Hey Allahım.. Sinekliği görünce senin taktığını anlamadı mj acaba :) kız ben yine de kıyamıyorum eşime yaa.. Yanlış aslında.. Oğluma davrandığım gibi davranıyorum..
Benim oğlan 2 buçuk- 3 saat bile uyumaz ardı ardına.. Ne gündüz ne gece..
İnciye aferin..
İnşallah canım yaa.. Öyle hasretim ki..
Ben mama vermiyorum ama normaldir herhalde, ishal gibi yapmıyorsa..
Ay yavrum.. Çok geçmiş olsun.. Rabbim korumuş.. Dediğin gibi şaşırtıcı şekilde güçlüler.. Bende birşey alamıyorum elinden.. Geçen yemek yerken maydanoza atıldı.. Babası çekti elinden ama bir parçası kaldı.. Ben onu zor tutuyorum, eline hiç uzanamadım.. Neyse bir kez ağzına götürdü hemen aldık.. Sonra kakada bir baktım, maydanoz.. Allahtan boğazına takılmadı, iki sn de nasıl kopardı, diş olmadan şaşırtıcı.. Bizimki inanılmaz derecede sofraya saldırıda bulunuyor.. Bana yemek yedirmiyor.. Ağzıma ne götürsem elime atılıyor, çaktırmadan da yapamıyorum.. En son dilimli salatalık verdim, dişini kaşır diye.. Öyle emdi ki, ağzından çektiğim an yaygara.. En son bütün vereyim bari dedim.. Cidden emdi baya baya.. Bizimkiler bir ilginç canım.. Benimki battaniyesini sokar ağzına.. Önlüğünü iyice sokmuş ağzına geçen, bir baktım nefes alamıyor.. Lavaboya gittim alt tarafı.. İnsan kendini suçluyor.. Neden gittim bırakıpta diyorum.. Önünü ıslatmasına rağmen önlük takmıyorum artık.. Bu seferde hırka, yelek ne varsa ucundan tutup ağzına kadar kaldırıp, sokuyor.. Bizim ekstra ekstra dikkat etmemiz lazım.. Allah yardımcımız olsun
Canım tok tutuyorsa, uyanmayacaksa ben ek gıdaya başlıyorum hemen :)