2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende guwenmiyorummm :KK53:
:sopa:wallahi egerki hamileysem 3 posta dirdir cene yapar hayati dar ederim ona iki cocukla mahfolmusum tek basina bir yardim edenim olmamis :KK61:

Erkeklere guven olmazz :D sen isini saglama al prezarvatif kullansn bnden demesii..Cocuk buyuttmek cok zor bnm kaynanam var yardim ediyor corbasini falan yediriyor tutuyo o konuda iyi Iki cocuk bnim gozumu cok korkutuyo ilk 5 yil ikinci cocugu dusnmuyormm Insllah kaza ile bi sey olmazzsaa:))))

Bir kaç gün dur yoktum kızlar inşallah her şey yolundadır bebeğim beslendikten yarım saat bi saat sonra kendini kusturuyor neden olabilir sizce ? Bu arada bebegi tam olarak oturan var mi ?
Geçmiş olsun canım niye kusuyor acaba yavru, üzüldüm valla. Benim oğlanı oturması için bırakıyorum 3 4 dk ellerini açarak denge sağlayıp oturuyor ama sallantı halinde, hala tam oturamıyor 7 ay 1 haftalık oldu

Erkeklere guven olmazz :KK70: sen isini saglama al prezarvatif kullansn bnden demesii..Cocuk buyuttmek cok zor bnm kaynanam var yardim ediyor corbasini falan yediriyor tutuyo o konuda iyi Iki cocuk bnim gozumu cok korkutuyo ilk 5 yil ikinci cocugu dusnmuyormm Insllah kaza ile bi sey olmazzsaa:))))
Olmasin canim Rabbim olmayanlara versin :anne:

Eşim Hadımköy'de işe başlayacak. 5-6 ay sadece hafta sonları görüşeceğiz. Ben iki hafta sonra işe döneceğim ve bulunduğum ilde 5-6 ay daha çalışmak zorundayım. Başakşehir veya Beylikdüzü ilçelerinden ev tutmayı düşünüyoruz ama İstanbul hakkında pek fikrimiz yok. Başakşehir daha mantıklı gibi geliyor. Ulaşım daha kolaymış diğerine nazaran. Başakşehir'in hangi semtleri güzel? Fikir verir misiniz? Beylikdüzü'nde mi Başakşehir'de mi hayat daha pahalı? (Market, manav, pazar,kırtasiye vs.) İnsanlar nasıl? Kızım okula başlayacak . Eğitim nasıl?
Canim beylikdüzü her konuda süper bir yer insanlari da cok iyi tertemiz bir yer okulda cok iyi bende tasinmayi dusunyorum bu seneden sonra oraya.

Gece beslenmesini kesme konusunda ne düşünüyorsunuz ? Doktorlar kilo alımı iyiyse 6. Aydan sonra gerek olmadığını söylüyor. Zaten uyumayan kız birde emme alışkanlığı için kalkıyor. Uyku düzeni diye birşey yok parça parça gece beslenmesini kessem uzarmı yoksa eziyetmi ederim. Zaten gündüz 2.30 a kadar yokum aramızdaki bağa zararmı veririm ? Olmayan sütün topuğunamı sıkarım ? Kızım yine diş çıkarıyor zaten alerji ve reflüsü var belliki acı çekiyor böyle yapmak onu önemsemedigim mesajımı verir dahamı mutsuz ederim ? Benim çalışmam onun suçu degilki neden böyle olmak zorunda ya hiç iyi değilim. Sabaha kadar yine uyumadım ağladığında salladım sürekli, sallamakta destekli uyku ama gece emmeyi bıraksa daha az ağlarmı yada artarmıki offf :KK43:

