2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
öyle yapcam balim bakalim rabbim ewlatlarimin yuzune baksin.Simdi baska bebek istemiyorum yinede allahimjn gucune gitmesin ne verirse kabulum ama cok erken
Allah hayırlısını versin. Adet düzensizliği doğumdan sonra olabiliyor. Kimininki senin gibi kimininki de çok yoğun olurmuş. Benim ilk doğum sonrası adetim azalmıştı. Daha kısa sürerdi. İkinci doğumdan sonra çok yoğun oldu ve uzun sürdü. Lohusa pedi koymak zorunda kaldım. Normal ped yetiştiremedim. Adetin yakındır belki. Bende de belli belirsiz akıntı olmuştu ve birkaç ay içinde adet oldum. Belki bize düşmez ama korunma yöntemini değiştirsen mi? Ablamlar da öyle korunurdu ve habersiz bir misafir gelmişti :)

Ay hadi insallah canm :) cok guzel olurr valla ❤ uyudumu bebis :)

Benim bebis yedi bucuk gibi uyur on bes dk yarim saate bi uyanarak dokuza kadar uyur sonra mola veriri uyanir iki saat uyumaz.sonrada dort ya da beste uyanir iiki saatten fazla uyumaz.suan 4.40ta uyandi bir saat emzirip uyutmaya ugrastm ama gurestik resmen gozu disarda oyun istiyor biraktm artk naparsa yapsin takiliyoruz oyle

öyle yapcam balim bakalim rabbim ewlatlarimin yuzune baksin.Simdi baska bebek istemiyorum yinede allahimjn gucune gitmesin ne verirse kabulum ama cok erken
Yok canım yaa, adet kanamasıdır merak etme.. Ben 2. Aydan beri oluyorum.. Kimi zaman 28 gün kimi zaman 38 gün fark oluyor döngülerde.. Stres yapma hiç

Son düzenleme:
Eşim Hadımköy'de işe başlayacak. 5-6 ay sadece hafta sonları görüşeceğiz. Ben iki hafta sonra işe döneceğim ve bulunduğum ilde 5-6 ay daha çalışmak zorundayım. Başakşehir veya Beylikdüzü ilçelerinden ev tutmayı düşünüyoruz ama İstanbul hakkında pek fikrimiz yok. Başakşehir daha mantıklı gibi geliyor. Ulaşım daha kolaymış diğerine nazaran. Başakşehir'in hangi semtleri güzel? Fikir verir misiniz? Beylikdüzü'nde mi Başakşehir'de mi hayat daha pahalı? (Market, manav, pazar,kırtasiye vs.) İnsanlar nasıl? Kızım okula başlayacak . Eğitim nasıl?
Hayırlı olsun canım.. Annemler başakşehire yakın Kayaşehir de oturuyorlar.. İstanbulda genel olarak yaşam pahalı maalesef.. Birde bu sıra durumlar belli.. Ama oralar istanbulun en pahalı yerleri de değil.. Bildiğim kadarıyla güzel okulları var.. Sadece Hadımköy'e takıldım ben :) erkek kardeşimde orada çalışırdı.. Yol uzundu diye hatırladım.. İstanbulda her yer uzak insana ama ora baya uzaktı diye hatırlıyorum.. Yine ben aileme sorup yazayım sana
Bu arada bebeğine kim bakacak? Senin işin yarım gün mü?

Son düzenleme:
Kızlar bugün bir kez kalktım..
Nasıl mı? Bir kez uyudum çünkü.. 3ü biraz geçiyordu yattığımda 3.48'te de kalktım.. Öncesi ve sonrası uyumadım hiç.. Bunun yat kalktan fazla farkı yok.. Uyumamak fazla mesele değilmiş..
Yalnız oğlumun sağ kısmı ateşlenmeye başladı.. Neden bir taraf acaba? Her seferinde de bağıra bağıra uyanıyor, gözünden bir ton yaş geliyor.. Zor sakinleştirip yatırıyorum

Bu gece uyku bize haramdı herhalde
2 de jalkti kızım ve 4 te uyudu.okadar uyanıktı ki anlatamam baya baya gündüz gibi davrandı.sabahta 8 de kalktı.artik giriyorum uyanınca uyumayacsk diye

