Benim kızın doğumgünü bayramın ilk gününe geliyor, ben de arefe günü kutlamayı düşünüyorum
Benimki 2-3 hafta önce emeklemeye başladı şimdi baya geliştirdi kendini, pıtır pıtır geziyor peşimizden
1,5 aydır falan sıralıyordu, ben emeklemesin istiyordum, yürümesi gecikir diye çünkü yürüyecek gibiydi, emekledi, şimdi emeklemeyi tercih ediyor
arada dalgınlığına geliyor birkaç adım atıyor, biz adım atsın diye ayağa kaldırınca sinirleniyor emekleyip dönüp arkasını gidiyor
ama kendi istediğinde hep ayakta tutunarak, kendini koltuktan koltuğa ata ata geziyor, desteksiz de istediği kadar ayakta duruyor
Yeme konusunda kendi eliyle yiyebildiği şeyleri yiyor, ben arada çorba içirmeye çalışıyorum izin vermiyor pek, ben de kendi gönlüne bırakıyorum, kilosu pek değil ama aklı fikri yerinde çok şükür
Uykuuuuuuu
10 günde bir falan güzel uyuyor beni dinlendiriyor ama diğer zamanlarda hep aynı, sürekli uyanıyor, hatta 3-4 gibi baya uyanık olup 1 saat falan yatakta oynuyor
zaten ilk ya da ikinci uyanışından sonra yanıma alıyorum çünkü beşiğe bırakınca anında ağlamaya başlıyor
bizim yatağa koyduğumda susuyor ancak
eşime diyorum bu kızımızın yatağı biz kendimize yenisini alalım
Yani uyku aynı böyle
Ay bir de ben de hamile kalmaktan çok korkuyorum