• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Pacozlugu kimseye kaptırmam :KK53: kocam olcakla tartışıp cumartesi dışarı çıkarak kendimce trip attım. Birinizde demiyorsunuz havalar soğudu sen çıkmayalı :deli: ıhlamurkolik oldum :eğlence:
Allah senin attığın tribe...
Biraz geç olacak ama kız havalar buz gibi oldu ne diye çıktın sen dışarı bırak o çıksın.sıcacık evde bebeğinle otur

Kızlar iyi akşamlar, nasılsınız? Dün gece rüyamda sizi gördüm, şöyle ki hepimiz mis gibi havuz kenarındayız sezlonglarda muhabbet ediyoruz, birbirimizi hiç görmediğimiz için buradaki kullanıcı adlarımızla tahminde bulunuyorduk kim kimdir diye :KK24::KK19::KK73:kendi kendime diyordum ki , ay şunlara bak fıstık gibiler , ben paçoz kalmışım bebeyle uğraşmaktan :halay: Hayir olsun.

Benide gordunmu o fistiklarin icinde:))))

Kızlar iyi akşamlar, nasılsınız? Dün gece rüyamda sizi gördüm, şöyle ki hepimiz mis gibi havuz kenarındayız sezlonglarda muhabbet ediyoruz, birbirimizi hiç görmediğimiz için buradaki kullanıcı adlarımızla tahminde bulunuyorduk kim kimdir diye :KK24::KK19::KK73:kendi kendime diyordum ki , ay şunlara bak fıstık gibiler , ben paçoz kalmışım bebeyle uğraşmaktan :halay: Hayir olsun.
Hıı herkes fıstık gibi ise kesin ben gelememişim.. :KK12:

Ayyy canım 5 aylık olacaksınız.. Bizim bebeler de çok hareketli.. Allah yardımcın olsun.. Aslında bebekken kolay ama bizimki de zor oldu.. Ben 18 ağustosta yaptırmıştım.. Baya hareketli olduğundan gece ayakları değmesin diye, iki gün hiç uyumadan başında beklemiştim.. Bizde sargı yoktu.. Direk bezi bağlamışlardı.. Birde her alt açma sonrası krem verdiler sür diye.. Burada bazı arkadaşlar bez temas etmesin diye karton bardak koydular.. Ben bir kez denedim ama beceremedim.. Doktorun sarı ve kırmızı su yazmasa bile sen al kullan(batikon aldım ben).. Önce onu döker sonra krem sürersin.. Becerebilirsen üzerine de karton bardak koyarsın.. Benim oğlana kaka Vs bulaşmadığı, çok iyi bakmama rağmen oğlum idrar yolu enfeksiyonu oldu.. 39.8 ateş ile hastaneye zor gittik.. Kan ve idrar numunesi verdik.. Enfeksiyon çıktı.. 8 gün antibiyotik kullandık.. Şimdi sünnet lafı geçince tuhaf oluyorum.. Detaylı yazdım kusura bakma, aklında şimdiden bulunsun istedim :)

Kizlar mevlid kandiliniz mubarek olsun hayirli geceler.biz yarin oglusumla tam 6 aylik oluyoruz nasipse.asimiz war yarin.sunnet yaptiranlar varmi aranizda bilgi alsam ???
Canım seninde kandilin mübarek olsun. Bir arkadaşa yazdığım mesajı alıntıladım.. Yanınızda deneyimli bir büyük olur zaten.. Doktorun eli iyi ise ve yazdıklarıma dikkat edersen sorun olmaz inşallah.. Kolayca atlatırsınız :dua:

Gunaydin kizlar super guzel bi haftamiz olsun.benim bogazim sisti gece cok fenaydim uyuyamadim yutkunamadim.asıl sevinsem mi uzulsem mi dedigim mesele kizim uzun zaman sonra ilk defa uc saat deliksiz uyudu gece.ama ben bu guzel anı kacirdim hasta oldugum icin uyuyamadim burnum da akiyor grip olmam insaallah yine.konusamiyorum bile bogaz pert
Kizim acaba acliktan mi uyuyamiyordu dun yogurt verdik ve aksam ihlamur icirdim cok az kendim de ictim.o mu uyuttu acaba diyorum soklardayim hasta mi diye bile dusundum atesi var gibiydi surup vermistik iyi gibi cok sukur atesi cikmadi gece.onbes yirmi kez uyanmalardan sonra uc saat deliksiz bi kez uyudu buyuk gelisme hayirdir insaallah

Kizlar selam pirinc unu konusulmus verenler varmi??verilmelimi muamma:)
Cidden tok tutuyomu?gece uyanmadan uyuyormu ?yararlimi??kafamd deli sorular
:işsiz:
Ben daha denemedim canım ama ben de merak ediyorum. Organik pirinç unu aradım bulamadım. Dün migros ve carrefour'a uğradım cityfarm'ın organik ürünleri oluyor ama pirinç unu kalmamıştı alamadım. Yulaf unundan da bahsedildi, acaba daha mı iyidir ve 5.ay için uyumlu mudur acaba.

Yulaf unu bu aylarda kullanılabilir mi acaba?

Sen diyince baktim sekizinci aydan itibaren diyor satis yapanlardan biri.ben tam pirinc ununu arastrdim pirincin faydali olan kismi ile birlikte unu cikariliyormus tam pirinc ununu kullanirim simdilik daha sonra yulafa gecerim

Ben kahvaltıda gün aşırı yumurta hasluyorum 4/1 sarisini veriyorum bebe bisküvi 5 tane bir dilim bebek ekmeği pekmez labne peynir birtatli kaşığı avakado kaşık mamasiyla karıştırıyorum ıhlamur suyu ile veriyorum boza kıvamına getirip
Bebek ekmeğini ve labneyi kendin mi yapıyorsun canım?

Sen diyince baktim sekizinci aydan itibaren diyor satis yapanlardan biri.ben tam pirinc ununu arastrdim pirincin faydali olan kismi ile birlikte unu cikariliyormus tam pirinc ununu kullanirim simdilik daha sonra yulafa gecerim
Aynen şimdilik tam pirinç unu kullanmaktan fayda var gibi. Muhallebi yapıp içine de birazcık pekmez oh mis gibi olur :) Her gece vermeyi düşünmüyorum bakalım, tabi bulabilirsem tam pirinç unu :)

Ne fıstığı kusmuk lekelerini bi görsen değiştirdiğim gibi kirleniyor bende öyle saldım gitti :işsiz:

kızlar selam, oğlum 10 gün sonra 6 aylık olacak ancak biraz tembel çıktı dönmeleri çok yavaş dönse dönse ancak sağına soluna dönüyor yüzüstü baze dönüyor kolunu kurtaramıyor büyük oğlum 5 aylıkken döne döne odayı turlardı hatta yataktan düşmüşlüğü vardır... sizinkiler ne alemde?
bir de bizimki emziği bıraktı 2 haftadır sürekli parmak emmek istiyor uyku gelince sağ el kafaya sol başparmak ağza şapur şupur uyuyor :) alışkanlık olacak ve kalıcı olacak diye korkuyorum sizinkiler de bu şekilde parmak emiyor mu?

Kızlar hayırlı kandiller
Ben fıstıktan fındıkliga doğru gidiyorum.dogumdan sonra kısa sürede doğum öncesi kiloma ulaştım zaten 10kg almıştım.ama hamileligim diyetle geçti hamilelik öncesinde de zayıflamak için diyetteydim.lohusalik bana bal kaymak gibi geldi.yemelere icmelere doyamadim hala da emziriyorum diye doyamıyorum.diyecegim su ki kilo alıyorum 2kg aldım vay başıma gelenler .boğazımi tutmanın zamanı geldi geciyog

Back
X