• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Bencede pazar da yap bakalım iğneden dolayı normal benim de bir iki gün erken geliyordu. Hormon ilaçları iğne çok etkiliyor canım
İlk başlarda iğneden sonra 13. gün geliyordu ama git gide kısaltı. Ama bu sefer duphostandan dolayı geç olur diye düşünüyorum. hatta iğne hariç 11. gün regl olunca dedim yani çocuk oluşmaya kalksa çok kısa bu süre yani rahim kanamaya başlıyor tam çocuk oluşacakken diyordum da allahtan doktorum normal bir süre dedi. Ama bu aydan umutluyum yaa. Çalışmalarımız da tam doktorun ddediği gibi gitti :)) Şeyi hayal ediyorum mesela çatlatma iğnesinin etkisi tam bitti bitecekken tekrar koyulaştığını falan :110: ne kadar güzel oluurr.

İlk başlarda iğneden sonra 13. gün geliyordu ama git gide kısaltı. Ama bu sefer duphostandan dolayı geç olur diye düşünüyorum. hatta iğne hariç 11. gün regl olunca dedim yani çocuk oluşmaya kalksa çok kısa bu süre yani rahim kanamaya başlıyor tam çocuk oluşacakken diyordum da allahtan doktorum normal bir süre dedi. Ama bu aydan umutluyum yaa. Çalışmalarımız da tam doktorun ddediği gibi gitti :)) Şeyi hayal ediyorum mesela çatlatma iğnesinin etkisi tam bitti bitecekken tekrar koyulaştığını falan :110: ne kadar güzel oluurr
Bende bu ay senden ümidliyim bence olucak inşallah ☺️🌺 ben her ay kendimden ümidliyim ama hep regl oluyorum sonu hüsran ama bu ay olucağını daha fazla hissediyorum 😂 hadi bakalım çift çizgileri görelim..

Bende bu ay senden ümidliyim bence olucak inşallah ☺️🌺 ben her ay kendimden ümidliyim ama hep regl oluyorum sonu hüsran ama bu ay olucağını daha fazla hissediyorum 😂 hadi bakalım çift çizgileri görelim..
Ay inşallah inşallah kuzucum allah isteyene sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah bu ayy :dua:

Su an reglimin 4.gunu 4 gün sonra çalışmalara baslayacam ben de bakalım ne olcak:))

Yok ya 11 12 13 14 15 günler calisacam sonra Allaha birakcam zaten ben 13.gun yumurtluyorum kesinleşti yani
1000012534.jpg
Bu pik değil mi daha koyusunu göremedi çünkü bu günde kasıklarımda hafif ağrı var

Kızlaaaar bugün yumurtlamanın 9. Günü Days comfort test varmış çok cokkkk ince bir çizgi görüyorum ya da görmek istiyorum bi bakıverin yaaaa…

Eklentiler

• IMG_7749.jpeg
    IMG_7749.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_7750.jpeg
    IMG_7750.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_7751.jpeg
    IMG_7751.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 21
Back