Eşim Hadımköy'de işe başlayacak. 5-6 ay sadece hafta sonları görüşeceğiz. Ben iki hafta sonra işe döneceğim ve bulunduğum ilde 5-6 ay daha çalışmak zorundayım. Başakşehir veya Beylikdüzü ilçelerinden ev tutmayı düşünüyoruz ama İstanbul hakkında pek fikrimiz yok. Başakşehir daha mantıklı gibi geliyor. Ulaşım daha kolaymış diğerine nazaran. Başakşehir'in hangi semtleri güzel? Fikir verir misiniz? Beylikdüzü'nde mi Başakşehir'de mi hayat daha pahalı? (Market, manav, pazar,kırtasiye vs.) İnsanlar nasıl? Kızım okula başlayacak . Eğitim nasıl?
Beylikdüzü’nde evler daha ucuz diye biliyorum canım başakşehir ev gıda vs açısından pahalı ama çocuk yetiştirmek için çok rahat bi yer

bende guwenmiyorummm :KK53:
:sopa:wallahi egerki hamileysem 3 posta dirdir cene yapar hayati dar ederim ona iki cocukla mahfolmusum tek basina bir yardim edenim olmamis :KK61:
Hemen test yap lütfen üzülme
Eğer benim bundan sonra kaza bir bebeğim daha olsun hiç stres yapmam.cunku isteyerek yapmayacağız kaza olursa kabulumuz

Allah hayırlısını versin. Adet düzensizliği doğumdan sonra olabiliyor. Kimininki senin gibi kimininki de çok yoğun olurmuş. Benim ilk doğum sonrası adetim azalmıştı. Daha kısa sürerdi. İkinci doğumdan sonra çok yoğun oldu ve uzun sürdü. Lohusa pedi koymak zorunda kaldım. Normal ped yetiştiremedim. Adetin yakındır belki. Bende de belli belirsiz akıntı olmuştu ve birkaç ay içinde adet oldum. Belki bize düşmez ama korunma yöntemini değiştirsen mi? Ablamlar da öyle korunurdu ve habersiz bir misafir gelmişti :)
o_OAksami bekliyorum canim test alcak esim. bide prezerwatif ile korunma daha mantikli geldi cunku igne ilac alip hic hormonlarimi mahfettiremem

Hemen test yap lütfen üzülme
Eğer benim bundan sonra kaza bir bebeğim daha olsun hiç stres yapmam.cunku isteyerek yapmayacağız kaza olursa kabulumuz
Allah içimi bilyo canim aglasamda zirlasamda mecbur oda benim canim olur yapcak bisey yok allahtan gelirse supriz her turlu kabulum ama olsun ister miyim simdi hayir cunku iki cocuk war zaten ikiside kucuk cok zor olur cok

Canım sorularına ben tam cevap verebilirim çünkü evlilik öncesi Beylikdüzü’nde yaşıyordum annemler Hale’n orda 2 tane evimiz bar biri kirada 2+1 daire 1400 tl kira 300 tl aidatı var Beylikdüzü çok pahalı diyebilirim annem geçen bi roka aldım 2,5 tl verdim diyordu meyve sebze çok pahalı bahçeşehirde de çalıştım oralar beylikdüzünden daha lüks pazarını bilmem ama ev kiraları Emin’im daha fazladır ve ulaşım orda çok sıkıntı ben senin yerinde olsam gene Beylikdüzü seçerim heryere otobüs ve metrobüs var en azından

Kızlar ben kanal açtım bebek mama tarifleri ve ev yemekleri ve pasta tarifleri paylaşacağım.kanalima abone olun desteklerinizi bekliyorum.(bebekli mutfak )kanalımın adi

Hayırlı olsun canım.. Annemler başakşehire yakın Kayaşehir de oturuyorlar.. İstanbulda genel olarak yaşam pahalı maalesef.. Birde bu sıra durumlar belli.. Ama oralar istanbulun en pahalı yerleri de değil.. Bildiğim kadarıyla güzel okulları var.. Sadece Hadımköy'e takıldım ben :) erkek kardeşimde orada çalışırdı.. Yol uzundu diye hatırladım.. İstanbulda her yer uzak insana ama ora baya uzaktı diye hatırlıyorum.. Yine ben aileme sorup yazayım sana
Bu arada bebeğine kim bakacak? Senin işin yarım gün mü?

