- Emoji Skoru
- 98
- Puanlar
- 318
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.201
Ben 2 si prof 4 doktor görüşü aldım. Çocuk gastroda dahil olmak üzere hepsi alerji testinde alerji yok çıkarsa alerjisi olmadığı anlamına gelmez dedi. O yüzden test yaptırmadım deneyerek buldum.
Birde bebeklere hangi sudan veriyorsunuz hazir su mu kaynatilmis cesme suyu mu aritilmis su mu
Ben gece yatarken hep tulum giydiriyorum .uykuya yatirmadan önce altını alıp tulumunu giydiriyorum bizim rutunimiz.hava soguksa polar tulum ve kalın battaniye bazen 2battaniye iyiyse ince tulum giydiriyorum.carters ayaklı tulumlardan giydiriyorum.uyku tulumu denedim ama çıtçıtli falandi kızım öyle şeylerle oynamaya bayılır çıtçıt düğme o yüzden olmadı.gece zaten emmeye kalktığı için üstünü acsada ozaman ortmus oluyorum.Bebeklere uyku tulumu kullanan var mi ben bu isi cozemedim kizim cogunlukla benle yatiyor ustunu cok aciyor gece boyu. tulum giydirsem agliyor giydirmesem yorgani tepikliyor sevmiyor yanimda terliyor besikte surekli üstü acik ne yapacagimi sasirdim siz nasil ve nerde yatiriyorsunuz yaninda yatiranlar var mi
Evet hazır su veriyorum zaten pek içmiyor.normal kendimizin içtiği hazır sudan veriyorum.mamayi yaparken kaynatıp sogutuyorum.Birde bebeklere hangi sudan veriyorsunuz hazir su mu kaynatilmis cesme suyu mu aritilmis su mu
Ben kullanıyorum woolnat torba tulum, yattığı yer mevzusu karışık tavan beşiği, hamak ve benim yanım olmak üzere mekik dokuyoruzBebeklere uyku tulumu kullanan var mi ben bu isi cozemedim kizim cogunlukla benle yatiyor ustunu cok aciyor gece boyu. tulum giydirsem agliyor giydirmesem yorgani tepikliyor sevmiyor yanimda terliyor besikte surekli üstü acik ne yapacagimi sasirdim siz nasil ve nerde yatiriyorsunuz yaninda yatiranlar var mi
kulak arkasında hafif kuruluk var onun içinde mustela stelatopia kullanıyorum. Ben doğduğundan bu yana diyet yaptığım için kanlı dışkı vs. görmedim. Aşırı gazı ve huysuzluğu var birde uyku problemiEvt ya malesef net sonucta ckmiyo sacma bisey yani.peki senin bebiste varmi belirti kanli diski veya egzama?? Cildinde bi kuzarma puturlesme deri dokuntusu warmi?
Su olayını bende sevemedim ya 1 kaşık suda kendini boğuyor velet hemen öksürüyor. Alıştırma bardağına alışamadı. Hayat su paketinin içindeki başlıkla daha çok içiyor ama her yere döküyor elimden alarak. Yada kaşıkla veriyorum oda angaryaEvet hazır su veriyorum zaten pek içmiyor.normal kendimizin içtiği hazır sudan veriyorum.mamayi yaparken kaynatıp sogutuyorum.
Evet içmiyor doğru düzgün zaten kabız gibi bende içsin istiyorum.klasik suluktan biraz içiyor çok az o hayat su başlıklı gibi olanlardan.philips Truman alıştırma bardağı var ondan hiç diyeceğim kadar az biz su içerken normal bardağa saldırıyor ondanda dibinden birkaç damla .Su olayını bende sevemedim ya 1 kaşık suda kendini boğuyor velet hemen öksürüyor. Alıştırma bardağına alışamadı. Hayat su paketinin içindeki başlıkla daha çok içiyor ama her yere döküyor elimden alarak. Yada kaşıkla veriyorum oda angarya
Sen devlet memuru muydun canım .benim hep öyle özel sektör ama ben 1gun gitmiyorum o şekilde kullanıyorum.is yerinde günde 3kez sağım yapıyorum.Nisan başı süt izni 1.5 saate düşüyor yastayım
Evet istesem bende öyle kullanırım ama annem basedemem diyor bende öğle yemeğine çıkmayıp 1 saat birlestiriyorum. Ben bir kez zor sağım yapıyorum ondada 40 ancak çıkıyor artıkSen devlet memuru muydun canım .benim hep öyle özel sektör ama ben 1gun gitmiyorum o şekilde kullanıyorum.is yerinde günde 3kez sağım yapıyorum.
Benimki emiyor ilk üç ay emiyordu iki ay bıraktı 6.ay tekrar başladı uykusu varken ve çok acikmissa emiyor şimdilik müdahale etmek istemiyorum oral dönem bitsin bi arastiracagimBebeği parmak emen var mı? Oğlum 4. aydan beri emiyor. 7. aya doğru azaltmış ve sadece arada bir uykuya geçerken emiyordu. Ben işe başlayınca emmeyi arttırdı. İstediği şey o an yapılamıyorsa hemen kendini sakinleştirmek için parmak emiyor. Şimdi önlem almazsam uzun yıllar emer gibi geliyor. Ablam10 yaşına dek emmiş. Siz neler yapmayı düşünüyorsunuz? Nasıl bıraktırmak lazım? Oral dönem 1.5 yaşta bitiyor biliyorum ama o dönem vazgeçmemesinden korkuyorum.
5 in altı bir anlam ifade etmez ama takip et yükselişi, ayrıca benim dilimde yürek yemişsin demekKızlar beta HCG 3.2 ne demek sizce? Adetine 2 gün var
Doktor yok dedi ama günüm gelmedi daha. Yeni bir hamileliği ben istiyorum pek de sürpriz olmaz yâni5 in altı bir anlam ifade etmez ama takip et yükselişi, ayrıca benim dilimde yürek yemişsin demek
İyi cesaret gerçekten, ben şu an hiç göze alamıyorumDoktor yok dedi ama günüm gelmedi daha. Yeni bir hamileliği ben istiyorum pek de sürpriz olmaz yâni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?