- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #47.941
Diyelim ki hem yumurta hem ete alerjisi var.. Ee bu da bir ay boyunca durmayacak demek.. Bir çözüm değil ki.. Bende iki hafta herşeyi kesmiştim, sonra yavaş yavaş ekledim.. Bizde egzama devam ama kan balık yemeyi de bıraktıktan sonra durdu.. Sen balık yiyor musun? Ben süt ürünleri(süt, yoğurt, margarin, peynir,tereyağı, peynir altı suyu içeren gıdalar), balık, tahin, yumurta, dana eti-dana kıyma diyeti yapıyorum.. Maalesef gazı devam ettiği için nohut, fasulye, mercimekte yemiyorum.. Hurma özü içeren pekmezde kullanmıyorum, alerjide baş düşman olduğu için.. Domates, salça ve baharatı da az tüketmeye çalışıyorum.. Sütlü tatlıyı çok severim, onun ve çikolatanın eksikliği çok büyük bu arada, yazayım dedim içimde dert :)A aeengineer doktor kontrolünden geldik. 9100 gr olmuş doktoru anne sütünü tamamen kesmemi istiyor. Birşeyleri kaçırıyorsun çoklu besin alerjisi var ve zaten kesmen gerekenleri kestiğinde sütün kalmaz diyor. Kızım emmeye çok düşkün olmaz dedim. 15'er günlük bloklar halinde tek tek kes dedi. İlk 15 gün yumurtayla eğer bi değişme olmazsa 15 gün sonra yumurta serbest et grubu gibi. Yaptığım diyeti söyledim 5 gün az en az 2 hafta yapmalıydın dedi
Annem de yaptığım diyeti duyunca, eee sütün ne besleyiciliği kaldı ki hem senin bedenine de zarar, sütünü kes komple demişti.. Ama insan kıyamıyor ki.. Benim oğlum on beş yirmi sn emer, sonra kalkar birşeylerle oynar, sonra pat geriye atar kendini geri emer.. Babası şaşırıyor benim hoşuma gidiyor.. Bu yavruları nasıl keseriz ki.. En temel, güçlü bağımız.. Çok zor.. Ayrıca ek gıda da yemiyorlar ki nasıl keseceksin?
Son düzenleme: