2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya ben deneyemiyorum bile gündüz yada gece uyutmak benim için büyük problem gece 1 de emiyordu hala, 180 cc mama içmişti kanguruda uyuttum yerine koyup salladım 15 dk sürmedi çığlıkla uyandı ve kesinlikle sakinleşmedi. Gece 2 3 4 5 7 böyle sürdü 7 de mama yedirdim altını değiştim ve dayanamayıp yarım fitil verdim 9 a kadar uyudu bu kadar iste buna uyku denirse
Valla çözüm ariyoruz deneyecegiz dislerinden bu haldeler kolay degil kuzular içinde insallah düzene girer ler yavrular

Yok canim tabi sorabilirsin hepimiz birbirimize yardim etmek icin ozelimizi aciyoruz sonucta. Normal eşim korunyo çekilme ile de sipral falan takmam ben korkarim hep icimde bisey war diye korkarim batarmi acirmi diye.Bende gunduz kostur kostur markete gittim ped aldim ortada olan bisey yok uzuldum ama hasta olsam da bi an once su kilolar gitse. Cok sis hissediyom kendimi :KK43:

Canim cekilme biraz sıkıntılı bi durum.Saglik ocaklarinda prezarvatif veriyolar ucretsiz ordan alabilirsin.Bn de henuz adet olmadm

Bırakın eşiniz korunsun bende saf gibi gittim iğne vuruldum 3 aylık ilk iki ay neredeyse 10 gün sürdü ama ne geliyorum diyor ne gidiyorum ped bile kullanmadım düşün bu ayda ağrım var olucam diyorum yok

Aynn bi arkadasimda igne vurulmustu kanamasi var la yok gibiydi.Bnimde esim korunuyor

Ben yilbasinda oldum ama öyle böyle degil iki gün disari cikacak vaziyette degilim. Evde dogumdan kalan depend vardi onlari kullandim

Aman yaa benim adetlerim zaten bol kanamali gecer bide oyle olursa yandim korkuyrum ben de adet olmaktan hele cumartesi dugun var bu ara olmayim mumkunse:)) boyle coook rahatim

Aman yaa benim adetlerim zaten bol kanamali gecer bide oyle olursa yandim korkuyrum ben de adet olmaktan hele cumartesi dugun var bu ara olmayim mumkunse:)) boyle coook rahatim
Benim hiç böyle olmazdi ama iki gün çok bel agrisi çektim ve uzun bir aradan sonra olunca sanki yeni genc kiz misim gibi oldum sandim garipsedim yaa. Insallah dugunden sonra olursun

Benim hiç böyle olmazdi ama iki gün çok bel agrisi çektim ve uzun bir aradan sonra olunca sanki yeni genc kiz misim gibi oldum sandim garipsedim yaa. Insallah dugunden sonra olursun

Genelde duyumum agrili gectigi yönünde ilk adetin.bakalim yedi bucuk ay olmadim olmadim smdi olursam sansima derim artik:D sagol canim

Aaa benzer mamalar yapmisiz dun.bende elmali irmikli muhallebi verdim gece yatarken.yedi baya.dedigin gbi cok sık uyanmadi gibi ama genede surekli uyandi yaa
Bende bir tarif vereyim
Yarım su bardağı suya yarım yemek kaşığı vitmadan aldığım bebek muhallebide koyup pişirdim en son çeyrek elma rendeleyip onla iki üç dk pişirip indirdim ocaktan içine bir çay kaşığı pekmez
2 tane cicibebe ekledim ezdim
Harika bir muhallebi oldu beğenerek yedi:kk77::uykucu:

Ben adet olalı bayağı oldu
Doğumdan sonra ikinci aydan sonra oldum
Normal oldum aynı son olduğum donem gibi.ama ilk gebeliğin de
Bayağı geç oldum ve anormal derecede yoğun olmuştum ki ben hiç yoğun olmam

