• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim önümde oturuyorsa bacaklarımdan destek alıp dönüp kalkıyor. Ama normalde kalkma denemesi yok, hamakta yattığı için derinliği nedeniyle düşme gibi bir tehlikesi yok. Annem tavana beşik yaptı onda uyutuyor ondada belinden geçirip bağ yapıyor. Birgün yatağında yatarsa oda alt kademe park yatak birgün yatar umarım
Yatağında niye yatmıyorlar canım

Ya kizlar sizce ben yanlismi yapiyorum ogluma bebe biskuvisi vererek?napiyim mama yemiyor cocuk bende 60 cc mamaya 7 8 adet biskuviyi islatip yediriyorum gece uykusuna yatirirken.pirinc unundan daha faydalidir en azindan.bikac yerde okudum bebe biskuvjsi zrarli vermeyin die nette kafama takildi
Gece ben irmik pişiriyorum bir tatlı kaşığı içime 2 cici bebe pekmez yarım muz atıyorum onu yiyor canım ne olcak sanki 2 cici bebeden

Ya kizlar sizce ben yanlismi yapiyorum ogluma bebe biskuvisi vererek?napiyim mama yemiyor cocuk bende 60 cc mamaya 7 8 adet biskuviyi islatip yediriyorum gece uykusuna yatirirken.pirinc unundan daha faydalidir en azindan.bikac yerde okudum bebe biskuvjsi zrarli vermeyin die nette kafama takildi
Mama almıyorsa yapacak bişi yok canım, o çaresizlik zor üzme kendini

Bebe bisküvisine karşı değilim canım ama 7-8tane de bana çok fazla gibi geliyor.

Gece ben irmik pişiriyorum bir tatlı kaşığı içime 2 cici bebe pekmez yarım muz atıyorum onu yiyor canım ne olcak sanki 2 cici bebeden

Evet sen 2 tane koyiyomussun bak.ben 7 8 tane eziyom 60 cc mamaya.anca koyulasiyo.irmikli elma verdim bende yemedi.mamanin faydasinibalsin istiuorum

Benim bıdıkta herhangi bir kalkma girişimi yok :(( Kızım 8. ayda kollarından tutturup evi turlatırdı. Oğlum geri geri 6-7 adım emekliyor. Poposunun üstünde yön değiştiriyor, ilerliyor. Başka da bir numarası yok :) Sizce normal mi? Ayakta bile zor duruyor. Hemen dizlerini kırıyor.

Evet sen 2 tane koyiyomussun bak.ben 7 8 tane eziyom 60 cc mamaya.anca koyulasiyo.irmikli elma verdim bende yemedi.mamanin faydasinibalsin istiuorum
Ben de arada bir veriyorum canım. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap. İlk çocukta ben de ince eleyip sık dokudum. Kendime eziyet etmişim diyorum şimdi. 2 yaşına kadar kilo sıkıntısıyla uğraşıp durmuştum. Yine sağlıklı beslenmesine çalışıyorum ama abartmadan.

Ben 10 dk sağıyorum. Sonra gelmiyor diye bırakıyorum. Sağmaya devam etsem gelir mi acaba? O kol uzatmalarına ölüyorum zaten. Bizim zıpır hem kol uzatıyor hem de ayaklarıyla tepiniyor :)))

1.5 saat mi? Offf! Bir ara ben de günde 130-140 km yol gidiyordum. Allah yardımcın olsun. Evdeyken sağabiliyor musun? Emdiği için ben sağamıyorum ama biraz depolamam da lazım. Sen nasıl hallediyorsun?

Başla canım. Hoşaf da iyi gelebilir. Kayısı, hurma, dut,incir kurusunu kaynatabilirsin. Boza da sütü arttırıyor .

Asla sağamıyorum, ne zamanım var ne de süt :D süerkli emdiği için evdeyken.

Kızlar bir anda süt kesilebilir mi ya dün sütüm normaldi bugün sagiyorum gelmiyor kafayı yiyecem olabilir mi böyle
Makineden olabilir bence. Çünkü az cekiyorlar.belki içine süt, su kaçmıştır. Ondan bile çekmiyor olabilir . Bebek emdikce gelir diyorlar . Bence tamamen kesildi deme emzirmeye devam et canim. Moral ve dinlenme de önemli

Makineden olabilir bence. Çünkü az cekiyorlar.belki içine süt, su kaçmıştır. Ondan bile çekmiyor olabilir . Bebek emdikce gelir diyorlar . Bence tamamen kesildi deme emzirmeye devam et canim. Moral ve dinlenme de önemli
Canım benim pompam manuel dün de gayet iyi süt çıktı bugün sagiyorum çok az geliyor.sütüm pompayla artmıştı bebeğim emmiyor ne yaptıysam bi gecede ne olmuş olabilir :(

Canım bence kendin yap ver. Ben hazır hiçbirşy vermiyorum. Tok tutan mama tarifleri diye ara bir sürü mama tarifi var onlardan ver bence.

Kızlar bir anda süt kesilebilir mi ya dün sütüm normaldi bugün sagiyorum gelmiyor kafayı yiyecem olabilir mi böyle

Benim de ayni sorunum var.bir gunde en cok cikan memeden 30 cc anca cikti.ama gogsum yaniyor ve aciyor mastit gbi benim de atesim cikti gece onla alakali diye dusunuyorum.insaallah hep boyle olmaz otekinden zaten az cikiyor

Canım regl falan oldun mu ben regl olunca 2 gün azalıyor sonra normale dönüyor bir de dinlenip uyuyabilmek çok etkiliyor emmiyor demk seninki hala, inşallah tekrar döner geçicidir ama dönmezse de üzme kendini kilo durumundan belli ki çok sağlıklı emmiyor demek ki benimki gibi sütü de çok stres yapma tekrar düzelir inşallah

Ani bir kararla süt yoğurt peynirin yanı sıra yumurta et kuruyemiş ve buğday diyeti yapmaya karar verdim. Makarnanın yanında ekmek yiyen bir obur olduğum için yumurta süt ve gluten içermeyen ufak çaplı bir alışveriş yaptım. 1 poşet ürün 80 lira aman Allahım :skandal: demek istiyorum Allah çölyak rahatsızlığı olanlara sabır selamet versin resmen zengin hastalığı

Back