• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım mastitse doktora git gecikme çok acı veriyor o benimki mastit değil

Antibiyotik basladim ates titreme eslik etti agriya.o degil de bebegim iki gundur atesli 38lerde dolaniyor surup verince dusuyor sukur.dun doktora goturduler babasi babaannesi kan alincakti zaten dokuzuncu ayda kan degerlerine ilk kez bakilcakti hem de gozu akiyordu.atesi olunca onu da arastirmislar kulaginda iltihap var gibiymis tam gorememisler durmamis bizim kiz.bugun ya da yarn tekrar goturcez bu sefer kbb ye.zaten kulagini cekistirip duruyordu kizarikti.idrarini verdik bugun.o kadar dis cikardi boyle atesi çıkmadi smdi neyden kaynakli anlamiyorum

Aa evet bnde yaptim o elmali irmikli muhallebiden ama sevmedi pek bnde tadina baktim ic acici diildi :)aynen acliktan degil uyanmalari artik aliskanliktan.bende veriyorum ne yiyorsak ama tadimlik.sabah yumurta peynir lor veriyorum oglen elma pureli cevizli aksamda corbasini yapiom.ama iste mamadanda alsin istiorum sade icmiyo mamayi kusuyo hemen.bi suru mama denedik.kasik mamasi da denedim.napcami sasirdigimdan biskuviyle mamayi islatip veriyorum gece napim:KK43:ama bi tarif byldum onu yapicam bugun.1 tatli kas pirinc unu 1 tatli kas irmigi bi cay bardagi suyla pisiriuosun.ocaktan alip icine yarim cevizici 1 tatli kas.pekmez koyuyosun.bakalim yiyecekmi onu.bu arada hala uyanik
Canım bisküviyi kendin yapmayı denedin mi ben kendim yapıyorum. Ilerde ise başlayıp zaman bulamadigimda ise hip organik Elmalı bisküvi alırım muhendisin oğlu incelemesinde o iyi çıkmıştı

Aynen stres yapma kesilmesi için bir sebep yok maşallah bak 120 130 çıkmaya başlamış çok sevindim, kendini üzme emmiyor diye yapacak bişi yok, doğduğu andan itibaren meme almayan bebişler var öyle düşün canım, yarın daha çok çıkacak bak gör
Dün çok kötü oldum eşime mama al süt gelmiyor dedim vazgeçme dedi. Oturdum saatlerce dinlene dinlene sagdim 80 çıktı bugün uyandım biraz düzelmiş çok şükür tam iyi olmaya başlamışken dün neden böyle oldu anlamadım .öyle artık içtiği kadar elimden geleni yapacağım

Antibiyotik basladim ates titreme eslik etti agriya.o degil de bebegim iki gundur atesli 38lerde dolaniyor surup verince dusuyor sukur.dun doktora goturduler babasi babaannesi kan alincakti zaten dokuzuncu ayda kan degerlerine ilk kez bakilcakti hem de gozu akiyordu.atesi olunca onu da arastirmislar kulaginda iltihap var gibiymis tam gorememisler durmamis bizim kiz.bugun ya da yarn tekrar goturcez bu sefer kbb ye.zaten kulagini cekistirip duruyordu kizarikti.idrarini verdik bugun.o kadar dis cikardi boyle atesi çıkmadi smdi neyden kaynakli anlamiyorum
Geçmiş olsun canım sen mastit olmuşsun şimdi nasılsın ? Bebeğin orta kulak iltihabı olmuş olabilir mi belirtileri öyle gibi

Dün çok kötü oldum eşime mama al süt gelmiyor dedim vazgeçme dedi. Oturdum saatlerce dinlene dinlene sagdim 80 çıktı bugün uyandım biraz düzelmiş çok şükür tam iyi olmaya başlamışken dün neden böyle oldu anlamadım .öyle artık içtiği kadar elimden geleni yapacağım
Stres yapma elinden geleni yap, olmazsa da üzme kendini annelik sadece süt vermek emzirmek değil unutma canım motive et kendini

Selamlar daha önce yazmıştım karamalz malt içecek aldım diye, yarım koli içtim şimdiye kadar içeceği içtiğim gün 100 yada 120 sağım yapıyordum. Gluten diyetine başlayınca arpa maltı olduğu için onuda bıraktım 50 cc ye düştü. Alerjisi olmayan bebek anneleri denemek ister belki diye yazayım dedim

