• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin Adet gününün geçmesini bekleyeceğim canım ya bu aralar kimyasal olayı çok oluyor hem daha 4 gün var bata hergün. Kan vermek istemiyorum stres oluyorum
Az kalmış zaten inşallah kimyasal değildir

Nasıl kullandın peki canım? Ne zaman kullanmaya başladın kaç ay kullandın ? Doktor tam ne için vermişti ? Faydasını gördün mü
Hatırlamıyorum baya oldu pcos olduğu için vermişti doktor faydasını bilmiyorum adet oldurmaya da yardımcı oluyor sanırsam

Günaydın kızlaaarrr :spor:

BAT'a 5-6 gün kalanlar kimleerr ne zaman test yapmaya başlayacaksınıızz :KK59:

Günaydın kızlaaarrr :spor:

BAT'a 5-6 gün kalanlar kimleerr ne zaman test yapmaya başlayacaksınıızz :KK59:
Günaydın canım benim 28 şubat 1 mart gibi baya var ama dayanamadım az önce yaptım bir tane. Hiçbir şey çıkmayacağını bile bile yaptım bagımlılık oldu resmen

Eklentiler

• IMG_7250.jpeg
    IMG_7250.jpeg
    178,4 KB · Görüntüleme: 36
parla1212 parla1212 Minnosprenses Minnosprenses Nhilosophia Nhilosophia 1 13eylul kızlar naptınız durumlar nasıl test yaptınız mıı?
Günaydın canım test yapmadım pazar günü yapmayı düşünüyorum yumurtam geç çatladı diye düşünüyorum regl 26 27 denk geliyor erken yapıp hüsrana uğramayayım pazar günü yapıcam 🥳sen naptın senin çatlama iğnesi olduğu için tam bellidir çatlama. kaçıncı günün bugün iğnenin

:KK1:Günaydın canım benim 28 şubat 1 mart gibi baya var ama dayanamadım az önce yaptım bir tane. Hiçbir şey çıkmayacağını bile bile yaptım bagımlılık oldu resmen
HAdi bakalım yakşlaşınca en belirgininden çift çizgi gelir umarım kuzucummm :))
Günaydın canım test yapmadım pazar günü yapmayı düşünüyorum yumurtam geç çatladı diye düşünüyorum regl 26 27 denk geliyor erken yapıp hüsrana uğramayayım pazar günü yapıcam 🥳sen naptın senin çatlama iğnesi olduğu için tam bellidir çatlama. kaçıncı günün bugün iğnenin
Pazar günü mantıklı canımmm. Benim iğne hariç 6. günümm. Genelde 11. 12. gün oluyorum ama bu ay duphostan kullanıyorumm 25 inde sonunu içicem Belki sürem uzar 13-14. gün gelir. Bende de 4 awox 3 predictor early var zor tutuyorum kendimi ya
Kasık ve bel ağrılarım var regl gelcek diye mi gebelik mi anlayamıyorum rüyam da hamile olduğumu gördüm inşallah hayırlara çıkar 😌
Bende bu sefer hiçbirşey yok yaaa. Meme hassasiyetim bile başlamadı sırtlarım ağırıyor biraz o da masa başı çalışmaktan sanırım. Kasıklarımda bu ay hiçbir şey yok

Pazar günü mantıklı canımmm. Benim iğne hariç 6. günümm. Genelde 11. 12. gün oluyorum ama bu ay duphostan kullanıyorumm 25 inde sonunu içicem Belki sürem uzar 13-14. gün gelir. Bende de 4 awox 3 predictor early var zor tutuyorum kendimi ya

Bende bu sefer hiçbirşey yok yaaa. Meme hassasiyetim bile başlamadı sırtlarım ağırıyor biraz o da masa başı çalışmaktan sanırım. Kasıklarımda bu ay hiçbir şey yok
Vücut her ay farklı farklı tepkiler gösteriyor herkesin vücudu bir olmuyor belki de gebeliktendir bu sessizlik :)) daha var bence test gününe iğne etkisinden dolayı yalancı pozitif çıkabilir istersen iğne etkisi geçmişmi diye takip edebilirsin hadi bakalım güzel sonuçlar alalım bu ay 🤲🏻

Duphaston baya etkili bir ilaç bebek varsa bebeğin tutunmasını sağlıyor eğer gebelik yoksa tam günün de regl oluyorsun regl de düzenliyor.

Vücut her ay farklı farklı tepkiler gösteriyor herkesin vücudu bir olmuyor belki de gebeliktendir bu sessizlik :)) daha var bence test gününe iğne etkisinden dolayı yalancı pozitif çıkabilir istersen iğne etkisi geçmişmi diye takip edebilirsin hadi bakalım güzel sonuçlar alalım bu ay 🤲🏻
Dün yaptım işten gelince silik bir şekilde vardı ilk idrarla yapsak daha çok çıkardı yani hala iğne etkisi devam ediyor bida ctesi sabah yada pazar sabah yaparım ya zaten test günün 25 i demişti bana
Duphaston baya etkili bir ilaç bebek varsa bebeğin tutunmasını sağlıyor eğer gebelik yoksa tam günün de regl oluyorsun regl de düzenliyor.
Benim biraz çatlamadan sonraki günüm uzasa olacak sanki geçen ay iğne hariç 11. Günde oldum kısa yani bence dotkorum bormal diyor ama.

Dün yaptım işten gelince silik bir şekilde vardı ilk idrarla yapsak daha çok çıkardı yani hala iğne etkisi devam ediyor bida ctesi sabah yada pazar sabah yaparım ya zaten test günün 25 i demişti bana

Benim biraz çatlamadan sonraki günüm uzasa olacak sanki geçen ay iğne hariç 11. Günde oldum kısa yani bence dotkorum bormal diyor ama.
Bencede pazar da yap bakalım iğneden dolayı normal benim de bir iki gün erken geliyordu. Hormon ilaçları iğne çok etkiliyor canım

Back