2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aman yaa benim adetlerim zaten bol kanamali gecer bide oyle olursa yandim korkuyrum ben de adet olmaktan hele cumartesi dugun var bu ara olmayim mumkunse:)) boyle coook rahatim

Al bndende o kadar adet olmammakk cok guzel bisiiii:D Bnde hep sancili olurum ilk iki gun insllah sancisiz olurum bundan sonra :/

Yaaa dmee biraz umidim vardi oda gitti :/
Benim ilk hamileliğimde doktor benğin kalp atışını duyamadığı için allttan muayene etmek zorunda kaldı. Rahmin sırtına yapışık resmen dedi. Adet sancın olmuyormuydu dedi. Çok olırdu. Yataktann kalkamazdım. Doğumdan sonra Rahim kendini toplasa da eskisi kadar geriye gitmez dedi. Ağrın azalcak dedi ve öyle de oldu. İkinciden sonra da hiç kalmadı diyebilirim. Geçmeyen de var ama bana doktorun açıklaması mantıklı gelmişti. Geçti hiç hissetmiyorum olduğumu. Bazen belim ağrır o kadar. İki doğumum da belden uyuşmalı 2 fıtık bir de kayma var belimde o kadar da ağrısın demi.

Bende de düzensizlik var, hamilelikten önce de aynıydı 38. gunlerde falan oluyorum :( yalnız miktar fazlalaştı bende doğumdan sonra

Al bndende o kadar adet olmammakk cok guzel bisiiii:KK70: Bnde hep sancili olurum ilk iki gun insllah sancisiz olurum bundan sonra :/

Dimi kafasi carparak hafizasi gidenin tekrar kafasini çarpıp yerine gelmesi gibi bizimki de belki normal insanlarinki gibi olur artik:))

Benim ilk hamileliğimde doktor benğin kalp atışını duyamadığı için allttan muayene etmek zorunda kaldı. Rahmin sırtına yapışık resmen dedi. Adet sancın olmuyormuydu dedi. Çok olırdu. Yataktann kalkamazdım. Doğumdan sonra Rahim kendini toplasa da eskisi kadar geriye gitmez dedi. Ağrın azalcak dedi ve öyle de oldu. İkinciden sonra da hiç kalmadı diyebilirim. Geçmeyen de var ama bana doktorun açıklaması mantıklı gelmişti. Geçti hiç hissetmiyorum olduğumu. Bazen belim ağrır o kadar. İki doğumum da belden uyuşmalı 2 fıtık bir de kayma var belimde o kadar da ağrısın demi.

Oncellikle gecmis olsun canm.Inslalah bnimde agrilarin hafifler agliyorm yani o derece ilac aliyodm :(

yok canim hamilelik suphesi oldugunu dusunmek bile istemiyorum ikinci cocugum cok korkarim sezeryan yerim hala hassas allahim olmayanlara wersin. bende bilindik markalardan aldim ama kullanmadik fazla. Adet olmus olsam bi iki kez falan hamile miyim diye dusuncem ama dogumdan beri ilk kez boyle bisey oldu cok tereddutte kaldim simdi. esime diyim aldirim test napayim korku geldi :KK43:

Noldu cnm ?evet ya benimde sezeryan yerim hala hassas tam dokular kaynamadimi ne dir

Noldu cnm ?evet ya benimde sezeryan yerim hala hassas tam dokular kaynamadimi ne dir
kuzum nolsun dun az kahve ve kirmizi renk karisik kanamam oldu daha da yok kaynanam bi dahaki aya adet olursun sutun koruyor dedi annem olmadiqi icin annem gibi herseyimi sorarim cekinmem. Bugunde epey kafaya taktim yerlesme kanamasi olabilir diyolar ama ben ilk kez kanama yasadim dogumdan sonra bole lekelenme falan olamaz mi ;( kafam bildigin corba oldu korkuyorum esim gec geldi isleri yogun testte aldiramadim hatta kizdi biraz bebek falan yok ben hep tedbirliyim 4 sene boyle korunduk sukur bisey olmadi simdi de olmaz dedi kuzum ne diyim simdi

kuzum nolsun dun az kahve ve kirmizi renk karisik kanamam oldu daha da yok kaynanam bi dahaki aya adet olursun sutun koruyor dedi annem olmadiqi icin annem gibi herseyimi sorarim cekinmem. Bugunde epey kafaya taktim yerlesme kanamasi olabilir diyolar ama ben ilk kez kanama yasadim dogumdan sonra bole lekelenme falan olamaz mi ;( kafam bildigin corba oldu korkuyorum esim gec geldi isleri yogun testte aldiramadim hatta kizdi biraz bebek falan yok ben hep tedbirliyim 4 sene boyle korunduk sukur bisey olmadi simdi de olmaz dedi kuzum ne diyim simdi

Olur olmazmi hic lekelenme cok normal bence.korunuyorsaniz gebelige yorma hemen sende cnm.yarin aldir bi test yap

Kizlar mama sandalyesi olarak hangi markayi onerirsiniz???alanlar hangi markalari aldiniz memnun musunuz??

Olur olmazmi hic lekelenme cok normal bence.korunuyorsaniz gebelige yorma hemen sende cnm.yarin aldir bi test yap
öyle yapcam balim bakalim rabbim ewlatlarimin yuzune baksin.Simdi baska bebek istemiyorum yinede allahimjn gucune gitmesin ne verirse kabulum ama cok erken

Kizlar mama sandalyesi olarak hangi markayi onerirsiniz???alanlar hangi markalari aldiniz memnun musunuz??
Ben kızımda İkea Antilop kullandım. Hala sağlam. Oğluma da onu kullanıyorum. Temizlemek çok rahat. Bence pahalı bir şeye gerek yok . Arkadaşım Chicco'nun pahalı bir modelini almıştı. Temizlik, taşıma vs. gibi nedenlerle zorlandı ve İkea alıp rahatladığını söyledi.

Eşim Hadımköy'de işe başlayacak. 5-6 ay sadece hafta sonları görüşeceğiz. Ben iki hafta sonra işe döneceğim ve bulunduğum ilde 5-6 ay daha çalışmak zorundayım. Başakşehir veya Beylikdüzü ilçelerinden ev tutmayı düşünüyoruz ama İstanbul hakkında pek fikrimiz yok. Başakşehir daha mantıklı gibi geliyor. Ulaşım daha kolaymış diğerine nazaran. Başakşehir'in hangi semtleri güzel? Fikir verir misiniz? Beylikdüzü'nde mi Başakşehir'de mi hayat daha pahalı? (Market, manav, pazar,kırtasiye vs.) İnsanlar nasıl? Kızım okula başlayacak . Eğitim nasıl?

Back