- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.541
Buraya yazacak bile vakti bulamıyorum. Yazanlar da iyi yazıyor diyorum. Çünkü ne aktif sohbet edecek vaktim var. Ne de kendime ayiracak zamanim var. Bilmiyorum ben mi beceremiyorum. Evimin içi içler acısı. Halilar kir, pasak utanarak soyluyorum ki. Mutfak dolaplari kirli. Eve bile süpürge tutamıyorum. Hep uyutabilme eziyetini Cekiyoruz. Kizim tek başına uykuya dalabilsin diye çok istiyorum. Keske hic memede uyutmasaydim. Ama baska da nasil uyuyacakti ki. Emzik almadi. Bu kadar ev dağınıklığınin üstüne kv size gelecem dedi. Şehir dışında yaşıyoruz. Yani yatili kalacak. Ben nasil temizlik yapacam. Hadi kendi anam desem kusuruma bakmaz derim. Fakat böyle de olmaz ki. Evi elden geçirmem lazim. Ha hiç mi vaktin olmuyor diyebilirsiniz. Ancak aksam oluyor. Onda da yorgunluktan ölüyorum . Ancak günlük dagittimiz evi toplayabiliyorum. Esim bile diyor ikinci cocuk olsa sen yapamazsin herhalde diye. Bende uyku duzenimiz yok hep uğraşıyorum. Mutlu etmeye, oynatmaya çalışıyorum diyorum . Aslinda acikcasi çocuğa iyi bakayim evin ne durumda oldugu gözümde değil de. Günlük yorgunluk cok oluyor. Onu düşünüyorum.
Aglatmadan uyutmaya alistirmak hic mi mümkün değil ya offf. Asiri karışık yazdim galiba. Kusura bakmayın da dizlerim bile tutmaz oldu. Yeni nesil annelik cok zormuş :)
Aynen uyumadım sabaha kadar, sabahta servise yetişemedim. Çok ağlıyordu o halde bırakamazdım taksiyle geldim. Sanırım hasta oluyorum nefret ediyorum kendimdenYarım saat uyudum uyumadım .. Yerine koyduğum an bağırıyor, susturamıyorum da.. Zaten ateşli, yapıştık iyice
Sağolasın canım.. Dediklerin ne onu bile bilmiyorum o kadar bilgisizim.. Hemen bakayım netten, sağolasın canım.. Serum fizyolojik uygulamama rağmen tam açılmıyor burnu.. Bir iki kez basıyorum, hepsini mi sıkmam lazım anlamadım.. Pff onlar hastalanmasınlar yaageçmiş olsun canım, nebulizatorle ventolin ve pılmicort yapabilirsin biz nerdeyse 4 aylıkkenden beri bu şekildeyiz iyi olduğu gün 2 haftayı geçmiyor yine burun akıntısı öksürük ateş dr hiç antibiyotik vermedi hep ventolin+ pulmicort yaptuk 5 gün süreyle bir d eburnunu serum fizyolojik ile açtık sürekli bu şekilde atlattık
Dogru da kredi borclarimiz var. Ona da ayri bütçe ayirmak bizim icin imkansiz canim. Bugun bastan ayağa temizlik yaptim zaten. Kaynanam gelecekcanım bence temizlik için kesin birini al yarım gün gelsin en azından evi toparlar silip süpürür senin her leye yetişebilmen mümkün değil yaşadıkların çok normal, çoğumuzun hayatı böyle ben çalışıyorum annem bakıyor kadıncağız gün içinde evi zar zor toparlarsa toparlıyor ya da toparlamıyor temizliğe biri geliyor haftada yarım gün. öbür türlü sen çok yıpranırsın bu yüklerle...
Aminn canım inşallah.. İnsan kendisini yetersiz hissediyor maalesefA aeengineer canım çok geçmiş olsun, gerçekten ne bebekler , çocuklar ne de anneler hasta olmamalıhele onlara yardım edememek daha da üzücü oluyor. Inşallah en kısa zamanda düzelir hasta bebeklerimiz .
