- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.741
Şimdikiler çok fena fenaBenim kız da daha kendini kaldıramıyor tutunup ama ben dayadım mi koltuga baya ayakta oynuyor oyuncakla, onun harici tutunup asılıyor heryere, koltuk altlarında köşelerde geziyor :) benim kız da fena olacak gibi
Yatağında niye yatmıyorlar canımBenim önümde oturuyorsa bacaklarımdan destek alıp dönüp kalkıyor. Ama normalde kalkma denemesi yok, hamakta yattığı için derinliği nedeniyle düşme gibi bir tehlikesi yok. Annem tavana beşik yaptı onda uyutuyor ondada belinden geçirip bağ yapıyor. Birgün yatağında yatarsa oda alt kademe park yatak birgün yatar umarım
Gece ben irmik pişiriyorum bir tatlı kaşığı içime 2 cici bebe pekmez yarım muz atıyorum onu yiyor canım ne olcak sanki 2 cici bebedenYa kizlar sizce ben yanlismi yapiyorum ogluma bebe biskuvisi vererek?napiyim mama yemiyor cocuk bende 60 cc mamaya 7 8 adet biskuviyi islatip yediriyorum gece uykusuna yatirirken.pirinc unundan daha faydalidir en azindan.bikac yerde okudum bebe biskuvjsi zrarli vermeyin die nette kafama takildi
Mama almıyorsa yapacak bişi yok canım, o çaresizlik zor üzme kendiniYa kizlar sizce ben yanlismi yapiyorum ogluma bebe biskuvisi vererek?napiyim mama yemiyor cocuk bende 60 cc mamaya 7 8 adet biskuviyi islatip yediriyorum gece uykusuna yatirirken.pirinc unundan daha faydalidir en azindan.bikac yerde okudum bebe biskuvjsi zrarli vermeyin die nette kafama takildi
Bu sorunun cevabını biliyor olsaydım bu saatte kanguruyla zıplıyor olmazdımYatağında niye yatmıyorlar canım
Bebe bisküvisine karşı değilim canım ama 7-8tane de bana çok fazla gibi geliyor.Ya kizlar sizce ben yanlismi yapiyorum ogluma bebe biskuvisi vererek?napiyim mama yemiyor cocuk bende 60 cc mamaya 7 8 adet biskuviyi islatip yediriyorum gece uykusuna yatirirken.pirinc unundan daha faydalidir en azindan.bikac yerde okudum bebe biskuvjsi zrarli vermeyin die nette kafama takildi
Bebe bisküvisine karşı değilim canım ama 7-8tane de bana çok fazla gibi geliyor.
Gece ben irmik pişiriyorum bir tatlı kaşığı içime 2 cici bebe pekmez yarım muz atıyorum onu yiyor canım ne olcak sanki 2 cici bebeden
Ben de arada bir veriyorum canım. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap. İlk çocukta ben de ince eleyip sık dokudum. Kendime eziyet etmişim diyorum şimdi. 2 yaşına kadar kilo sıkıntısıyla uğraşıp durmuştum. Yine sağlıklı beslenmesine çalışıyorum ama abartmadan.Evet sen 2 tane koyiyomussun bak.ben 7 8 tane eziyom 60 cc mamaya.anca koyulasiyo.irmikli elma verdim bende yemedi.mamanin faydasinibalsin istiuorum
Ben 10 dk sağıyorum. Sonra gelmiyor diye bırakıyorum. Sağmaya devam etsem gelir mi acaba? O kol uzatmalarına ölüyorum zaten. Bizim zıpır hem kol uzatıyor hem de ayaklarıyla tepiniyor :)))
1.5 saat mi? Offf! Bir ara ben de günde 130-140 km yol gidiyordum. Allah yardımcın olsun. Evdeyken sağabiliyor musun? Emdiği için ben sağamıyorum ama biraz depolamam da lazım. Sen nasıl hallediyorsun?
Başla canım. Hoşaf da iyi gelebilir. Kayısı, hurma, dut,incir kurusunu kaynatabilirsin. Boza da sütü arttırıyor .
Sen de haklısın canım aç kalmasından iyidir yavrununAma cnm 60 cc mama koyuyom zaten oda anca koyulasiyo 7 8 taneyle.obur turlu curu yemiyo ki
Sen de haklısın canım aç kalmasından iyidir yavrunun
Makineden olabilir bence. Çünkü az cekiyorlar.belki içine süt, su kaçmıştır. Ondan bile çekmiyor olabilir . Bebek emdikce gelir diyorlar . Bence tamamen kesildi deme emzirmeye devam et canim. Moral ve dinlenme de önemliKızlar bir anda süt kesilebilir mi ya dün sütüm normaldi bugün sagiyorum gelmiyor kafayı yiyecem olabilir mi böyle
Canım benim pompam manuel dün de gayet iyi süt çıktı bugün sagiyorum çok az geliyor.sütüm pompayla artmıştı bebeğim emmiyor ne yaptıysam bi gecede ne olmuş olabilirMakineden olabilir bence. Çünkü az cekiyorlar.belki içine süt, su kaçmıştır. Ondan bile çekmiyor olabilir . Bebek emdikce gelir diyorlar . Bence tamamen kesildi deme emzirmeye devam et canim. Moral ve dinlenme de önemli
Ya kizlar sizce ben yanlismi yapiyorum ogluma bebe biskuvisi vererek?napiyim mama yemiyor cocuk bende 60 cc mamaya 7 8 adet biskuviyi islatip yediriyorum gece uykusuna yatirirken.pirinc unundan daha faydalidir en azindan.bikac yerde okudum bebe biskuvjsi zrarli vermeyin die nette kafama takildi
Kızlar bir anda süt kesilebilir mi ya dün sütüm normaldi bugün sagiyorum gelmiyor kafayı yiyecem olabilir mi böyle
Canım regl falan oldun mu ben regl olunca 2 gün azalıyor sonra normale dönüyor bir de dinlenip uyuyabilmek çok etkiliyor emmiyor demk seninki hala, inşallah tekrar döner geçicidir ama dönmezse de üzme kendini kilo durumundan belli ki çok sağlıklı emmiyor demek ki benimki gibi sütü de çok stres yapma tekrar düzelir inşallahKızlar bir anda süt kesilebilir mi ya dün sütüm normaldi bugün sagiyorum gelmiyor kafayı yiyecem olabilir mi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?