• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
İyi geceler

Hamilelik döneminde iki heyet raporu alma hakkimiz varmış bulantı zamanları kullandım bir şimdi tekrar aldım çok zor merdiven in çık çocuklar deli gibi koşturuyor tenefuslerde nöbeti ayrı yorucu ders ayrı yorucu zorladı beni ayrıldım iyi oldu evde bile oturmak kalkmak iş yapmak zorluyor artık Allah yardımcısı olsun çalışanların
Bende bulantı zamanlarında heyet aldım evdeydim de, şimdi ikinciyi isteyemedim. Birde alsam okuldakiler zorda kalacak planlamalar ona göre yapıldı dönem başında. 1,5 ay kaldı 1 haftası zaten bayram diye avutuyorum kendimi

Günaydın kızlar. Normalde hamilelikten önce de kabızlık sorunu yaşardım. 26+2 haftalık oldum bugüne kadar da şükür bir sorun yaşamamıştım. Taa ki düne kadar.. hemoroid önceden de vardı ama afedersiniz dünki tuvaletim de kanlı dışkı oldu. Çok korktum. Makattan kan geldi. Gün içinde doktora danışacağım. Bunları yaşayan biri var mı ?
Ben ilk aylar yaşamıştım progesteron yüzünden. Gebelikte sık görülen bir durum. Doktorunuza danışırsınız zatrn ama benim doktorum miralax önermişti yumuşatmak için, belki gidince sormak istersiniz diye yazıyorum.
Birde ben tuvalete girdiğimde eldiven giyip zeytinyağı sürdüm ve kolaylaştırmaya çalıştım ki zorlama olmasın. Bence çok faydası oldu.

Hareket engeliniz yoksa bol yürüyüş yapın, çok zor oluyor geçmiş olsın

Ben ilk aylar yaşamıştım progesteron yüzünden. Gebelikte sık görülen bir durum. Doktorunuza danışırsınız zatrn ama benim doktorum miralax önermişti yumuşatmak için, belki gidince sormak istersiniz diye yazıyorum.
Birde ben tuvalete girdiğimde eldiven giyip zeytinyağı sürdüm ve kolaylaştırmaya çalıştım ki zorlama olmasın. Bence çok faydası oldu.

Hareket engeliniz yoksa bol yürüyüş yapın, çok zor oluyor geçmiş olsın
Bundan sonra günlük yürüyüş yapacağım. Haklısınız. Sorarım doktoruma da çok sağ olun 🥰

Günaydın kızlar. Normalde hamilelikten önce de kabızlık sorunu yaşardım. 26+2 haftalık oldum bugüne kadar da şükür bir sorun yaşamamıştım. Taa ki düne kadar.. hemoroid önceden de vardı ama afedersiniz dünki tuvaletim de kanlı dışkı oldu. Çok korktum. Makattan kan geldi. Gün içinde doktora danışacağım. Bunları yaşayan biri var mı ?
2 ay önce yaşadım yaklaşık. Epey zorlandım. 2-3 hafta içinde geçti. Baya acıyordı. Geçmiş olsun size de.

Evet çok kötü bir süreç inşallah bende hemen atlatırım. Bebeğe zararı olmaz inşallah telaşım birazda ondan. Ama maşallah bebek bey baya hareketli 🥰
Yok zannetmiyorum bebeğe zararı olacağını. Gebelikte çok rastlanan bir durum malesef. Ben hayatımda yaşamamıştım bu durumu çok zordu😩

Benim de 2.sezaryen. 10 gün önce alınacağı kesin gibi de bebek büyük gidiyor diye daha da erken olur mu şüphesi oluştu. Benim erken döllenme muhtemelen. Gerçi son haftalarda yine gelişim geriliği olursa endişem var.
Hiç endişe edip kendine strese sokma sağlıklı olsunlar da ama gönlüm bayramdan önce olması benim :)

Şeker yüklemesi yapıldı haydi hayırlısı bakalım ne çıkacak :) 2. kan alındı şimdi 1 saat sonra tekrar aynı saatte kan alınacakmış toplam 3 kere kan alacaklar

Kızlar selam size de alttan sancı vuruyor mu ara ara
Dün gece acile gittim
Idrarım temiz cikti
Nstde sıfır sancı
Ultrasyonda iyi
Ama cok rahatsiz edici sanci vuruyor ara ara sanki enfeksiyonum varmis gibi

Hiç endişe edip kendine strese sokma sağlıklı olsunlar da ama gönlüm bayramdan önce olması benim :)
Benim beklenen 22 haziran, bayram öncesi erken galiba ama sağlıkla küvezde kalmadan falan doğarsa erken iyi olurdu hayırlısı, evrene yanlış mesaj göndermeyelim 😁

Back
X