• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Her bebek farklıdır kıyaslama demişti doktorum , mesela yeni yenş tam tur dönmeye başladı dört aylıkken başlayan var, sorun gibi düşünme cnm :)
Kek yapılabilir bence, dişleri çıktı seninkinin maşallah, bizde bir tane bile yok :)
ayni şeyleri soylemisiz canım :p

Kızlar bebekleriniz ses çıkarmaya başladılar mı ? Kızım sadece aaa gibi oyun oynarken ses çıkarıyor onun dışında ağlama modunda sürekli, baba anne dede gibi sesler çıkaran bebekler okuyorum temmuz grubunda acaba doğru düzgün uyumadığı için gelişim problemi yaşıyor olabilir mi? Ben bu kızı uyutmak için daha ne yapabilirim ya beynim yandı artık. Doktorunun onayıyla uyku şurubu aldım bence ters etki yapıyor oda delirmemek elde değil
Dede diyor bağırıyor bazen gago giğ gibi şeyler söylüyor da her bebek farklıdır canım gelişimi gayet iyi merak etme bak seninkinin de dişleri çıktı bizimkinin yok olabilir yani dert etme

frhnrfhn frhnrfhn canım sana heves ettim kekten mama sandalyesine koydum ağzı hariç her yer kek yedi :KK70:
Sen altına sofra bezi serip yine de devam et canım, inan ki 1 hafta sonra nasıl ilerlediğine inanamazsın bile :) onun kendi kendine yemesi seni mest edecek :kk77: benim kız da yere atıyor çok mama sandalyesini üstünü başını buluyor, yerler batıyor ama kızımı o şekilde yerken ve mutlu görmek, onun keşif yaptığını görmek paha picilemez :KK200: yemekten sonra isim 10 dk daha fazla sürüyor sadece . Bu arada keki beğendiğine sevindim maşallah kuzum yesin bol bol :nazar:

Olmuyor uyutamıyorum beceremiyorum sabah is var saat kaç oldu tükendim artık ya
Benim kız da 2 gündür direniyor , hiç yapmadigim şeyi yapıyorum bu aralar uyanıp yatmayınca içeri getiriyorum , yakinda iyice alışkanlığa döner:( bugün de öksürük ve burun akıntısı başladı, hadi bakalım hayırlısı:(

Olmuyor uyutamıyorum beceremiyorum sabah is var saat kaç oldu tükendim artık ya
Bende ayni durumdayım bebeğimin duzeni bir anda alt üst oldu 1saattir uğraşıyorum uyutamadim uyuduğu zamanda 2saatte bir uyanmaya başladı 3gündür ciddi uyku problemimiz var en azından gündüz uyuyorda bende onunla birlikte uyuyorum birde senin iş Tempon var Allah yardımcın olsun canım gündüzde dinlenemiyorsun gecede öyle olunca çok yıpratıcı oluyor Allah'ım bütün bebeklere bol uyku versin inşallah

uyumayan bebisler varmi napiyosunuzbz suan gece gece oyuncaklarla felan oynuyoz cok uykm varr ya sabah 9dan belli uyanigim:mad:

Benim kız da 2 gündür direniyor , hiç yapmadigim şeyi yapıyorum bu aralar uyanıp yatmayınca içeri getiriyorum , yakinda iyice alışkanlığa döner:KK43: bugün de öksürük ve burun akıntısı başladı, hadi bakalım hayırlısı:KK43:
atak donemimidr nedir bu ara hep uyku sorunu :/

Bende ayni durumdayım bebeğimin duzeni bir anda alt üst oldu 1saattir uğraşıyorum uyutamadim uyuduğu zamanda 2saatte bir uyanmaya başladı 3gündür ciddi uyku problemimiz var en azından gündüz uyuyorda bende onunla birlikte uyuyorum birde senin iş Tempon var Allah yardımcın olsun canım gündüzde dinlenemiyorsun gecede öyle olunca çok yıpratıcı oluyor Allah'ım bütün bebeklere bol uyku versin inşallah
amiinn uyurlar insAllah duzen bozuldu gtti bzdede :/

