2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Karından baktı canım sağlıkla sihatle alalimda Rabbim bizlere bagislasin bizidw evlatlarimiza :)

Beeen ben ben nasıl geçecek ben de bilemiyorum ama çok sinir bozucu
Önce saçımı kestirdim duzelmedi. Sonra hem gebeye uygun hem ph i iyi diye Sebamed şampuan aldım. Gene aynı. Galiba hormonel dışardan duzeltemicez. Ama sebamedi diğer türlü beğendim tavsiye ederim

Merak etmeyin bir kaç ay içinde saçlarınızın daha hızlı uzadığını ve dökülmediğini farkedersiniz :))
İşte bu iyi haber :) doğru diyorsun aslında ilk hamileligimde de son zamanlarda çok güzel saçlarım olmuştu.
Doğum sonrası da felaket dökülme olacak :))
Veee felaket dökülme emzirirken hele acayip çok oluyor. Sonra da toparlayamadan ikinciye hamile kaldım bakalim. Biraz düzelir sonlara doğru sonra yine dökülme başlar

Doğum sonrası da felaket dökülme olacak :))

Doğumdan sonra dökülmüşmüydü hatırlamıyorum ama hamileyken saçlarım çok iyiydi dökülme yoktu yumuşacık olmustu hızlı uzuyordu vs. Aklımda kalmıs :)) şuan 8 haftalık hamileyim tekrar ve çok fazla dökülüyor ama kısa süre sonra düzelicek inşallah.

Benimde aynı :)) dökülme bitmeden hamile kaldım :)) doğum dan bir kaç ay sonra kelim artık o garanti

nisamelek aynı günlerde doğum yapıcaz sanırım birşey sorucaktım ultrasonda kaç haftalık çıktı gebeliğiniz ?

Merhaba siz kaca göre hesapliyosunuz haftanızı 7nin icinde olmanız gerekiyo sanirim ama takvimlerde hep bir sonraki haftayı yaziyo neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…