- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.601
Ben kahvaltıda gün aşırı yumurta hasluyorum 4/1 sarisini veriyorum bebe bisküvi 5 tane bir dilim bebek ekmeği pekmez labne peynir birtatli kaşığı avakado kaşık mamasiyla karıştırıyorum ıhlamur suyu ile veriyorum boza kıvamına getirip
Dr oetker canım. Aynen suyla yapılan. Bi de baya zor buldum. Bütün süper marketlere baktım yoktu. Ebebeke bile baktım. Orda da kahvaltılık tahıl karışımları vardı. Yerel bi markette buldum sonundaNe marka pirinc unu verdin cnm?suyla yapilan dmi
Yok canım soğanın beyaz kismiAynen canım, gözlerim öyle acıyor batıyor ki açık tutamıyorum, çok kötüyüm.. Doktor ek gıdaya başla derse vereyim hemen :) instagramdan bakayım canım sağolasın .
Benim eşimde aldı da sabah oğlum durmadı sesine geri kalktım, yirmi dk sırtımı dinlendirdim sadece, uyuyamadım bile.. Birde senin büyüğün var.. Ben düşünüyorum oğlum tek, ikinci bir çocuk olsa ne yapardım acaba??
Aaa, yeşil soğanın yeşil ince kısmını veriyoruz öyle miymiş? Sabah verecektim de, korkmuştum..
Al bence canım.. Çok çok iyi birşeye gerek yok bence.. E bebekten almıştım, minderi olmayan düz bir model, 35 TL'ye.. Şimdi oturuyor içinde.. Ekstra birşeye gerek yok bence..
Dr oetker canım. Aynen suyla yapılan. Bi de baya zor buldum. Bütün süper marketlere baktım yoktu. Ebebeke bile baktım. Orda da kahvaltılık tahıl karışımları vardı. Yerel bi markette buldum sonunda
Foto yuklermisin peki cnm
Bademli değil canım sade. Bebelac ın ki pirinç unlu kaşık maması yani içinde başka katkı maddeleri var. Ben o yüzden almadımAaa bumu?gecen kayinwalde almis gelmis bademli heralde dedim bnde degilmis sade pirinc unu dimi bu?bide bi arkadas bu olmucak dedi bebelac in warmis pirinc unu ondan al ddi bana.bnde vermedim bundan
Nasıl oldu canım bebeğin?Çok teşekkür ederim bezin üzerinde pek bişi kalmıyor da ondan telaş yaptım tecrübesizlik Allah razı olsun ,üşüyor olabilir tabi dikkat eder havlu kompres yaparım bilgi için tekrar teşekkür ederim
Yavaştan düzeliyor mu yoksa, ne dersin :)Gece 12 de uyudu kız sabah 8 de ağladı. Şaşkınım şu an bende hiç kalkmamışım acaba ağladı duymadım mı desem babası da var odada mamada vermemiştim yatmadan ilginç gerçekten
Yok ya dün gece yedim ben o yazıyıYavaştan düzeliyor mu yoksa, ne dersin :)
Ben ilk kızimdw qldim.El gıda dönemi için katı meyve sebze sıkacağı almak gerekli mi sizce, mesela havuç suyu çıkarmanın başka yolu var mı
Hadiii... ama böyle böyle düzelecek bak görürsün. Çalışmalara başlamış senin kız :)Yok ya dün gece yedim ben o yazıyı
Evet bu sorunu çok öncelerden duymuştum ama yenilerinde bu yoktur diye düşünmüştüm neyse peki havuç suyunu nasıl çıkarabilirim denemiş miydinBen ilk kızimdw qldim.
Kullandım parçası o kadar çok ki
Yıka diz yap inanın hiç değmez ben geri ürünü iade ettim
Evet bu sorunu çok öncelerden duymuştum ama yenilerinde bu yoktur diye düşünmüştüm neyse peki havuç suyunu nasıl çıkarabilirim denemiş miydin
Kakası koyu sarıya döndü kıvamı biraz daha yoğunlaştı kontrolü vardı cuma günü doktoru normal dedi çok sevindim keyfi de yerinde maşallah ,çok teşekkür ederim ilgin için canımNasıl oldu canım bebeğin?
İyi hadi çok sevindim canım. Geçmiş olsun :)Kakası koyu sarıya döndü kıvamı biraz daha yoğunlaştı kontrolü vardı cuma günü doktoru normal dedi çok sevindim keyfi de yerinde maşallah ,çok teşekkür ederim ilgin için canım
Pacozlugu kimseye kaptırmamKızlar iyi akşamlar, nasılsınız? Dün gece rüyamda sizi gördüm, şöyle ki hepimiz mis gibi havuz kenarındayız sezlonglarda muhabbet ediyoruz, birbirimizi hiç görmediğimiz için buradaki kullanıcı adlarımızla tahminde bulunuyorduk kim kimdir diyekendi kendime diyordum ki , ay şunlara bak fıstık gibiler , ben paçoz kalmışım bebeyle uğraşmaktan Hayir olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?