- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.241
Biz Ikea kullaniuoruz antilop.2tane aldık biri annemlerde biri bizde annem bakacagi için .işimizi görüyor kızım da alisti
100 TL civarı şuan baktım siteye 108 TL mis canımAa olemi cnm bende baktim biraz netten cok pratikmis evet.bnde ona bakiodum.nekadara aldiniz
Gözden mi kaçmış acabaForumu takip etmiyorum. Ama şöyle bir göz gezdirdim. Hic kimse uykudan bahsetmemis. Duzeldi mi uykularınız hanimlar?benim uyutmaya calismaktan ayak tabanlarim agriyor. Gece 5 dkligina bile şöyle uzansam sanki gün boyunca amelelik yapmışım harç karmışım, toprak tasimışım gibi yorgunluğum oluyor :)
Bebek yatakları sert olmalı zaten, yani bebek içe gomulmemeli . Sen tekrar nor.al bebek yatağını koy canım , omurgaları için sert yatak öneriliyor .yani sert derken öyle bizimkiler gibi kadar yumuşak değil yani.Ya bende sunger kullaniyorum ama sert gibi ya:/ son zamanlarda dikkatimi cekti.annem gelmisti cok sert degilmi yatagi dedi.kafam karisti.hatta onu kaldirdik yorgan koyduk ondada cukur oldu felan.gomuldu icine.
Valla en iyi ikea nin antilop mama sandalyesi, ben oğluma graco marka almıştım olmuyorum orda var mı ama temizlemesi beni mahvetti , oturma yeri naylon olmasına rağmen. O yüzden sana tavsiyem kumaş gibi olanları, süslü vs pahalı şeyleri hiç alma, rezil rüsva oluyor, temizleme olayı da insanı çileden çıkartıyor vallaKizlar mama sandalyesi hakkinda fikriniz warmi???alanlar ne aldilar memnunlarmi?tavsiyeleriniz varmi?
Evet canım sonradan baktim bahsedilmis geri sayfalardaGözden mi kaçmış acabagenelde en çok yakindigimiz konu uyku hepimiz mahvolduk uykusuzluktan bebeler uyumak bilmiyorlar ya, geçecek inşallah
Bebek yatakları sert olmalı zaten, yani bebek içe gomulmemeli . Sen tekrar nor.al bebek yatağını koy canım , omurgaları için sert yatak öneriliyor .yani sert derken öyle bizimkiler gibi kadar yumuşak değil yani.
Valla en iyi ikea nin antilop mama sandalyesi, ben oğluma graco marka almıştım olmuyorum orda var mı ama temizlemesi beni mahvetti , oturma yeri naylon olmasına rağmen. O yüzden sana tavsiyem kumaş gibi olanları, süslü vs pahalı şeyleri hiç alma, rezil rüsva oluyor, temizleme olayı da insanı çileden çıkartıyor vallaben de ilk fırsatta ikea dan alacağım bitane daha
Bende yazacaktım, tek yakındığımız mevzu bu :) birde hasta bebeklerimiz var.. Başka da mevzumuz yok pekEvet canım sonradan baktim bahsedilmis geri sayfalarda
Bence iki gün bebeklere bakıcı olsa, sen evi temizlesen daha az yorulursun. Sürekli bebekle ilgilenmek çok daha zor yaa. Benim iki haftadır annem burada.. Anneme verip, o uykusuzluğa rağmen büyük temizlik yaptım ve oğlumla ilgilendiğimden daha az yoruldum.. Allah yardımcın olsun canımhem de nasıl zor sorma canım.
annem haftada bir iki gün kalıyor benimle. ev işleri için de 2 gün birisi geliyor. onun dışında tek bakıyorum ama perişan haldeyim :)
Rob çok farklıbenim ikizlerim var 8 aylık, 1. aylarını doldukları gün rob taraması yaptırmıştık. murat karaçorlu hocaya. 2 yaşına kadar kontrole gerek yok demişti.
rob taramasında retinada yırtık olup olmadığı kontrol ediliyor. önce damla damlattılar sonra hoca baktı. çok bağırdı bebekler ama işlem bir dakika falan sürdü. sonrasında sustular zaten. ama neyle nasıl baktılar bilmiyorum ben dayanamam diye bakmadım zaten bebeklerden birini tutuyordum.
