2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebeklere uyku tulumu kullanan var mi ben bu isi cozemedim kizim cogunlukla benle yatiyor ustunu cok aciyor gece boyu. tulum giydirsem agliyor giydirmesem yorgani tepikliyor sevmiyor yanimda terliyor besikte surekli üstü acik ne yapacagimi sasirdim siz nasil ve nerde yatiriyorsunuz yaninda yatiranlar var mi

Ben 2 si prof 4 doktor görüşü aldım. Çocuk gastroda dahil olmak üzere hepsi alerji testinde alerji yok çıkarsa alerjisi olmadığı anlamına gelmez dedi. O yüzden test yaptırmadım deneyerek buldum.

Evt ya malesef net sonucta ckmiyo sacma bisey yani.peki senin bebiste varmi belirti kanli diski veya egzama?? Cildinde bi kuzarma puturlesme deri dokuntusu warmi?

Birde bebeklere hangi sudan veriyorsunuz hazir su mu kaynatilmis cesme suyu mu aritilmis su mu

Ben gece yatarken hep tulum giydiriyorum .uykuya yatirmadan önce altını alıp tulumunu giydiriyorum bizim rutunimiz.hava soguksa polar tulum ve kalın battaniye bazen 2battaniye iyiyse ince tulum giydiriyorum.carters ayaklı tulumlardan giydiriyorum.uyku tulumu denedim ama çıtçıtli falandi kızım öyle şeylerle oynamaya bayılır çıtçıt düğme o yüzden olmadı.gece zaten emmeye kalktığı için üstünü acsada ozaman ortmus oluyorum.

Ben kullanıyorum woolnat torba tulum, yattığı yer mevzusu karışık tavan beşiği, hamak ve benim yanım olmak üzere mekik dokuyoruz

Kul
Evt ya malesef net sonucta ckmiyo sacma bisey yani.peki senin bebiste varmi belirti kanli diski veya egzama?? Cildinde bi kuzarma puturlesme deri dokuntusu warmi?
kulak arkasında hafif kuruluk var onun içinde mustela stelatopia kullanıyorum. Ben doğduğundan bu yana diyet yaptığım için kanlı dışkı vs. görmedim. Aşırı gazı ve huysuzluğu var birde uyku problemi

Evet hazır su veriyorum zaten pek içmiyor.normal kendimizin içtiği hazır sudan veriyorum.mamayi yaparken kaynatıp sogutuyorum.
Su olayını bende sevemedim ya 1 kaşık suda kendini boğuyor velet hemen öksürüyor. Alıştırma bardağına alışamadı. Hayat su paketinin içindeki başlıkla daha çok içiyor ama her yere döküyor elimden alarak. Yada kaşıkla veriyorum oda angarya

Evet içmiyor doğru düzgün zaten kabız gibi bende içsin istiyorum.klasik suluktan biraz içiyor çok az o hayat su başlıklı gibi olanlardan.philips Truman alıştırma bardağı var ondan hiç diyeceğim kadar az biz su içerken normal bardağa saldırıyor ondanda dibinden birkaç damla .

Sen devlet memuru muydun canım .benim hep öyle özel sektör ama ben 1gun gitmiyorum o şekilde kullanıyorum.is yerinde günde 3kez sağım yapıyorum.
Evet istesem bende öyle kullanırım ama annem basedemem diyor bende öğle yemeğine çıkmayıp 1 saat birlestiriyorum. Ben bir kez zor sağım yapıyorum ondada 40 ancak çıkıyor artık

Benimki emiyor ilk üç ay emiyordu iki ay bıraktı 6.ay tekrar başladı uykusu varken ve çok acikmissa emiyor şimdilik müdahale etmek istemiyorum oral dönem bitsin bi arastiracagim

Doktor yok dedi ama günüm gelmedi daha. Yeni bir hamileliği ben istiyorum pek de sürpriz olmaz yâni
İyi cesaret gerçekten, ben şu an hiç göze alamıyorum Hem şöyle 3-4 yaş olsun isterim ben tabi Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur da :) ben Ocak sonu ilk defa adet gördüm, 2 hafta sonra yine kanamam oldu, ondan sonra olmadım. Arada iki üç kere gebelik testi yaptım, adetten önce de yapıyordum, ben korkuyorum valla kızımın uykusu, yemesi düzene girmemişken yeni bir hamilelik halinde direkt huniyi takar gezerim kafama bu arada Allah gönlüne göre versin :)

Son düzenleme:
Bura degistikten sonra yazmaya hevesim kalmadi tema ne olmus böyle hiç sevmedim :) her neyse herkes iyi insallah. Merak ettigim 9.ayda kan aldilar. Aldiktan sonra doktor bir sey demedi. Şu zaman falan gelin de demedi. Bizim gibi kan aldirdiktan sonra doktor takibi ne zamana verdi öğrenebilir miyim? Size ne zaman gelin dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…