2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar kizim sürekli kendini kusturuyor. Nedeni ne olabilir sizce artık yorgun düştüm gerçekten yedikten sonra kusmasa da bi bakıyorum parmağını boğazına indirip kusuyor.

Rutin ve uyku saati bizde de aylardır düzenli aslında sorun memede emmeden uykuya dalamıyor olması yatır kaldır vs denedim ama iyice histerik krizlere girmesinden başka işe yaramadı
Işte o emme de onun için rutin olmuş, alışkanlığa dönmüş. Uyku rutinlerini emdikten sonra yapmayı denedin mi canım? Yani uykuya yakın bir zaman diliminde emme, bez değişimi ve pijama giymek yani pijama giydikten sonra emzirmeden. Emzik alıyorsa onu verip yatağına yatırma, ağlıyorsa sarılma öpme tekrar yatırma ( bu birkaç kez tekrarlanabilir ), sırtını veya basını okşama vs. Ilk zamanlar ağlar çok 8nat eder ama 3. Günden sonra emin ol azalmaya başlar. Yani demiyorum ki aglasin, asla ben öyle yapmadım ama aynı kararlılıkla devam ettim eğitime, defalarca kucagima aldim yatir kaldir , ss pat, uyku muzikleri vs . Yani aglamasina musade etmedim. 3. Gunden sonra daha bi kolay olmaya basladi falan. Yani kolay olmuyor tabi ama imkansiz da değil. Allah hepimize kolaylık versin .

Kızlar kizim sürekli kendini kusturuyor. Nedeni ne olabilir sizce artık yorgun düştüm gerçekten yedikten sonra kusmasa da bi bakıyorum parmağını boğazına indirip kusuyor.
Dişi çıkacaktır kaşındıgı için tüm eli ağzında bizimkininde

Kızlarrr yorum bekliyorum 2 gün önce beta HCG 3.2 idi. Bugün 5.87 olmuş hamilelik var mı sizce??

Bisiler oldugu kesin durduk yere beta yukselmez.biraz yavas yukseliyor umarim sagliklidir ve sağlıkla bebegini kucagina alirsin canim hakkinizda hayirlisi olsun

Bazen de onu terketmeyin sen okşayın aöa ağlamasına müsaade edin diyorlar bu da kafama yatıyor

Çok isteklisin canım.insallah vardır.ben hiç anlamam .hayatımda 1defa beta HCG yaptırdım.o da adetimden 2gun sonraydi 5300falan çıkmıştı.sonuc kızım 8 aylık.hic anlamam yani takip yapmadım hiç
Hayırlısı canım inşallah..

Değer çok düşük kapılma derim kimyasal gebelikte olabiliyor. Bazı merkezler 5 üzeri gebelik olasılığı derken 10 u baz alanda var. Benim ilk hamileliğimde adetten 1 hafta önce 28 30 civarı birşeydi
pazartesi daha da netleşir canım kan testiyle hayırlısı.

Evet var gibi ama değer çok düşük iki günde iki katı artması gerekiyor . Iki gün sonra tekrar yaptır bakalım. Sende ki cesarete vay be demekten kendimi alamadım
Yeniden kan vercem pazartesi yavaş yavaş netleşir. Allah razı olsun kayınvalidemler çok yardımcı oluyorlar bebeğime bakarken.

Bazen de onu terketmeyin sen okşayın aöa ağlamasına müsaade edin diyorlar bu da kafama yatıyor
Ben ilk zamanlar yanında bekledim , aldim yatırdım ağladı
Kendini harap etmeyecek kadar ağlayabilirler tabi canım, zaten O ağlamalar anlaşılıyor yüz ifadesinden . Daha çok mızırdanma gibi , anneyi test eder gibi o kadar benim kızım da ağladı tabi, mizirdayip ağlıyordu, alıyordum susuyordu, yatırıyordum 2 dk sonra yine mizirdiyordu ama konuşup şarkı söylersem dikkati dağılıp susuyordu :) zaten öyle öyle baktı herhalde ben kararliyim o da bıraktı kendini kabullendi. Yani bazıları da öğrenilmiş çaresizlik oluyor bebekte diyor ya, valla hiç alakası yok . Ben kızımı izliyorum da güle güle, kendi kendine konuşarak yatağındaki peluş oyuncaklarla oynayarak daliveriyor uykuya, uyanınca bile ağlamıyor, tavsanina bıcır bıcır sesler cikardigini duyuyorum. Inşallah siz de çözersiniz canım bu uyku olayını, Rabbim kolaylık versin .

Merhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler

Kızımı 4.30 tan sonra nerdeyse hiç uyutamadım. 6 dan sonra iyice cin oldu. Normalde 7.30 gibi hazır olmam lazım o saatte kucağımda ağlıyordu. Mama yaptım yedirdim annem geldi kızım gel diyor o bana dönüp sarılıyor eliyle boynuma doğru pat pat yapıyor. Annem var gitmeyeceğim der gibi. Servisi yolladım emzirip uyutayım dedim ama söylenip duruyor. Cep albümü çıkardım resimlerime bakıyordu çıktım kendimi rezil hissediyorum.

Teşekkür ediyorum kızlar.. Ben kendime dahi iki buçuk ay nasıl anlamadım diye çok kızdım ve burada başka bebekler çekmesin diye hep anlattım.. Süt ürünleri diyeti yapıyorum deyip kek, tarhana tüketiyordum.. Yine onlarda bilinsin diye en ince ayrıntısına kadar yazdım oysa.. Neyse, birşey demeyeceğim zaten bundan sonra..

Ben kızımın uykusundan biraz da yememesinden çekiyorum ama alerjik bebek çok daha zor. Allah tüm alerjik bebeklere, annelerine sabır, sıhhat versin. Bir an önce alerjiyi aşarsınız umarım :)

Amin canım çözersem ben de yaşadıklarımı paylaşırım inşallah

bizim kan sayimi yapildiktan 1 hafta sonra sonuc icin cagirdi kizimin b12si dusukmus ilac verdi gunde 1 damla sekilde 2 ay kullanicakmisim

ayni benim kizi tarif etmisin memeden baska asla uyumuyor ve gece 1500 defa uyaniyor aliskanlik haline gelmis artik cok yoruldum buna çare bulan varsa sölesin lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…