Elinden oyuncağı alınmış çocuk gibiyimUyku sonradan bozulunca insan dahancok uzulur sanirimbizim bastann beri kötü olunca oyle kabullenmis oluyorsun. Her türlü zor ya iste
Rob çok farklı
GEçmiş olsun. Ben tutturuyorum. 1lt süt Süzme peynirin içi dilimlenmiş şekilde olduğu için de ondan 2 dilim koyuyorum. Şimdi de göz karsrı kendi labne mayamı kullanıyorum. İyice süzmen getekiyor. Ama cıvık bile olsa sorun olmaz zaten yumuşak lazım onlaraKızlar bir derdim var bilenler bilir benim oğlan emmeyi bıraktı gece dışında sağarak veriyorum 3 aydır neredeyse, günde 3 kez sağıyorum, her birinde 100-130 arası çıkıyor e malum emmediğinden sıpa ancak bu kadar oluyorbir kaç gündür iki göğsümde de acayip bir sızlama mı desem, yumuşak doku zedelenmesi mi desem Bi ağrı var sağarken çok kötü oluyorum, bir ara arttırmak için sütü çok sert sağım yaptım bastırdım göğsümü içe doğru pompayla ondan mı oldu acaba telaş yaptım başka bişi olmasa bari masttit falan da oldum zamanında onun gibi bişi değil ama bilmiyorum korkuyorum var mı yaşayan böyle bişi bir de şu labneyi tam tutturan var mı benim kıvamı yoğun olmuyo pek
Çok sükür bizde toparlandik artik atesimiz yok allahim yavrularimiza sifa versinHastaneler yikiliyo hep kucuk cocuk dolu canim. Allahim hepsine şifa versin.Sizede cok gecmis olsun cok zorBizde ayni atlattik hemde cok agir geçti . Sen elinden geldikce ateşini kontrol et kimseye öptürme misafir flan da kabul etme biz öyle atlattik şükür
Valla biz epeydir aliskin oldugumuz için çok şükür korkum yok ee artik baslarinida kontrol edebiliyorlar aslindaYa inan gece saat başı alarm kurup öyle kalkıp kontrol ediyorum Allah korusun ama insan çok tedirgin oluyor. Yüzüstü yatmaya son birkaç gündür başladı. Genelde başı yanda oluyor ama dediğim gibi 1 kez yüzünün üstünde uyuyordu tam. Napsam nöbet mi tutsam gece :/
Ben de doğumdan sonra 3 kez adet gördüm ve 3unde de kasık ağrısı b3ni mahvetti, daha önce olmazdıBu işte bir terslik var. Doğumdan sonra adet ağrısı genelde yok olur, bende de daha önce olmayan ağrı başladı. Geçen ay ilk defa adet oldum. Bu ay da 4 gün gecikmeyle geldi ama kasık ve böbrek ağrısıyla... Doğumdan önce ağrı olmazdı. Sizde de böyle bir durum oluştu mu? İnşallah geçicidir.
Bakıcı döver benim kızımı normal insanın dayanabileceği bir çocuk değil kesinlikle, bugün bende söyledim böyle yürümez bakıcı arayayım diye karşı çıkıyorlar. Babamla konuşmuyoruz zaten evde buz gibi bir hava var. Çocuğa sürekli ilaç vermemi istiyorlarkronik_unutkan ah canım ah, okudukça içim bir fena oluyor üzülüyorum senin yasadigin streste emin ol b3b3gine geçiyor ve huzursuzluğunu artırıyor. Aile yanında olmak çok zor, sürekli herşeye müdahale etmeleri sinir bozucu biliyorum, en iyisi kimseyi karıştırmamak hiç bir imkan yok mu canım bakıcı bulmak gibi, evde daha sakin bakar, biliyorum senin kız biraz zor uyuması vs. Ama b3n inanıyorum ki sakin ortamda bebeğin de sakin ve huzurlu olacağına kimse müdahale etmeden Allah'ım yardımcın olsun
Ben koydum ama yürütecin altında bölme var yere temas etmiyor ayakları yürümüyor yani. Önünde aktivite için tuşlu bir bölüm var o kısma hasta oluyor :) 15 dk falan tutuyoruz yemek yeme için zaman kazanıyorum o kadar. Yürüteç annemlerde kendi evime aktivite masası aldım henüz oynamadı haftasonu onu deneyeceğizBebeklerinizi yürütece koydunuz mu
Biz bugün 10fk koyduk ,koymayı istemiyordum ama ise baslayinca annem ve babam koyacak zaten çok hevesliler böyle şeylere.tv ye yürütece.son 1haftam ben de saldim.mucadele etmekten vazgeçtim şimdiden.napayim insanlar benim için bulunduğumuz ilçeye taşındı Allah razı olsun ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?