- 18 Ekim 2018
- 249
- 350
- 18
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #47.981
Yaa Allahım yaa bak sen şu yaramaza, ya benim oğlum da ağlamıyor çok şükür ama sürekli tepemde ille dibimde olcak kendi kendine oylanması 10 dk en fazla sonra yine benim üzerimde, bu arada haklısın canım bakıcı işi zor iş, hele zor bebeğe, yeri geliyor bizim sınırlarımız zorlanıyor, Allah korusun minicik o daha senden başkasının tahammülü az olur inşallah birazcık toparlar da evine düzenine kavuşursun, böyle çok zordur tahmin ediyorum valla kocana da sinir oldum offf, kusura bakmaValla taşa yatsa uyur keşke kızım babasına çekseymiş :) annem çocuğa bakmak için eve gelmeyi kabul etmedi. Eşimi de sürekli yatılı gibi evlerinde istemediler rahat edemezlermiş, o yüzden aksamdan aksama geliyor. Biraz toparlasa bakıcı ayarlardım ama su haliyle cennetten çıkma bu kadın kızına birşey yapmaz deseler inanmam bakıcı döver kızımı. Çünkü hiç susmuyor uyumamak için sinir krizine giriyor. Uykuya daldı diyorsun ipini bırak 10 dk sonra ağlıyor. Uyanırken ağlıyor inanılmaz mızmız elinde oyuncak olsun fırlatır bu seferde düştü diye ağlar. Birgün oyuncağın birini kurdelayla bileğine bağladım bu seferde atamadı diye ağladı![]()