Doğumdan sonra ilk adetin mi olacak ben de ilk adette bu olmadı ama hamilelik öncesi regl olmadan birkaç gün önce kahverengi akıntı gelirdi ardından kendisi belki sende de böyle olabilir
bilmiyorum canim dun bi an geldi ped koydum daha da yoktu
Canim cekilme biraz sıkıntılı bi durum.Saglik ocaklarinda prezarvatif veriyolar ucretsiz ordan alabilirsin.Bn de henuz adet olmadm
ben ilk oglumda 4 sene ole korundum yeni ewlendigimdede canim. Almak istemiyorum hic biri gercekten %100 korumuyomus cewremde o kadar korunup hamile kalan warki esim kendine guwendiqini soyluyoda. Acikcasi hamilemiyim diye hicte dusunmemistim :( hic adet olmadigimdan adt olcam sandim doktora gitcem

ben ilk oglumda 4 sene ole korundum yeni ewlendigimdede canim. Almak istemiyorum hic biri gercekten %100 korumuyomus cewremde o kadar korunup hamile kalan warki esim kendine guwendiqini soyluyoda. Acikcasi hamilemiyim diye hicte dusunmemistim :KK43: hic adet olmadigimdan adt olcam sandim doktora gitcem
Evlendikten beş yıl boyunca prezervatif ile koruduk hiçbir sorun yaşamadık , bildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında ücretsiz verilen kaliteli değilmiş,bilindik markalarda pek sorun olmuyor sanıyorum, hamilelik şüphesi mi yaşıyorsun test yapmayı deneyebilirsin

Haklisin biz 9-10 gibi kalkiyorduk ee ben suan ise gitmedigim için uyudugum kar diyordum. Dün gece mamasi yaptim yedi 4 den sonra uyutmadim 8de yatti hemen hemen iki saat arayla kalktık sabah 5 de uyandi biraz oyalandik 6 aa tekrar yatirdim 8 e dogru gün bize basladi
Benim kız da gece çok sık kalktı gene ama tek tesellim her akşam aynı saatte uyuması, 8 den sonra bana kalan zaman bile rahatlamaya yetiyor şükür. O yüzden devam et canım aynı rutinle , zamanla daha az kalkmaya başlayacaklar inşallah.

Bende bir tarif vereyim
Yarım su bardağı suya yarım yemek kaşığı vitmadan aldığım bebek muhallebide koyup pişirdim en son çeyrek elma rendeleyip onla iki üç dk pişirip indirdim ocaktan içine bir çay kaşığı pekmez
2 tane cicibebe ekledim ezdim
Harika bir muhallebi oldu beğenerek yedi:kk77::uykucu:

Bebek muhallebisi diye satiliyormu oyle?

Evlendikten beş yıl boyunca prezervatif ile koruduk hiçbir sorun yaşamadık , bildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında ücretsiz verilen kaliteli değilmiş,bilindik markalarda pek sorun olmuyor sanıyorum, hamilelik şüphesi mi yaşıyorsun test yapmayı deneyebilirsin
yok canim hamilelik suphesi oldugunu dusunmek bile istemiyorum ikinci cocugum cok korkarim sezeryan yerim hala hassas allahim olmayanlara wersin. bende bilindik markalardan aldim ama kullanmadik fazla. Adet olmus olsam bi iki kez falan hamile miyim diye dusuncem ama dogumdan beri ilk kez boyle bisey oldu cok tereddutte kaldim simdi. esime diyim aldirim test napayim korku geldi :(

ben ilk oglumda 4 sene ole korundum yeni ewlendigimdede canim. Almak istemiyorum hic biri gercekten %100 korumuyomus cewremde o kadar korunup hamile kalan warki esim kendine guwendiqini soyluyoda. Acikcasi hamilemiyim diye hicte dusunmemistim :KK43: hic adet olmadigimdan adt olcam sandim doktora gitcem

Eşin kendine guveniyorsa sorun yok ama bn esim ole desebile bn guvenemiyorm :D

Back