2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yani folikasit yuksek veya dusuk olunca kesnlikle problem olck diye br durum soz konusu degil fakat sebebiyet verebilir risk almaya da gerek yok bence drler e guvenmiorm bazi syleri onemsemiolr bazilrida olsnda sonra onlem aliriz die bakio bazisi okumaktn bazisi aksma kadr hasta bakmaktn balatalari cozmus durumda oyuzdn hersyni dr ile brlikte snde takip etmelisin

Cnm snde ingilizce takma isim kullanmissin en azindan ben turkce konusuom kisa da olsa hem burasi resmi yazi dili gerektiren biyer deil neticede

Son düzenleme:
Cnm snde ingilizce takma isim kullanmissin en azindan ben turkce konusuom kisa da olsa hem burasi resmi yazi dili gerektiren biyer deil neticede
Özür dileyerek bir rica da bulundum sadece, cevap vermeden devam edebilirdiniz. Zaten nokta ve sesli harfi, resmi yazıda kullanma fikrinin üzerine birşey diyemeyeceğim.

Ters duymuşum bende demek. Siz teyit ettiniz mi bunu, doğru muymuş bu kese içerisindeki yeri? Bende de sağ tarafta bir minik nokta vardı?

Canım bebeği kesede ne zaman gördünüz benim kesem de gözükmedi daha 4 haftalık o yüzden merakla herkese soruyorum :)

Ters duymuşum bende demek. Siz teyit ettiniz mi bunu, doğru muymuş bu kese içerisindeki yeri? Bende de sağ tarafta bir minik nokta vardı?
Canım ben de okuduklarımla ve duyduklarımla yorum yaptım teyit etmedim malum ilk gebeliğim.karşıdan bakınca solda ama kendimize göre bakıyoruz o zaman sağ oluyor ve seninkisi sağda duruyor gibi Allah sağlıklı evlat nasip etsin tamamına erdirsşn inşallah

Canım bebeği kesede ne zaman gördünüz benim kesem de gözükmedi daha 4 haftalık o yüzden merakla herkese soruyorum :)
Canım benim geç döllenme olmuş. Sat 6Eylül ama doktor 20 Eylül olarak kabul edeceğiz dedi, bu yüzden ben bir tam hafta söyleyemiyorum maalesef. 21ekimde kesem 5 mm idi, içerisinde bir küçük nokta vardı. Doktor buradan büyümeye başlıyor dedi, inşallah tabi. Ama benim bildiğim 6.haftadan sonra bebek görülüyor, kalp atışı duyuluyor. Öğrendikten sonra zaman geçmiyor, değil mi?

İnşallah canım yaa, hepimize inşallah. Sağlıklı olsunlarda cidden. Forumda baktım, sizin yazdığınız gibiymiş ve genelde doğru çıkmış.

Geçer mi ? Allahım gün geçse de görsem diye bekliyorum, iyi olduğunu bilsem, bir duysam kalbini belki diner hasretim. Hele ki kolay elde edilmemişse, zorluğunu, yokluğunun acısını biliyorsan.. Gece uyurken, dönerken, hapşırırken bile hep aklım onda. Rabbim bizlere bağışlasın onları.
Bu arada benim de sat 17 eylül bana göre 5 haftalık felan sanıyordum doktor 4 haftalık dedi. Oluyor böyle şeyler.

O zaman sizinde 20-24 Eylül gibi sat, yakınız. İnşallah Allah yüzümüzü güldürsün, bize bağışlasın yavrularımızı, sağlıklı, sıhhatli. Güzel zamanlarını paylaşalım burada inşallah.

Özür dileyerek bir rica da bulundum sadece, cevap vermeden devam edebilirdiniz. Zaten nokta ve sesli harfi, resmi yazıda kullanma fikrinin üzerine birşey diyemeyeceğim.
Cumlenize dikkat cekerek iyi aksamlar dilerim. Cunku birsey degil bir sey bu kelime birlesik yazilmaz. Yani anlayacaginiz Turkcemizi gayet iyi biliorum. Cvp verme tenezzulunde bulundugum icin bn ozur dilerm (msjin beni de kapsadigini dusunursek cvplamamin normal olmasi da cabasi:))

Son düzenleme:
Canım bozma moralini hemen, Allah'tan yarın randevun var göreceksin bebeği ve doktora sorarsın iyice. Bak bunu internetten kopyaliyorum..
Folik asit fazlalığı genelde bir sorun teşkil etmez. Folik asit açısından zengin yiyecekler ya da multivitaminler nedeniyle folik asit seviyesi yükseldiyse, bunların alımını kısıtlamanız durumu normale döndürecektir.
O yüzden stres yapma hiç. Ben de az aliyormusum bugün arkadaş uyarınca farkettim. Folat diye geçiyor tahlilde değerini kontrol edebilirsin..
Arkadaşlar simdi bebek nereye yerleşmiş tahmininize göre kizmi erkekmi
karından baktiysa doktorun bana dediğine göre erkek oluyor seninki de, vajinal baktiysa ters görüntü olduğu için kız oluyor :) tahmin tabi sadece bakalım tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…