Gece beslenmesini kesme konusunda ne düşünüyorsunuz ? Doktorlar kilo alımı iyiyse 6. Aydan sonra gerek olmadığını söylüyor. Zaten uyumayan kız birde emme alışkanlığı için kalkıyor. Uyku düzeni diye birşey yok parça parça gece beslenmesini kessem uzarmı yoksa eziyetmi ederim. Zaten gündüz 2.30 a kadar yokum aramızdaki bağa zararmı veririm ? Olmayan sütün topuğunamı sıkarım ? Kızım yine diş çıkarıyor zaten alerji ve reflüsü var belliki acı çekiyor böyle yapmak onu önemsemedigim mesajımı verir dahamı mutsuz ederim ? Benim çalışmam onun suçu degilki neden böyle olmak zorunda ya hiç iyi değilim. Sabaha kadar yine uyumadım ağladığında salladım sürekli, sallamakta destekli uyku ama gece emmeyi bıraksa daha az ağlarmı yada artarmıki offf :KK43:
Ben kesmeyi düşünmüyorum dediğin gibi bir de çalışmaya başlayacağım hiç kesemem.bana kalkıp emmesi zor gelmiyor sanki başka şekilde tekrar uyutamam gibi düşünüyorum.sikinti kalktığında geri uyumamasi.buhafta iki gece kalktığında uyumadı.o beni geriyor.yoksa bazen emip devam ediyor ben bile uyur uyanik oluyorun

Ben kesmeyi düşünmüyorum dediğin gibi bir de çalışmaya başlayacağım hiç kesemem.bana kalkıp emmesi zor gelmiyor sanki başka şekilde tekrar uyutamam gibi düşünüyorum.sikinti kalktığında geri uyumamasi.buhafta iki gece kalktığında uyumadı.o beni geriyor.yoksa bazen emip devam ediyor ben bile uyur uyanik oluyorun
Emerek uyumuyor ki 10 dk emsin uyusun yapmıyor. Yarım saat emiyor çekersem sinirleniyor eskiden uyurdu artık onuda yapmıyor

Ne zaman uykuya doyacağız acaba biz. Şöyle birkaç gün evde tek başıma hiç bir şey yapmadan yaşamak istiyorum, bekarlık zamanımı özledim :(

Benim dr.um sütün korumadığını söylüyor ondan dolayı hemen önlemimi almaya başladım ben süte geçmeyen bir hapla korunuyorum. Adette olmadım halaa.

Ne zaman uykuya doyacağız acaba biz. Şöyle birkaç gün evde tek başıma hiç bir şey yapmadan yaşamak istiyorum, bekarlık zamanımı özledim :KK43:

Benim dr.um sütün korumadığını söylüyor ondan dolayı hemen önlemimi almaya başladım ben süte geçmeyen bir hapla korunuyorum. Adette olmadım halaa.
Ben de sütün koruduğuna kesinlikle inanmiyorum ve bana buna inanmak aşırı komik geliyor saçma geliyor.bizde korunuyoruz yani eşim korunuyor prezervatif

Canım gece beslenmesini kesme bence benim oğlum bi gece emiyordu onu da bıraktı ama değişen vişey yok gene kaç kez uyanıyor ya süt içer ya su keşke emse gece bide süt hazırlıyorum

Geçmiş olsun canım niye kusuyor acaba yavru, üzüldüm valla. Benim oğlanı oturması için bırakıyorum 3 4 dk ellerini açarak denge sağlayıp oturuyor ama sallantı halinde, hala tam oturamıyor 7 ay 1 haftalık oldu
Bilmiyorum ki neden kustugunu anlamıyorum. Reflusu yoktu sonradan başlar mi bilmiyorum zaten kilosu biraz eksik böyle giderse hepten gerileyecek . Benimki de bir iki dk sallanıyor sonra düşüyor.sağa sola saldirmasa daha otururda yerinde durmuyor çok hareketli.işte elalem bu ayda coktaaan oturması gerekirdi diye beni geriyor o yüzden sorayım dedim merak ettim sağol canım bi tek sen cevap vermişsin

Son düzenleme:
Canım gece beslenmesini kesme bence benim oğlum bi gece emiyordu onu da bıraktı ama değişen vişey yok gene kaç kez uyanıyor ya süt içer ya su keşke emse gece bide süt hazırlıyorum
Ya bendrnde birşey emdigini düşünmüyorum açıkçası, tüm gece emmedi sabah 8.30 gibi 20 dk sağdım burda 60 cc çıktı toplam

Erkeklere guven olmazz :KK70: sen isini saglama al prezarvatif kullansn bnden demesii..Cocuk buyuttmek cok zor bnm kaynanam var yardim ediyor corbasini falan yediriyor tutuyo o konuda iyi Iki cocuk bnim gozumu cok korkutuyo ilk 5 yil ikinci cocugu dusnmuyormm Insllah kaza ile bi sey olmazzsaa:))))
Ben korunmuyorum valla olursa da olsun napim:)

Back