlfonda kizmaya basladim ki 2 haftadir ne arar ne sorar.daha once 6 ay aramadigini bilirim.cok kotuyum.kimseye derdimi anlatamiyorum.yardimci olun