- Konu Sahibi Blackbluee1
- #4.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla normalde 7+5 suan ama ultrason da 8+3 bilemiyorum hangisini takip edeyim en mantıklısı sat galiba
Oyy masallah onden gidiyo sizin kuzuuu..Bakalım benim ultrason kac çıkacak acaba :)Valla normalde 7+5 suan ama ultrason da 8+3 bilemiyorum hangisini takip edeyim en mantıklısı sat galiba
Oyy masallah onden gidiyo sizin kuzuuu..Bakalım benim ultrason kac çıkacak acaba :)
Merhaba canim hayırlı olsun. 5w4d= 5 hafta 4 günlük demek. GSD1 : Kesenin boyu demek. 6 haftalıktan önce kalp atışı pek duyulmuyor zaten. Sat bir varsayım onu kafana takma.Kesenin boyu da gayet iyi. Bekleme olayı tam bir işkence benim de en çok muzdarip olduğum şey o. Hayırlısıyla hepimiz sağlıklı hamilelik dönemi geçiririz ınsallah.Arkadaslar meraba birsey sorucam gectigimiz pazt gunu doktora gıttım keseyş gorduk cok sukur Ultrason kagıdında 5w4d yazıo GSD1 0.863 cm yazıyor anlamadım doktor haftaya carsambaya kalp atısı için cagrdı cok tatlı bır doktordu her hastalarıma soyluyorum kalp atısını duymadan hamile olduklarını dusunmesin dedi cok mantıklı ama içimde kotu bi his var anlamadım sizin bu bilgiler nedir normalmi sadece sat’a gore ultrosan kagıdıgında 2 gun onde gozukuyor simdi carsambaya kadar beklemek zorundayım nası gecicek zaman tardım lutfen
Merhaba canim hayırlı olsun. 5w4d= 5 hafta 4 günlük demek. GSD1 : Kesenin boyu demek. 6 haftalıktan önce kalp atışı pek duyulmuyor zaten. Sat bir varsayım onu kafana takma.Kesenin boyu da gayet iyi. Bekleme olayı tam bir işkence benim de en çok muzdarip olduğum şey o. Hayırlısıyla hepimiz sağlıklı hamilelik dönemi geçiririz ınsallah.
Bnm gebelik haftamin oldugu yerde OOR YAZİOR NE DEMEK OLDUGUNU BİLEN VARMİ ? :/
Normalde 5+1 veya 5+4 olmasi lazm iste o yazmior ztenNe zaman gittin doktora
Normalde 5+1 veya 5+4 olmasi lazm iste o yazmior zten
Sali kontrolum yarin kan tahlillermi yaptirmaya gidecektm belki ordada baktirirm yani yazmamasi ayri bole br term olmasi ayri inttede yk kucuk herlde gbi bsylr vr ama dr sorn yk hersy yolunda dedi bzde ne bilelm uptrasnda smdiden yazio veya haftasi belli olck dedgn gbi aldk geldik ibtten baktikca neler neler yazili olablrms grdk bakalm hersyn hayrlisi insallahAnladım bazen yazmıyor malesef hic kafana takma bende ilk hamileliğimde giderdim doktora hersey yolunda vs derdi heycandan birsey soramazdım elime verirdi ultrosan kagıdını atardım cantaya arabada hemen cıkarırdım hic birsey yazmıo o kadar uzulurdumki boyu kilosu kac olms ogrenemezdım sımdı ole olmicam ins sende kurma sakın kafanda bnm doktorum o kadar rahat bir sekilde düsük olursa normal adet gibi olursun dedı ben ise esime isim hakkı bnm bak diyip guluyorum rabbim en basta hayrlısını versn hepimize hayrlı saglıklı hamilelikler gecirip bebeklermzi saglıkka kucaklarımıza almamızı nasıp etsın seninle tarihler aynı haftaya falan gidersin sanrm unutma sor hepsini baska deger yazmıo hic
Sali kontrolum yarin kan tahlillermi yaptirmaya gidecektm belki ordada baktirirm yani yazmamasi ayri bole br term olmasi ayri inttede yk kucuk herlde gbi bsylr vr ama dr sorn yk hersy yolunda dedi bzde ne bilelm uptrasnda smdiden yazio veya haftasi belli olck dedgn gbi aldk geldik ibtten baktikca neler neler yazili olablrms grdk bakalm hersyn hayrlisi insallah
