- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.581
Ben kahvaltıda gün aşırı yumurta hasluyorum 4/1 sarisini veriyorum bebe bisküvi 5 tane bir dilim bebek ekmeği pekmez labne peynir birtatli kaşığı avakado kaşık mamasiyla karıştırıyorum ıhlamur suyu ile veriyorum boza kıvamına getiripKahvaltida ne veriosun cnm?evet benden erken baslamissin sen.
Okadar özeniyorum yedirmek için neler yapiyorum kilo çok almıyor eksik kilosu sağlıklı olsunda öğlen çorba veriyorum meyve püresi akşamda pirinç unu muhalebi aralarda uyurken mama zorla veriyorumBen kahvaltıda gün aşırı yumurta hasluyorum 4/1 sarisini veriyorum bebe bisküvi 5 tane bir dilim bebek ekmeği pekmez labne peynir birtatli kaşığı avakado kaşık mamasiyla karıştırıyorum ıhlamur suyu ile veriyorum boza kıvamına getirip
Maşallah maşallah, aman nazar değmesin böyle devam etsin inşallahGece 12 de uyudu kız sabah 8 de ağladı. Şaşkınım şu an bende hiç kalkmamışım acaba ağladı duymadım mı desem babası da var odada mamada vermemiştim yatmadan ilginç gerçekten
Ben bu kadar yiyemem kahvaltıdaBen kahvaltıda gün aşırı yumurta hasluyorum 4/1 sarisini veriyorum bebe bisküvi 5 tane bir dilim bebek ekmeği pekmez labne peynir birtatli kaşığı avakado kaşık mamasiyla karıştırıyorum ıhlamur suyu ile veriyorum boza kıvamına getirip
Canım aslında diş çıkaran bebeklere kereviz ve yeşil soğan sapını buzdolabında bekleyip eline verin diyorlar ağrıya iyi geliyormuş .ama yanında durmussun zaten kendini suçlama ne olur . Böyle şeyler çok oluyor. Ilk yardım videoları izlesek iyi olur gitmiştim ama unutmuşum . Güçlüler valla benimki saçımı bi tutuyor çıkarabilene aşk olsun. Çok geçmiş olsun canımÇok büyük bi aptallık yaptım. Dişleri yüzünden bulduğuna saldırıyor bizimki burnuma kadar dişledi. Dişlikte kâr etmiyor hemşire bi arkadaşım var havuç soy bölmeden ver eline zaten koparamaz dedi. Bende akıl tutulması verdim yanında da bekliyorum kontrollü olsun diye ağzına verdiğim gibi kopardı dişiyle küçük bi parça ömrümden gitti resmen ağzından almaya çalışıyorum vermedi yere doğru eğdim itmemek için dikkatini dağıtıyorum bi yandan en sonunda aldım. Aklınızda olsun benim yaptığımı yapmayın. Görünümlerinden fazla güçlü bu veletler yarın sadaka vereceğim hatta temmuz annelerinde beze ihtiyacı olan biri konuşulmuş o tarafa doğru gideyim. Ağır salağım gerçekten kendimden nefret ediyorum şu an
Canım senin bebeğin 6 aylık oldu muSelam kizlar biz doktordan ciktik.kilo alimi baya azalmisti normal artik böyle gidicek bide dis cikarirken kilo verir fln dedi.hatta ustteki disleri de gelecek gibiymis kizarms ama vakti varmis biraz.bogazlari da kizarmis.esim uyku egitimiyle dalga gectigi icin sordu hocasina ne dusunuyorsunuz bu konuda diye.hocada senin yapman lazim onu gece surekli kalkip sen bakicaksin anneden ayirmadan olmaz gerekirse sut sagip biberonla vericeksin dedi bizimki sorduguna pisman olduben uyku egitimini dilime dolamistim ama basaramiyordum smdi ihale ona kaldi ama yapmaz.
Ek gidaya hemen gecebilirsin dedi yogurt ver ilk iki uc gun dedi alerjik bisi olacak mi ona bakicaz.mayalama meselesi icimi rahatlatti.ozellikle sordum saglik acisindan mahsuru var mi bikac gunluk yogurt vermenin gunluk mu mayalamak lazim illa dedim yok ev yogurtlari cabuk ekşir tadi degisir yemez diye gunluk diyoruz dedi.daha sonra sebze pureleri.muhallebiler fln ne zaman dedim bi ay sonra dedi cok yavas ilerliyoruz
Ben tövbe ettim bi daha birşey vermem artık rahat tutabileceği dişlik araştırıyorum evdeki kavramıyor tamCanım aslında diş çıkaran bebeklere kereviz ve yeşil soğan sapını buzdolabında bekleyip eline verin diyorlar ağrıya iyi geliyormuş .ama yanında durmussun zaten kendini suçlama ne olur . Böyle şeyler çok oluyor. Ilk yardım videoları izlesek iyi olur gitmiştim ama unutmuşum . Güçlüler valla benimki saçımı bi tutuyor çıkarabilene aşk olsun. Çok geçmiş olsun canım
Ben ebebekten aldım baby and plus diny mama sandalyesi fiyatı hemen hemen aynı indirimeeydi 59.90 galiba hala indirimdeyse ebebektekini al ikisinin de minderi yok ilave Alman gerek bi de yorumlarda genel olarak iyi bende beğendim çok pahalı biseye gerek yokKızlar bine Pilsan mama sandalyesi gelmiş bana yakın Bim'de kalmamış sizce nasıldır bulup alayım mı yeni gördüm ben yaş bilsem sabah giderdim