Selamlar daha önce yazmıştım karamalz malt içecek aldım diye, yarım koli içtim şimdiye kadar içeceği içtiğim gün 100 yada 120 sağım yapıyordum. Gluten diyetine başlayınca arpa maltı olduğu için onuda bıraktım 50 cc ye düştü. Alerjisi olmayan bebek anneleri denemek ister belki diye yazayım dedim
Tadı nasıl canım.cok şekerli mi

frhnrfhn frhnrfhn Bigaripyolcu Bigaripyolcu geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşirsiniz. xra221 xra221 süt dinlenmeye, yediklerimize, uykuya, strese, içtiğimize, hastalığa, adet gününe vsye göre değişebiliyor. Ben geçen gün sağdığımda iyi çıktı. İki gün sonra sağdığımda daha az çıktı. Dün sağdığımda yine iyi çıktı. Üstünde çok da düşünmemek gerek. Bazen oluyor demek ki. Sıvı tüketimi, uyku ve yeterli beslenme süte yardımcı olan en önemli etkenler.

Haftasonu yaptım ama pazartesi baya yükseldi bizimki uyumak bilmedi krizlere girdi. O yüzden vermeyi bıraktım kendi çapımda katı bir diyete başladım. Alerji yüzündenmi böyle coşuk yoksa huyumu bi anlamam gerek
Dişleriniz ne durumda canım kaç diş cıktı tamamen alt yan dişler cıktı mı sizin

Dişleriniz ne durumda canım kaç diş cıktı tamamen alt yan dişler cıktı mı sizin
Üstte 4 tane altta 3 tane çıktı. Alttaki 3. Yarıya kadar belirdi şimdide alt solda 4. Kabarmış 2 3 haftaya görünür gibi sizin ne durumda. Seninkide ısırıyormu ya emerken ısırmasını geçtim normaldede ısırıyor. Elim kolum karnım nereyi tutarsa :olamaz:

Üstte 4 tane altta 3 tane çıktı. Alttaki 3. Yarıya kadar belirdi şimdide alt solda 4. Kabarmış 2 3 haftaya görünür gibi sizin ne durumda. Seninkide ısırıyormu ya emerken ısırmasını geçtim normaldede ısırıyor. Elim kolum karnım nereyi tutarsa :olamaz:
Benimki 2 dişiyle bile omzumu ısırıyor nasıl acıtıyor canımı seni düşünemiyorum:eek:

Dış konusunda en tembel biziz sanırım daha hiç diş cikarmadik:)
Ya b3nim kız da çıkarmadı hala, uz7n zamand8r bekliyoruz hatta dedim oğlumda ki gibi gelir arka arkaya ama neredeyse 8 aylık olacağız ama alttan çizik gibi açılmış diş ama uzamak bilmedi 1 aydır ya, hala hiç diş yok kızımın.

Diş bizde de yok. Çıkarmasın arkadaş, diş miş çıkarmasın bebekler! Saat daha 1.30 ama 15 kere kalktım. Sürekli sallıyorum . Sabah sinirlerim harap şekilde işe gideceğim. Keşke eşim yanımda olsaydı :(( En azından 2-3 saat uyurdum. Kızım bugün okulda iki kere kusmuş. Bu hafta okula göndermem artık. Yine bana esmer günler düştü diyor ya Nilüfer, aynen öyle!

Ya b3nim kız da çıkarmadı hala, uz7n zamand8r bekliyoruz hatta dedim oğlumda ki gibi gelir arka arkaya ama neredeyse 8 aylık olacağız ama alttan çizik gibi açılmış diş ama uzamak bilmedi 1 aydır ya, hala hiç diş yok kızımın.
Genelde diş çıkaranlari okuduğum için cikarmayan tek biziz zannediyordum şimdi rahatladım :)bizde 10 gün sonra 9aylik olcaz ama hala tık yok bir ara belirtileri vardı huzursuzluğu vardı çıktı çıkacak derken şimdi belirtilerde kayboldu uykusu tekrar düzene girmeye başladı anlamadım valla canım dis olayı ne kadar garip bi süreç

Evet bizde de hic dis yok kizlar :KK66: herkese hayirli geceler.18inde kan vericez 20sinde sunnet olucak kuzum.heycan sardi beni birde korku tabi.eli surekli altini actimmi pipisinde.gec kaldik sanirim ya :/
Hayırlı geceler canım hadi hayırlısıyla olsun sünneti paşa korkma icini ferah tut senin gerginliğin bebeğinede geçiyor unutma doktor ne diyor peki geç kaldınız yada tam vakti gibi birşey söyledimi

Back