Netten arastirsamda bir Allahin kulubbole bir terimden bahsetmemis hersydenoldugu gbi bu ilgnclikte tek bnde vr sanirim :) aynen yarn sokerm mtlaka saliya kdr sitres yapacgma yarn bir bakarm. Cok saol cnmNolur ve sakın netten arastırma insanın kafası karısıo yanlış seyler okuo moral kalmıo yarın soyle doktoruna salıya var daha için rahat etsin
Merhaba bende senle yol Arkadaşı sayılırım pcos hastasıyım yıllardır tüp bebekle tedavi olarak anca hamile kaldım 2 defa 10 yaşında ikizlerim ve 21 aylık bebeğim var ama iki gün önce hamile olduğumu öğrendim doğal yollarla hamile kalmam imkansızken büyük şok yaşadık ailece ve hatta doktorum bilr şokta üstelik ben 6ay önce artık çocuk doğurmam diye karın germe ve meme estetiği yaptırmıştım şimdi beni nasıl bir hamilelik bekliyor allah bilir ama doktorumunda dediği gibi bunun tıpta bile adı yok Allah'ın mucizesi hoşgelmiş hayırla ve sağlıkla gelir inşallah 4. Bebeğimi bekliyorum şükürler olsun rabbime hepinize kolay ve sağlıkla geçecek bir hamilelik diliyorum arkadaşlarMerhaba ;
Ben de yeni katildim araniza :)
Oncelikle hepinize saglikla mutlulukla huzurla gecen bir gebelik sureci diliyorum ..
Benim tup bebekle ikizlerim oldu su an 3 yasindalar..tup doktorum (3 tane cok taninmis dr gezdim istanbulda ) yumurtlamadigimi kendi kendime gebe kalma ihtimalimin cok dusuk oldugunu soylemisti butun bilimsel verilerde boyle gosteriyordu zaten .. 9 aydir duzenli dogum kontrol hapi kullaniyorum hormonlarimim dengelenmesinde yardimci oluyor pcos oldugum icin ..3 hafta ilaci kullandim biraktim ve adet olmadim gordugunuz gibi aranizdayim :))ikizleri tam krese gondermis rahat etmis 4 yillik cok zorlu annelik maceramda rahat gunlerime erismisken bu haberi endise ve bircok garip duygularla karsiladim aslinda..ama mucizeleri sever onlara en iyi sekilde bakariz o yuzden sevgiyle kabul ettim durumumu ..yarin ilk doktor randevum var biraz heyecanli biraz tedirginim hersey yolunda mi diye ..o kadar zor bir hamilelikten sonra basima neler gelebilecegini bilmekte iyi degilmis :))kalp atislarini gorursem ve hatta umarim duyarsam dunyalar benim olacak ..
Hepinize iyi geceler dilerim :))
nisamelek aynı günlerde doğum yapıcaz sanırım birşey sorucaktım ultrasonda kaç haftalık çıktı gebeliğiniz ?
Benim ikizlerim cok ama cok zor bebeklerdi simdide cocukluklari ole..yemez icmez iki dk sabit durmaz uyumazlar..birinin zekasi yasitlarindan ileri birinin hiperkativite on tanisi var ..annelik kurumundan o kadar yandim allah demistimki inan simdi korkularim cok..ikizlerden sonra bebek buyutmek nasil ??Merhaba bende senle yol Arkadaşı sayılırım pcos hastasıyım yıllardır tüp bebekle tedavi olarak anca hamile kaldım 2 defa 10 yaşında ikizlerim ve 21 aylık bebeğim var ama iki gün önce hamile olduğumu öğrendim doğal yollarla hamile kalmam imkansızken büyük şok yaşadık ailece ve hatta doktorum bilr şokta üstelik ben 6ay önce artık çocuk doğurmam diye karın germe ve meme estetiği yaptırmıştım şimdi beni nasıl bir hamilelik bekliyor allah bilir ama doktorumunda dediği gibi bunun tıpta bile adı yok Allah'ın mucizesi hoşgelmiş hayırla ve sağlıkla gelir inşallah 4. Bebeğimi bekliyorum şükürler olsun rabbime hepinize kolay ve sağlıkla geçecek bir hamilelik diliyorum arkadaşlar