ACİL CEVAP VERİN NE OLUR ALACAGİM
https://www.instagram.com/p/Bp9xHU1Fhqa/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=iu562jvh6nkb burada biraz konuşulmuş bir bak istersen canım. Ben joie mimzy alacaktım indirimden daha erken diye vazgeçtikKızlar bine Pilsan mama sandalyesi gelmiş bana yakın Bim'de kalmamış sizce nasıldır bulup alayım mı yeni gördüm ben yaş bilsem sabah giderdim
Plastigi cok iyiymis kuzenimde varmis baba da o haber verdi gittim ama kalmamistoKızlar bine Pilsan mama sandalyesi gelmiş bana yakın Bim'de kalmamış sizce nasıldır bulup alayım mı yeni gördüm ben yaş bilsem sabah giderdim
Zaten hep bırakıyor yese yese 90 cc 6iyirdur cnm zayif bir bebek 6 ay içindeyiz 7 kiloBen bu kadar yiyemem kahvaltıda
Aynen canım, gözlerim öyle acıyor batıyor ki açık tutamıyorum, çok kötüyüm.. Doktor ek gıdaya başla derse vereyim hemen :) instagramdan bakayım canım sağolasın .:) uyutmayan bebislerin uyumayan anneleri.canim vitma makarna var ilk soyledigim.site adi vitma sanirim.oteki kirklarelide olanin makarnalutfen! Adı.valla pirinc unu uyutuyorsa ben de hemen baslarim valla
Benim eşimde aldı da sabah oğlum durmadı sesine geri kalktım, yirmi dk sırtımı dinlendirdim sadece, uyuyamadım bile.. Birde senin büyüğün var.. Ben düşünüyorum oğlum tek, ikinci bir çocuk olsa ne yapardım acaba??8 saat uyuyan bebise masallah biz yarim saatte bir ayaktaydik bende yatmadim dalsam sersem oluyorum birde abimiz hastalandi ateslendi off gece bitsin istedim aksama da misafir var ve ben bitik haldeyim. Eșim sagolsun sabaha karsi aldi bir bucuk saat uyumusum tek kârim bu
Aaa, yeşil soğanın yeşil ince kısmını veriyoruz öyle miymiş? Sabah verecektim de, korkmuştum..Canım aslında diş çıkaran bebeklere kereviz ve yeşil soğan sapını buzdolabında bekleyip eline verin diyorlar ağrıya iyi geliyormuş .ama yanında durmussun zaten kendini suçlama ne olur . Böyle şeyler çok oluyor. Ilk yardım videoları izlesek iyi olur gitmiştim ama unutmuşum . Güçlüler valla benimki saçımı bi tutuyor çıkarabilene aşk olsun. Çok geçmiş olsun canım
Al bence canım.. Çok çok iyi birşeye gerek yok bence.. E bebekten almıştım, minderi olmayan düz bir model, 35 TL'ye.. Şimdi oturuyor içinde.. Ekstra birşeye gerek yok bence..Kızlar bine Pilsan mama sandalyesi gelmiş bana yakın Bim'de kalmamış sizce nasıldır bulup alayım mı yeni gördüm ben yaş bilsem sabah giderdim
Yaşadığn durumu tahmini edebiliyorum cnm benim de en korktuğum şey, ben de dişlik arıyorum elimde bir tane var sulu ama uzun süreli tutmuyorBen tövbe ettim bi daha birşey vermem artık rahat tutabileceği dişlik araştırıyorum evdeki kavramıyor tam
Ben 2 gündür deniyorum. Ama çok başarılı değilim pek sevmedi
Hey Allahım.. Sinekliği görünce senin taktığını anlamadı mj acaba :) kız ben yine de kıyamıyorum eşime yaa.. Yanlış aslında.. Oğluma davrandığım gibi davranıyorum..
Benim oğlan 2 buçuk- 3 saat bile uyumaz ardı ardına.. Ne gündüz ne gece..
İnciye aferin..
İnşallah canım yaa.. Öyle hasretim ki..
Ben mama vermiyorum ama normaldir herhalde, ishal gibi yapmıyorsa..
Ay yavrum.. Çok geçmiş olsun.. Rabbim korumuş.. Dediğin gibi şaşırtıcı şekilde güçlüler.. Bende birşey alamıyorum elinden.. Geçen yemek yerken maydanoza atıldı.. Babası çekti elinden ama bir parçası kaldı.. Ben onu zor tutuyorum, eline hiç uzanamadım.. Neyse bir kez ağzına götürdü hemen aldık.. Sonra kakada bir baktım, maydanoz.. Allahtan boğazına takılmadı, iki sn de nasıl kopardı, diş olmadan şaşırtıcı.. Bizimki inanılmaz derecede sofraya saldırıda bulunuyor.. Bana yemek yedirmiyor.. Ağzıma ne götürsem elime atılıyor, çaktırmadan da yapamıyorum.. En son dilimli salatalık verdim, dişini kaşır diye.. Öyle emdi ki, ağzından çektiğim an yaygara.. En son bütün vereyim bari dedim.. Cidden emdi baya baya.. Bizimkiler bir ilginç canım.. Benimki battaniyesini sokar ağzına.. Önlüğünü iyice sokmuş ağzına geçen, bir baktım nefes alamıyor.. Lavaboya gittim alt tarafı.. İnsan kendini suçluyor.. Neden gittim bırakıpta diyorum.. Önünü ıslatmasına rağmen önlük takmıyorum artık.. Bu seferde hırka, yelek ne varsa ucundan tutup ağzına kadar kaldırıp, sokuyor.. Bizim ekstra ekstra dikkat etmemiz lazım.. Allah yardımcımız olsun
Canım tok tutuyorsa, uyanmayacaksa ben ek gıdaya başlıyorum hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?