5 ml tüpü 2 sine paylaştırıyorum ben tek seferdeSağolasın canım.. Dediklerin ne onu bile bilmiyorum o kadar bilgisizim.. Hemen bakayım netten, sağolasın canım.. Serum fizyolojik uygulamama rağmen tam açılmıyor burnu.. Bir iki kez basıyorum, hepsini mi sıkmam lazım anlamadım.. Pff onlar hastalanmasınlar yaa
Yetersizliği bana sor gerçekten aciz hissediyorumAminn canım inşallah.. İnsan kendisini yetersiz hissediyor maalesef
Hafta sonu doktor kontrolümüz var. Ben yine de sorayım. Zikir ha :)))))Benim oğlumda yapıyor canım.. Garip bir durum olarak görmediğimden sormadım.. Benimkini ne zaman bıraksam öyle yapıyor, kendisini almamı istediği için yapıyor benimki
Erkek kardeşim seninki zikir çekmeye başlamış yine diye dalga geçiyor baya
Senin bebiş de öne arkaya mı sallanıyor. Vücudunun tamamıyla değil de sadece kafasıyla sallanıyor bazen.Bizim kızda yapıyor gelmek istediğinde özellikle, bir sorun olduğunu düşünmedim
Muhtemelen farklıdır çünkü oğlum öne arkaya doğru sallanıyor. Oh ne güzelmiş yemeği beğenmesi. Maşallah.bizimki yemek yerken sağa sola sallanıyor ama bu yemeği sevdiği için diye tahmin ediyorum :) bir de uykusu gelince yatar pozisyonda kafayı sağa sola sallıyor bu da uykusundan. seninkiyle benzemiyor sanki bizim durum
Bazen uyumuyorlar maalesef. Sizinkinin sebebi belli yine. Ben 1 aydır gece 15 dakikada bir sallıyorum. Hele dün gece felaketti. 4.30da uyandı. 9da ancak uyudu. İşe gidince daha da zor. Topuklu ayakkabı giymek neymiş unutmuşum, ayaklarımın altı sızlıyor 2 gündür :))) İşte uykusuz uykusuz sen nasıl idare ediyorsun ?6 saattir ayakta ve uyutmaya kalktıgımda sinir krizi geçiriyor. Emzirerek sallayarak kanguruda her türlü uyutmayı denedim. Hepsinin sonu ağlama krizlerine bağlandı. Eli yukarda arka taraflarda annem 8.dişi geliyor dedi eline gelmiş kafayı yiyeceğim. Gece uyumadım bu gecede uyuyacak gibi durmuyor. 6 saat ya 6 saat uyumayan bebekmi olur
Valla idare edemiyorum. Sorulan soruları anlamıyorum yarım güne tam gün performans bekliyorlar anlam veremiyorum. İs yoğun kız sıkıntılı beynimde sürekli bir ağlama sesi, direncim düştü. Geçen yıl hamileyken bir kez grip olmadım bu yıl ikinci oldu. Maske parçam oldu resmen, su tempoya birde yemek temizlik eklenseydi muhtemelen boşanırdım. Annemlerde en azından o dertlerim olmuyor evimin ne durumda olduğuyla ilgilenmiyorum. Haftasonuda esime temizletiyorum. Oturup tv izlemeyeli aylar oldu depresyonun dibindeyim. Birde benim kız öne arkaya sallanıyor. Annemdende kafasını yana sallamayı öğrenmiş başınıda sallıyor. Bu ara birde meme ağzında çıkarmadan buzağıların annelerine toslaması gibi başıyla memeye tosluyor emerken ama ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumBazen uyumuyorlar maalesef. Sizinkinin sebebi belli yine. Ben 1 aydır gece 15 dakikada bir sallıyorum. Hele dün gece felaketti. 4.30da uyandı. 9da ancak uyudu. İşe gidince daha da zor. Topuklu ayakkabı giymek neymiş unutmuşum, ayaklarımın altı sızlıyor 2 gündür :))) İşte uykusuz uykusuz sen nasıl idare ediyorsun ?
Saniyelik bişi zaten pek bişi yok dikkat edilecek canım, rahatlatır bebeğiAynen öyle canım.. Hareket etseler gazları da çıkar.. Birde benimki dönemiyor da, çıldıracağım cidden..
Bende senin gibi arada veriyorum çocuğu.. Sırtımı yere koyuyorum.. Bakıyorum içerden sesi geliyor, dayanamayıp geri kalkıyorum alıyorum.. Allahım inşallah düzene girerler tez vakite..
Sağolasın canım.. Akılsızlar başım işte, serum fizyolojik aldırmadım eşime.. Nasıl böyle bir hata yaptım bilemiyorum.. Çocuk emmek istiyor, yanaşıyor ama burnunda tıkalı olunca çekiliyor geri.. Tekrar emmek istiyor yine aynı.. Burun spreyi işe yaramadı.. Aspiratörü değdirmiyor bile.. Serum fizyolojik kullanmadım hiç, dikkat etmek gereken birşey var mı? O esnada ağzı açık olmalı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?