Benim kız da 2 gündür direniyor , hiç yapmadigim şeyi yapıyorum bu aralar uyanıp yatmayınca içeri getiriyorum , yakinda iyice alışkanlığa döner:KK43: bugün de öksürük ve burun akıntısı başladı, hadi bakalım hayırlısı:KK43:
evde nem olmaynca kuru oksuruk oluyor kalarofer surekli yaniyo nem olmassa bogaz kuruyor buhar makinesi lazm evlere :/

amiinn uyurlar insAllah duzen bozuldu gtti bzdede :/
Benim bebeğim saat gibiydi kesintisiz 11yada 12 saat uyurdu ama son zamanlarda o halimizden eser kalmadı diş huzursuzluğu diye düşündük ama henüz hiç diş cikarmadi baştan beri boyle düzensiz olsa huyu böyle diyeceğim ama o kadar düzenden sonra bu hale gelmesi insanı daha çok üzüyor sizin önceden düzeniniz nasıldı

2 yumurta sarısı, 1 çay bardağı pekmez, 1/4 çay bardağı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 çay bardağı tam buğday unu, 1.5 çay kaşığı karbonat. Tarifin orjinali bu ben yoğurt yerine yazdan dondurduğum kırmızı erik püresinden koydum. @aeengineer denemek istersen yumurta sarısı yerine yarım muz yoğurt yerine su ilave edeyerek deneyebilirsin. Ben yumurta yiyorum diye kızada denemek istedim. Doktoru sarısından deneyelim demişti
Sağ ol canım tarif için . Sabah benim bıdık da mıncıkladı pankeki :)) Bir iki mıncıklar, sonra alışırlar. Biz vermeye devam edelim. Zaten ben vermesem annem hayatta uğraşmaz. Yerler kirlenir de iş çıkar mazallah.

atak donemimidr nedir bu ara hep uyku sorunu :/

evde nem olmaynca kuru oksuruk oluyor kalarofer surekli yaniyo nem olmassa bogaz kuruyor buhar makinesi lazm evlere :/
Atağı geçmiş gibi görünüyor takvime göre ama bence de atak dönemi gibi ya, ya da hastalandı bu ara o yüzden mi diyorum. Valla evin havalandırması iyi nem düzeyi falan, extra nemlendirici de kullanıyorum ama bilemedim bi anda nerden çıktı öksürük ama sanırım abisinden:( o da öksürüyordu geçen hafta :(

Kızlar benim oğlan tutunup kalkmaya başladı artık ne çabuk büyüyolar ya bir günde bile değişiyorlar korkuyorum beşiğinden kendini atacak diye yatak daha yaptıramadık yerden yaptıraccam sizde durumlar ne gece bu aralar bir den önce uyumuyor
Tutunup kalkma yok canım ama hemen dönüp sağa sola aşılıyor,kenar korumaya.yatagini alt kademeye aldık baya dipte . emzirdikten sonra zor koyuyorum bana eziyet ama kendi ayakta dursa bile çıkması mümkün değil.yatak yaptırmayı düşünmüyorum .yatağı en az 2 sene idare eder

Tutunup kalkma yok canım ama hemen dönüp sağa sola aşılıyor,kenar korumaya.yatagini alt kademeye aldık baya dipte . emzirdikten sonra zor koyuyorum bana eziyet ama kendi ayakta dursa bile çıkması mümkün değil.yatak yaptırmayı düşünmüyorum .yatağı en az 2 sene idare eder
benimki tutunup bide kendini aşağı eğiyor canım çok yaramaz bende kdemesini indirdim ama tepe üstü düşer diye korkuyorum

Kızlar benim oğlan tutunup kalkmaya başladı artık ne çabuk büyüyolar ya bir günde bile değişiyorlar korkuyorum beşiğinden kendini atacak diye yatak daha yaptıramadık yerden yaptıraccam sizde durumlar ne gece bu aralar bir den önce uyumuyor
Benim kız da daha kendini kaldıramıyor tutunup ama ben dayadım mi koltuga baya ayakta oynuyor oyuncakla, onun harici tutunup asılıyor heryere, koltuk altlarında köşelerde geziyor :) benim kız da fena olacak gibi :halay:

Benim önümde oturuyorsa bacaklarımdan destek alıp dönüp kalkıyor. Ama normalde kalkma denemesi yok, hamakta yattığı için derinliği nedeniyle düşme gibi bir tehlikesi yok. Annem tavana beşik yaptı onda uyutuyor ondada belinden geçirip bağ yapıyor. Birgün yatağında yatarsa oda alt kademe park yatak birgün yatar umarım

Ya kizlar sizce ben yanlismi yapiyorum ogluma bebe biskuvisi vererek?napiyim mama yemiyor cocuk bende 60 cc mamaya 7 8 adet biskuviyi islatip yediriyorum gece uykusuna yatirirken.pirinc unundan daha faydalidir en azindan.bikac yerde okudum bebe biskuvjsi zrarli vermeyin die nette kafama takildi

Back