Sağ olasın.Sorarsan çok sevinirim. Çocuklar için iyi bir semt olmasını istiyoruz. İşe iki yer de aynı mesafede. Maalesef 1 saatmiş. Hadımköy'e yakın güzel semtler var mı? Başka yerleri bilmediğimiz için buraları düşündük. Keşke İstanbul olmasaydı diyorum ama şu an başka seçeneğimiz yok. Çok kalabalık, pahalı, havası kirli ve kozmopolit bir yer . Bebişe annem bakacak. Yarım gün çalışacağım inşallah.
Beylikdüzü’nde evler daha ucuz diye biliyorum canım başakşehir ev gıda vs açısından pahalı ama çocuk yetiştirmek için çok rahat bi yer
Çocuklar önceliğimiz aslında. Annemlere yakın olsun diye oturuyoruz şimdiki semtte ama çok pişmanım. Kızım ve biz biraz olumsuz yönde değiştik. Kızım önümüzdeki yıl okula başlayacak. O yüzden de çevre önemli.
Canım sorularına ben tam cevap verebilirim çünkü evlilik öncesi Beylikdüzü’nde yaşıyordum annemler Hale’n orda 2 tane evimiz bar biri kirada 2+1 daire 1400 tl kira 300 tl aidatı var Beylikdüzü çok pahalı diyebilirim annem geçen bi roka aldım 2,5 tl verdim diyordu meyve sebze çok pahalı bahçeşehirde de çalıştım oralar beylikdüzünden daha lüks pazarını bilmem ama ev kiraları Emin’im daha fazladır ve ulaşım orda çok sıkıntı ben senin yerinde olsam gene Beylikdüzü seçerim heryere otobüs ve metrobüs var en azından
Aaa! Ben de ulaşımın Beylikdüzü tarafında sıkıntılı olduğunu okumuştum ama demek doğru değilmiş. Başakşehir'de metro varmış. Sitelerde geniş parkları varmış diye okudum. Çocuklar için iyi olur diyordum ama şimdi arada kaldım. Okullar nasıl peki Beylikdüzü'nde? Asayiş bakımından neresi iyi?

reoc reoc Beylikdüzü tarafı çok sakin nezih canım site zaten bertaraf yeşil en güzel yanında kocaman bir sosyete pazarı var :) okul konusunu çok bilmiyorum ben ilk okul ve liseyi fatihte okudum

reoc reoc Beylikdüzü tarafı çok sakin nezih canım site zaten bertaraf yeşil en güzel yanında kocaman bir sosyete pazarı var :) okul konusunu çok bilmiyorum ben ilk okul ve liseyi fatihte okudum
Çok teşekkür ederim yardımların için. Eşim bir gezip görse iki yeri de iyi olur . Ona göre karar veririz artık.

Bir kaç gün dur yoktum kızlar inşallah her şey yolundadır bebeğim beslendikten yarım saat bi saat sonra kendini kusturuyor neden olabilir sizce ? Bu arada bebegi tam olarak oturan var mi ?

Benim bebis yedi bucuk gibi uyur on bes dk yarim saate bi uyanarak dokuza kadar uyur sonra mola veriri uyanir iki saat uyumaz.sonrada dort ya da beste uyanir iiki saatten fazla uyumaz.suan 4.40ta uyandi bir saat emzirip uyutmaya ugrastm ama gurestik resmen gozu disarda oyun istiyor biraktm artk naparsa yapsin takiliyoruz oyle

Ayy kiz bnimkide simdi uyuduu yaa aksam uyumicakk.Dun gece ayni seninki gibi uayndi 4 bucukta oyun oynamak istiyor bnde senin gibi besigin icine koyup uyudm 5 dk sonra yine agladii yani cok zordu dun gece esim diyokii bu gece oturma odasinda uyuyicam is yerinde uykum geliyor uyuyamiyorm :(

Back